Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τα Μέτρα της Κυβέρνησης οδηγούν στην Εξαθλίωση

Είναι η δεύτερη φορά που οι μαθητευόμενοι Μάγοι των Κυβερνήσεων του Σοσιαλιστικού Κόμματος «αρπάζουν» τα λεφτά του Ελληνικού Λαού. Την πρώτη φορά με τη φούσκα του Χρηματιστηρίου κατέστρεψαν την μεσαία τάξη και δημιούργησαν τους «νεόπτωχους». Όλοι θυμόμαστε τους τότε Κυβερνώντες να παροτρύνουν τον κόσμο να πάρει Δάνεια από τις Τράπεζες και να παίξει στο Χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα να χαθούν σπίτια, περιουσίες και κόποι μιας Ζωής.

Σήμερα τα οικονομικά μέτρα στοχεύουν την εργατική τάξη και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πείνα και την εξαθλίωση των κατώτερων Λαϊκών στρωμάτων. Με πια προοπτική άραγε αυξάνουν το ΦΠΑ και μειώνουν τους Μισθούς και τις Συντάξεις που είναι οι χαμηλότερες στην Ευρωζώνη;


Πως θα καλύψει την ακρίβεια των τροφίμων ο φτωχόκοσμος; Με ύφος που εξοργίζει, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και άλλοι Υπουργοί μας λένε πόσο στεναχωρημένοι νοιώθουν για τα σκληρά μέτρα που επιβάλουν στο Λαό. Καλά θα κάνουν να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν. Διότι τους ίδιους και την κάστα τους δεν αγγίζουν τα σκληρά μέτρα, όπως δεν αγγίζουν και τους δεκαέξι 16 μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής.

Έχουν υποχρέωση οι Εθνοπατέρες που οδήγησαν αυτή τη Χώρα στη χρεοκοπία και τη ζητιανιά να μας εξηγήσουν γιατί άρπαξαν προκαταβολικά μέχρι το έτος 2016, περίπου δυο Δισεκατομμύρια ευρω, τα οποία μοιράστηκαν κατά αναλογία σε όλα τα Κόμματα.