Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ζητείται Ελπίδα Αισιοδοξίας

Κοντεύουν πέντε μήνες που το ΠΑΣΟΚ πήρε την Εξουσία με μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.Από το περιβόητο «λεφτά υπάρχουνε» του σημερινού Πρωθυπουργού, φθάσαμε στο «δεν υπάρχει ούτε σάλιο». Δεν γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της Ελλάδος; η ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία του Γιώργου Παπανδρέου να γίνει Πρωθυπουργός ώστε έφθασε στο σημείο να παραμυθιάσει τον Ελληνικό Λαό για να αρπάξει την ψήφο του;

Ας αφήσουμε όμως αυτό το ερώτημα, ίσως απαντηθεί από αυτούς που καταγράφουν την νεώτερη τραγική Ιστορία της Πατρίδος μας. Εκείνο που πρέπει να μας απασχολήσει σήμερα, είναι ο τρόπος που εξαγγέλλει η Κυβέρνηση τα μέτρα που θα λάβει και την πολιτική που θα εφαρμόσει κατά την διάρκεια της θητείας της. Μέχρι σήμερα το μόνο που ακούμε είναι φόροι – φόροι και τίποτε άλλο ας ακούσουμε και κάτι για δουλειά, για ανάπτυξη, για ένα καλύτερο αύριο. Ας αντιληφθούν επιτέλους οι Κυβερνώντες ότι έχουν κατατρομάξει τον κόσμο. Έχουν νεκρώσει την αγορά με τα καμώματα τους.

Αναγκαστικά όλοι θα πληρώσουμε αυτά που έφαγαν και αυτά που έκλεψαν τα δυο μεγάλα κόμματα Εξουσίας, όμως σιγά ρε παιδιά, μη μα ς τρελάνετε κιόλας. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο είναι Πατριώτης, αλίμονο όμως όταν πάρει ανάποδες. Έχει υποχρέωση η Κυβέρνηση να φροντίσει το φτωχόκοσμο τα φτωχά νοικοκυριά να επιβιώσουν από τούτο το χαμό που μας επιβάλουν οι Διεθνείς τοκογλύφοι. Να βρούνε τον τρόπο να κινηθεί η αγορά, διαφορετικά ας βάλλουν Λαϊκά Συσσίτια να τελειώνουμε.