Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Χωρίς Ντροπή οι Εθνοπατέρες μας !


Χωρίς ίχνος ευαισθησίας για τον άγρια φορολογούμενο Έλληνα, «οι υπηρέτες του Λαού» αποφάσισαν να αρπάξουν χιλιάδες ευρω όσοι συμμετέχουν στις εξεταστικές επιτροπές για τα σκάνδαλα που οι δικές τους κυβερνήσεις δημιούργησαν. Δεν φτάνει που κατάκλεψαν το Δημόσιο Χρήμα και οδήγησαν την Ελλάδα στο σημερινό της κατάντημα, θέλουν να τους πληρώσουμε κιόλας για να μας κατονομάσουν τους κλέφτες, τα λαμόγια και τους απατεώνες. Αν ήταν Πατριώτες, αν είχαν μια στάλα φιλότιμο, έπρεπε με δική τους πρωτοβουλία να προσφερθούν και να ξεκαθαρίσουν την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί.

Αν επιμένουν να πληρωθούν, ας πληρωθούν από τα κλεμμένα που πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν στα Δημόσια Ταμεία. Δεν θα το δεχθούν όμως, γιατί γνωρίζουν καλά ότι τίποτα δεν θα επιστρέψουν οι συμμορίες που λεηλάτησαν τον Τόπο. Τι τους ενδιαφέρει αλώστε; ο Λαός πεινάει, αυτοί καλοπερνάνε με προνόμια και παχυλούς μισθούς. Σε δυο τετραετίες, που μπορεί να είναι και πέντε χρόνια αρπάζουν και σύνταξη. Ο φτωχόκοσμος πρέπει να δουλέψει τριάντα και σαράντα χρόνια για να πάρει ψίχουλα.



Ο Πρωθυπουργός μας, που χρόνια συμμετείχε στις Κυβερνήσεις του Πασόκ δεν έβλεπε τότε, το μεγάλο φαγοπότι; ξαφνικά το κατάλαβε ότι χρεοκοπήσαμε; Υπουργός δεν ήταν τότε ο Γιώργος που μπήκαμε στο τούνελ της σκληρής Λιτότητας για μια ισχυρή οικονομία; Που πήγαν τα λεφτά; που πήγαν οι θυσίες του Ελληνικού Λαού; Φέρτε λοιπόν πίσω τα κλεμμένα και αφήστε τα παραμύθια.