Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! VIDEO 2 : ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΓΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ"!


Όπως είναι φυσικό, οι μιντιακοί εκπρόσωποι του συγκεκριμένου βρωμερού Συστήματος, ευχαριστούν δημόσια τους "συντρόφους" τους:

Πρετεντέρης: «Η διαδήλωση λειτούργησε ως περιφρούρηση της βουλής. Η νομιμότητα περιφρουρήθηκε από τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.Φαντάζεστε που θα βρισκόμασταν απόψε το βράδυ αν οι 100, 200, 300 έσπαγαν την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ κι έμπαιναν μέσα στη βουλή;».

Τρέμη: «Το ΠΑΜΕ κατάφερε να περιφρουρήσει το κοινοβούλιο και την έννομη τάξη».

Χατζηνικολάου (απευθυνόμενος σε στέλεχος του ΠΑΜΕ που βρισκόταν σε τηλεπαράθυρο): «Ανάβανε λαμπάδες οι βουλευτές στο μπόι σας. Κι έλεγαν: όσο είναι το ΠΑΜΕ έξω δε φοβόμαστε».


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ "ΕΡΓΑΤΩΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ-ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ"!



ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΓΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ"!

Οριστικό και ολοκληρωτικό ξεβράκωμα των "υπερπατριωτών" του Λαος και των "εργατολαικών" του ΚΚΕ! Όπως θα δείτε και στο παρακάτω  βίντεο, τα δύο συγκεκριμένα κόμματα λειτουργούν ως δεκανίκι του ίδιου αμαρτωλού Συστήματος:


Βγήκε λοιπόν ο φανατικός μνημονιολάγνος Άδωνις Γεωργιάδης και δήλωσε εντυπωσιασμένος (!!!) από το ΚΚΕ, ενώ εξήρε τον απόλυτα συστημικό του ρόλο! Κάπου εκεί...επενέβη ο εκπρόσωπος των σταλινολατρών, που μίλησε για...προβοκάτσια, επειδή τάχα το ΠΑΜΕ "προστάτεψε τη διαδήλωση και όχι τη Βουλή"!



Ρωτάμε τον αμετανόητο μαρξιστή: Πού ηταν το ΠΑΜΕ όταν ο λαός έφαγε το ξύλο και τα δακρυγόνα μετά, για να αδειάσει η Πλατεία; Πού ήταν όλες τις άλλες φορές, όταν απλά ολοκλήρωνε την...παρέλαση και απομακρυνόταν, ενώ ο ακομμάτιστος κόσμος έμενε;



Συνεχίζει ο Γεωργιάδης, αποκαλύπτοντας πως εντός της Βουλής εκείνος και οι κοπρίτες συνάδελφοί του έλεγαν πως "ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΞΩ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ"!!!



Όσο κι αν ωρύεται ο Κουκουές, τίποτα δεν αλλάζει την πραγματικότητα, που είναι αμείλικτη: Το ΠΑΜΕ προστάτεψε την "αστική δημοκρατία" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, υποκαθιστώντας τον ρόλο της Αστυνομίας! Γι'αυτό και τα ΜΑΤ κάθονταν ακούνητα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, γι'αυτό και ο Γεωργιάδης, που γλείφει ασύστολα την ΕΛ.ΑΣ για ψηφαλάκια, εκθείασε το ΚΚΕ!



Όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή οι κατηγορίες της Παπαρήγα για "μέλη του Λαος ανάμεσα στους κουκουλοφόρους" και οι...οργισμένες απαντήσεις των "δεξιών", εξυπηρετούν το ίδιο κακοστημένο θέατρο των δύο πλευρών, που στοχεύει στο να πείσουν οι μεν τους οπαδούς τους ότι υπάρχει...κίνδυνος εξ αριστερών και οι δε ότι μάχονται εναντίον...δεξιών!



Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, "σύντροφοι": Ούτε το Λαος αγωνίζεται για την Ελλάδα, ούτε το ΚΚΕ για τον φτωχό λαό!



Και οι δύο είστε βαλβίδες ασφαλείας του Συστήματος, σ'ένα καζάνι που βράζει από τη λαική οργή!



Μην "μαλώνετε" λοιπόν άδικα, γιατί κανείς πλέον δεν σας πιστεύει!