Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Επεισόδια στην Κομοτηνη κατά του Τζέφρυ! Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην χώρα!

Επεισοδιακά εξελίχθηκε χθές  η άφιξη του Πρωθυπουργού στο ξενοδοχείο Αrcadia της Κομοτηνής.Στις 3 περίπου το μεσημέρι , έξω στο δρόμο για το ξενοδοχείο διαδηλωτές του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο και εμποδίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ . Ακολούθησε συμπλοκή, έγινε χρήση χημικών και οι διαδηλωτές παρέμειναν στο σημείο.

Σε δηλώσεις του  το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κρυωνάς διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός και κατήγγειλε τη στάση της αστυνομίας.

Εγινε λοιπόν  χρήση χημικών ενώ μέσα στο ξενοδοχείο διεξάγόταν  η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων (παρουσία πολυμελούς υπουργικού κλιμακίου) , εν αναμονή του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος χρησιμοποίησε  ελικόπτερο  για να φθάσει απο την Ξάνθη στην Κομοτηνή.Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης βγήκε από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητώντας να μην γίνεται χρήση χημικών.


Ο Πρωθυπουργός βλέπεται ειχε υποσχεθεί στις 31.05.10 φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες.Συγκεκριμένα ειχε δηλώσει "Την παροχή της εγγύησης του ελληνικού δημοσίου στο κοινοπρακτικό, από πέντε τράπεζες, δάνειο, ύψους 61 δισ. ευρώ προς την «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία», ώστε να αναταθούν οι δανειακές της υποχρεώσεις και να προχωρήσει ο όμιλος σε παραγωγικές δράσεις μέσω του νέου επιχειρηματικού της σχεδίου" στη διάρκεια της ομιλίας του στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ροδόπης (ΟΚΕ), στην Κομοτηνή.

Ετσι τον περίμεναν και βλέπουμε οτι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στη χώρα!!!