Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακό δράμα σήμερα στην Κέρκυρα, όταν ο 48χρονος αστυνομικός Κ. Μ. πυροβόλησε και σκότωσε σήμερα λίγο πριν τις 2 μετά το μεσημέρι με το υπηρεσιακό του περίστροφο την 36χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.Γείτονες του ζευγαριού άκουσαν τη φασαρία που γινόταν στο σπίτι του αυτόχειρα και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο Κ.Μ., πατέρας δύο παιδιών, υπηρετούσε στη διεύθυνση Τροχαίας Κέρκυρας τον τελευταίο χρόνο ενώ σύμφωνα με κύκλους της Αστυνομίας, δεν είχε μέχρι στιγμής εμφανίσει στοιχεία στη συμπεριφορά του που να προμήνυαν την τραγική κατάληξη.Πάντως, γείτονες του ζευγαριού που κατοικούσε σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας (στην Αλεπού), έκαναν λόγο για συχνούς καυγάδες που προέρχονταν από σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια.


Επισήμως, τα αίτια της πράξης του αυτόχειρα δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ επικεφαλής της έρευνας που διενεργεί η Αστυνομία τέθηκε ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεοχάρης Γιώτης.Ας σημειωθεί ότι την ώρα του περιστατικού οι δύο ανήλικες κόρες της οικογένειας βρισκόταν στο σχολείο τους...