Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Και η ΝΔ στη Προδοσία με τον Τζέφρυ για την παράδοση της Χώρας με σκλάβο τον Ελληνα

Mε μια λιτή ανακοίνωση όπου αναφέρεται πως «Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μία νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου. Ti σημαίνει "υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου"; Δείτε εδώ

Για τον προσδιορισμό των... υποχρεώσεων που απορρέουν για την υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται θα γίνει άμεσα συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών. Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά όμως την υλοποίηση των αποφάσεων του Οκτωβρίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή. Μέσα σε αυτή την απόφαση υπάρχει και η κατάργηση στην ουσία της βουλής που θέλουν να προασπίσουν αφού το έγγραφο Υποταγής της Συνόδου, στο άρθρο 27 αναφέρει α. για τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ στα οποία εφαρμόζεται διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, η Επιτροπή και το Συμβούλιο θα μπορούν να εξετάζουν τα σχέδια εθνικών προϋπολογισμών και μέτρα για την αντιμετώπιση των ανισορροπιών και να γνωμοδοτούν επ’ αυτών πριν από την έγκρισή τους από τα αντίστοιχα εθνικά κοινοβούλια. Επιπλέον, η Επιτροπή θα παρακολουθεί την εκτέλεση των προϋπολογισμών και, εάν απαιτείται, θα προτείνει τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια του έτους:

Ο Τζεφρυ πήγε έχοντας μαζί του και τα 7 σημεία για τη νέα κυβέρνηση και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να τα συνυπογράψει. Όπως λένε οι πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα τα υπογράψει αν δεν μπει και ένα 8ο ότι σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία θα γίνουν εκλογές. Οι επτά αυτές ενέργειες όπως τις αποτύπωσε ο κ. Βενιζέλος έχουν ως εξής:



1. Εκταμίευση της 6ης δόσης



2. 'Άμεση έναρξη και το ταχύτερο δυνατόν ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Τρόϊκα για το νέο πρόγραμμα.



3. Κατάθεση πριν τις 20 Νοεμβρίου και ψήφιση πριν τις 31 Δεκεμβρίου του Προϋπολογισμού 2012.



4. Ολοκλήρωση της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του 2011 στο πλαίσιο της 5ης αναθεώρησης του Μνημονίου.



5. Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών και των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων στην διαδικασία που προβλέπει η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου.



6. Διαμόρφωση των νομικών και χρηματοοικονομικών προϋποθέσεων για την εφαρμογή του νέου σχήματος συμμετοχής του Ιδιωτικού Τομέα (PSI).



7. Εκταμίευση α΄ δόσης του νέου προγράμματος για την κάλυψη δανειακών αναγκών της Ελλάδας (επιπλέον 20 δισεκατομμύρια ευρώ) πριν το τέλος Φεβρουαρίου 2012.