Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Κι αλλος Προδότης...... Σαμαράς: Υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει σε εκλογές και επικύρωση της Δανειακής Σύμβασης!


Καταιγιστικές οι εξελίξεις που ακολούθησαν τις λαϊκές αντιδράσεις στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου…Και, βροχή τα παραπλανητικά διλήμματα. Το μόνο βέβαιο είναι πως ανακαλείται το δημοψήφισμα είτε το αποσύρει ο ΓΑΠ είτε καταψηφιστεί αύριο η κυβέρνησή του.

Ο ΓΑΠ καταρρέοντας, δίνει αφορμή κι άλλη μια ευκαιρία στους Τροϊκανούς, ωμά να εκβιάσουν τους Έλληνες ΆΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

” Μεταβατική, επειδή η χρονική της διάρκεια θα είναι λίγες εβδομάδες και θα διαρκέσει μέχρι να επικυρωθεί η συμφωνία.”

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!
” Περιορισμένη με την έννοια ότι θα έχει μια και μόνο αποκλειστική αρμοδιότητα, δηλαδή την επικύρωση της συμφωνίας και την εξασφάλιση της 6ης δόσης.  Εννοείται ότι η ΝΔ δεν δέχεται εκχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας, επιτροπείες και τα παρόμοια.”
Αμέσως μετά, εκλογές!” … 
εκλογες ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ… ΔΙΠΛΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ διοτι θα εχουμε ψηφισει το ΓΥΨΟ με το Μνημονιο 10ετους Λιτοτηας σε συσκευασια  ΠΑΚΕΤΟ-ΧΟΝΤΡΙΚΗ !! χαχαχα προς τι οι εκλογες?.. εχεις καταλαβει καποιος Χριστιανος ??
ΕΡΩΤΗΣΗ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Νέες ανατροπές φέρνουν οι τελευταίες εξελίξεις! Ο Ηλίας Μόσιαλος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν προτίθεται να παραιτηθεί, ενώ παίρνει πίσω την πρόταση για δημοψήφισμα! Αφορμή, η αποδοχή Σαμαρά της δανειακής σύμβασης.
Μάλιστα, φαίνεται να ξεκαθαρίζει εκ νέου το σκηνικό ότι ο Παπανδρέου θα ζητήσει το απόγευμα στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος την αυριανή ψήφο εμπιστοσύνης.Αντωνακι, θα διαβασεις τη Νεα Δανειακη με τον Εφαρμοστικο της και το Μηνομιο ΙΙΙ 10 ετους λιτοτητας, ΧΩΡΙΣ καμια Εγγυηση παραμονης μας στο Ευρω.. ακομη και αν ππροσπαθησουμε ( διοτι ΣΤΟΧΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ οπως με την παλια )
Αντωνακι, μεχρι τοτε θα μου πεις τι εστι για εσενα Εθνικη Κυριαρχια και Εθνικη Ανεξαρτησια ? διοτι οταν δεις μεσα τους σχετικους ορους ΓΥΨΟΥ και Γερμανικου ελεγχου και εκχωρησης του προϋπολογισμου… θα ειναι αργα !!! για πες παληκαρι μου…
Αντωνακι,  θα τα ψηφισεις ΟΛΑ??.. ΨΕΥΤΗ.. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ _ ΠΑΚΕΤΟ_ΧΟΝΤΡΙΚΗ θα τα φερουν για ψηφιση ως ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ τα ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ… ποιον κοροιδευετε? 
ΑΦΟΥ  ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙς ΡΕ ΓΙΔΙ ? ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΚΕΤΟ Η ΔΡΑΧΜΗ ( χωρις 6η ΔΟΣΗ )
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ???