Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Φυγάδευσαν βουλευτές που αποκλείσθηκαν στη Βουλή

Πενήντα περίπου βουλευτές αποκλείστηκαν στη Βουλή.Είναι τέτοιο το πλήθος του κόσμου, που όλοι οι δρόμοι στο κέντρο είναι κλειστοί από την Ομόνοια και πάνω και επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους. Μάλιστα, από το μεγάλο πλήθος, οι διαδηλωτές ξέφυγαν από την ….προσοχή των αστυνομικών και έκλεισε και η Βασιλίσσης Σοφίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι πολιτικοί να βγουν από τη Βουλή.

Μάλιστα, κάποιοι που προσπάθησαν να φύγουν από το κτίριο της Βουλής δεν μπόρεσαν και μάλιστα γιουχαρίστηκαν από τους χιλιάδες Αγανακτισμένους.

Εκατό περιπου απο τους αγανακτισμένους πεταγαν αυγά και μπουκάλια σε οσους προσπάθησαν να αναχωρήσουν.Δυνάμεις των ΜΑΤ παρατάχθηκαν και τους  ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ και απο την ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ.Ένταση επικράτησε όταν 100 και πλέον αγανακτισμένοι ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό και κινήθηκαν απειλητικά προς Βουλευτές.Άμεσα κινήθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ, όπου με την χρήση βίας τους απώθησαν.

Εθνική , Αλεξία ,Νίκος Παπανδρέου και μπίζνες

10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ) ΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ;

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ;

Γράφει ο Στέφανος Χίος makeleio.xios@gmail.com

Η ξανθιά κυρία που στέκεται εδώ και οκτώ χρόνια δίπλα από τον αδερφό του πρωθυπουργού Νίκο Παπανδρέου, τον μπίζνεσμαν των fast track ελέω Γ.Α.Π, λέγεται Αλεξία Κληρονόμου. Η κυρία Κληρονόμου-Παπανδρέου, φαίνεται πως είναι μια δυναμική και πολυάσχολη σύγχρονη γυναίκα. Γυμναστήριο και fitness, δουλειές και ενασχολήσεις με το σπίτι της, συμμετοχή σε χρηματοοικονομικές και επενδυτικές εταιρείες στο πλευρό του συζύγου της. Η κ. Κληρονόμου-Παπανδρέου όμως πιθανόν έχει ξεχάσει στο βάθος του χρόνου ότι είναι και υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας. Δεν έχει ξεχάσει όμως-σύμφωνα με πηγές μας- να λαμβάνει κανονικά το μηνιάτικο από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Κανονικά και με το νόμο. Ενώ έχει να πατήσει στη δουλειά της πάνω από μια πενταετία αν και οι πιο υπερβολικοί επιμένουν ότι τα χρόνια φυσικής της απουσίας είναι πάνω από δέκα. Πιθανόν το τελευταίο σχόλιο να πρόκειται για κουτσομπολιό της γειτονιάς της. Κάποια άλλα σχόλια και πληροφορίες όμως μάλλον δεν είναι κουτσομπολιά για το μέλος της μεγάλης αμερικανικής οικογένειας του κ. Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου και της κ. Μαργαρίτας Τσαντ που κυβερνάει την κατοχική Ελλάδα του Δ.Ν.Τ.

Δεν μπορουν να σταματήσουν τη χρηματοδότηση ουτε να βγάλουν απο την Ευρωζώνη...

Το έχουμε πει και το έχουμε ματαξαναπεί. Μην μασάτε στην προπαγάνδα του ξεπουλημένου κρατικοδίαιτου καθεστώτος και μην ανησυχείτε. Μην πανικοβάλλεστε από μια εντολοδόχο πολιτική ολιγαρχία και προβαίνετε σε ενέργειες πανικού, οι οποίες γεμίζουν τις τσέπες ειδικών λαμόγιων. Ακόμα και των λαθροκλεπτών που κυκλοφορούν στους δρόμους.Κανένας, είτε τρόϊκα, είτε ευρωπαϊκό κράτος, δεν μπορεί να μας εκδιώξει από το ευρώ, ακόμα και αν πτωχεύσουμε μέσα στο ευρώ. Η μόνη που μπορεί να το κάνει αυτό είναι η ελληνική πολιτική ολιγαρχία, σύμφωνα με τις εντολές που θα πάρει, την κατάλληλη στιγμή, από εκείνα τα συμφέροντα που την ελέγχουν.

Σε καμία περίπτωση η τρόϊκα δεν μπορεί να κόψει την χρηματοδότηση της Ελλάδας, ακόμα και αν δεν εκτελέσουμε κανέναν όρο του μνημονίου. Αν το κάνει, αυτό θα σημάνει αυτόματη πτώχευση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ και φυσικά καταστροφή της ευρωζώνης. Αυτούς τους δισταγμούς δεν τους έχει το ΔΝΤ, αλλά τους έχει όμως η ΕΕ, που καίγεται για….την ίδια της την ύπαρξη. Μπορεί η ΕΕ να μας μισεί, αλλά είναι υποχρεωμένη να μας κρατήσει στη ζωή.

Οι Ανώτατοι Άχρηστοι της Ηρώδου του Αττικού !!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Τα μεγάλα καράβια βουλιάζουν από μικρές τρύπες. Τα διαρκή εγκλήματα των Προέδρων της Δημοκρατίας της μεταπολίτευσης.

Βλέποντας κάποιος τον πανικό των Βρυξελών, που, ως νέοι κονκισταδόρες κατακτητές, “απαιτούν” ακόμα και τη γραπτή “συναίνεση” των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο καταστροφικό Μνημόνιο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα πραγματικά δεδομένα μιας αληθινής τραγωδίας: Την τραγωδία της κατάλυσης του Συντάγματος της μόνον κατ’ όνομα πλέον Ελληνικής Δημοκρατίας. Καταλύεται το Σύνταγμα και ο ρόλος των κομμάτων μέσω αυτής της απαίτησης των ξένων επικυρίαρχων. Καταργείται ο ρόλος της αντιπολίτευσης και μέσα από αυτήν υπονομεύεται ο συνολικός ρόλος της Βουλής. Γιατί; Γιατί μια κομματική ηγεσία πιέζεται από εξωτερικούς και μη θεσμικούς παράγοντες να “δεσμευτεί”, ώστε να μην εκτελέσει το καθήκον της και ταυτόχρονα αυτή η “δέσμευσή” της μεταφέρεται παράνομα και στη Βουλή.

Αγοράστε ελληνικά προιόντα κι απομονώστε τα ξένα ! Ετσι θα δυναμώσουμε …

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ :  Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε τις θέσεις εργασίας σας και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!! 12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία, δηλ. “το κεφάλι μας”!

1. Αντί για ΤΥΡΙ gouda (αγευστο) ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ κλπ. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.

2. Aντί για ΠΑΓΩΤΑ Nestle, Algida, προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικα ελληνικά :ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ και ΜΟΝΟ αυτα !!!!

3. Αντί για Coca Cola Pepsi Cola αγοράστε ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Lux, Εψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (Βασικα μην πίνετε … … … αναψυκτικα, αλλα αν πίνετε, προτιμήστε ΜΟΝΟ ελληνικα !!!!!)

4. Αντί για ΜΠΥΡΑ Heineken, Amstel κλπ κλπ, αγοράστε Kraft, ΦΙΞ, Βεργίνα, Μαγκνους Παπαδημητρίου (Εξαίρετη και καλοψημένη!).

5. Αντί για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Barilla, Misco που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μονο μακαρόνια Μ έ λ ι σ σ α. Ειναι εξαιρετικα και τα καλύτερα απο όλα (δοκιμάστε αυτά του καρότου !!! Απίθανα !!!!)

6. Αντί για .. προσούτο, αγοράστε μόνο ελληνικά ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ.

7. Αντί για ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ Δανίας, αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια (παράδειγμα Γκλίτσα, Όλυμπος, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ .

ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ! - ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ:ΝΑ ΕΝΤΑΘΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.Οι τροϊκανοί εγκληματίες έρχονται και βάζουν τοποτηρητές στις εφορίες προκειμένου να βεβαιώνονται ότι δεν θα χάνουν ούτε ευρώ από τις εισπράξεις των κατά τόπους ΔΟΥ!  Απομένει μόνο να φέρουν φορτηγά που θα φορτώνουν το ζεστό χρήμα του ελληνικού λαού από τις εφορίες και θα τα στέλνουν κατευθείαν στα θησαυροφυλάκιά τους!

Πρόκειται για την πιο χοντρή "μπάζα" σαν και αυτή που κάνουν οι ληστές των τραπεζών. Με τη μόνη διαφορά ότι στην περίπτωση αυτή μιλάμε για την πιο οργανωμένη ληστεία σε βάρος μιας χώρας, με τη βούλα της κυβέρνησης που εκπροσωπεί τη χώρα που καταληστεύεται!!!

Οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου... έχουν λάβει ρητή εντολή από την τρόϊκα να επισπεύσουν την διαδικασία προκειμένου οι διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν γιατί "ο χρόνος πιέζει". Ο χρόνος πιέζει τους τροϊκανούς και όχι την Ελλάδα, άσχετα αν το παραμύθι και ο τρόμος που ενσπείρουν απευθύνεται στους Έλληνες ότι αν δεν συμφωνήσουν με τους όρους της τρόϊκας, δεν θα πάρουν την 5η δόση του δανείου!

Δημοπρασία της Ελλάδας και διεθνής κηδεμονία


Για πρωτοφανή σε χώρα-μέλος της Ε.Ε. παρέμβαση κάνουν λόγο οι "Financial Times" σε δύο δημοσιεύματα. Μιλούν για "δημοπρασία" της Ελλάδας καθώς και για διεθνή κηδεμονία στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και στις πωλήσεις περιουσίας.Οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μία συμφωνία που θα οδηγούσε σε μια χωρίς προηγούμενο εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία, συμπεριλαμβανομένων της διεθνούς εμπλοκής στην είσπραξη φόρων και στην ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας, με αντάλλαγμα νέα δάνεια διάσωσης για την Ελλάδα.

Πηγές που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις δήλωσαν ...πως το πακέτο θα περιλαμβάνει και κίνητρα, ώστε οι ιδιώτες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων να παρατείνουν οικειοθελώς το πρόγραμμα αποπληρωμής της Ελλάδας, καθώς και έναν ακόμα γύρο μέτρων λιτότητας. Οι αξιωματούχοι ελπίζουν πως έως και το ήμισυ της νέας χρηματοδότησης ύψους 60 - 70 δισ. ευρώ που χρειάζεται η Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2013 θα μπορούσε να προέλθει από νέα δάνεια. Στο πλαίσιο του προγράμματος που υποστηρίζουν ορισμένοι, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρηματοδότησης θα μπορούσε να καλυφθεί από την πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων και από τις αλλαγές στους όρους αποπληρωμής για τους ιδιώτες ομολογιούχους.

Γιώργο κατα που πέφτει το Γουδί?

Είναι αλήθεια ότι μεγάλος σκανδιναβικός διακρατικός οικονομικός και εμπορικός οργανισμός είχε… ενδιαφερθεί για τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που υπάρχουν στον τόπο μας; Είναι αλήθεια ότι προτού υπογράψει η Ελλάδα το δολοφονικό Μνημόνιο ο οργανισμός αυτός πρόσφερε στη χώρα μας ενίσχυση 250 δις ευρώ με αντιπαροχή την έγκριση για την έρευνα, την εξόρυξη και την εμπορία των κοιτασμάτων με κέρδος 80% για τον οργανισμό και 20% για την Ελλάδα προκειμένου να αποπληρώσει με δόσεις το ποσόν των 250 δις ευρώ;

Είναι αλήθεια ότι ο σκανδιναβικός οργανισμός δεσμευόταν να απασχολήσει στο 90% των σχετικών δραστηριοτήτων μόνο Έλληνες εργαζόμενους; Είναι αλήθεια ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν απάντησε στο συγκεκριμένο αίτημα; Είναι αλήθεια ότι τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση άδεια για θαλάσσιες έρευνες νότια της Πελοποννήσου στην περιοχή όπου υπάρχουν κοιτάσματα φυσικού αερίου;

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ελληνική Αστυνομία : Ενα βήμα πριν το λουκέτο!!!

Απλήρωτοι αστυνομικοί για τα "εκτός έδρας" του 2009 και του 2010, περικοπές δαπανών στις λειτουργικές ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών και γεννάιο πετσόκομα στην υπερωριακή εργασία και τα Σαββατοκύριακα περιλαμβάνονται στα προβλήματα που αργά αλλά σταθερά αποσυνθέτουν την εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας. Aυτά δεν είναι αποκυήματα δημοσιογραφικής φαντασίας αλλά οι σοβαρές καταγγελίες που κάνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί.
ΕΛΑΣ: ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΡΟΛΑ

Όπως δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος "τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίαρχα στις περικοπές δαπανών για τις λειτουργικές ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι αστυνομικές υπηρεσίες να μη μπορούν να ανταποκριθούν στην αποστολή τους. Με λίγα λόγια, ενδεχόμενα εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα κατεβάσουμε ρολά, δε θα μπορούν να λειτουργήσουν οι αστυνομικές υπηρεσίες".

Mετα τις καταγγελίες Καμμένου τσίρκο η "κυβέρνηση"

Απίστευτες εικόνες εκτυλίσσονται πλέον στην κυβέρνηση υπό τον τρόμο των εξελίξεων αλλά και της αίσθησης μετά τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Σε αυτό εντάσσεται η οργισμένη αντίδραση Πρωτόπαπα στις δηλώσεις Δρούτσα, αλλά και η συμπεριφορά του τελευταίου ως “Αντουανέτα” που δείχνει να μην έχει επαφή με την κοινωνία αλλά και με το ίδιο το πολίτευμα!
Ας πει κάποιος στον κύριο Δρούτσα ότι στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, είναι φυσικό οι βουλευτές να είναι καθεστώς. Ασχέτως εάν την έχουν μετατρέψει σε κομματοκρατία όπου οι βουλευτές έχουν διακοσμητικό ρόλο και ξεφυτρώνουν περσόνες τύπου Δρούτσα, Μπιρμπίλη, Γερουλάνου κλπ κλπ…
Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Ο Υπάλληλος της goldman sachs στα απίστευτα που πέταξε το πρωι (video)

Απίστευτος, απαράδεκτος και ιδιαίτερα κυνικός, ήταν σήμερα ο κ. Παπακωνσταντίνου, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Γ. Παπαδάκη.
Δείτε τι δήλωσε ο υπουργός οικονομικών…
Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας και τα αυτιά μας, με αυτά που είδαμε και ακούσαμε σήμερα..
Δείτε το βίντεο


Παπαδάκης σε Παπακωνσταντίνου : Οι Γερμανοί έχουν βγάλει 40 δις..
Μην το λεμε έτσι κ. Παπαδάκη..

Συνέντευξη του Συνταγματολόγου Κασιμάτη για τη δανειακή συμβαση και την Τροικα

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ

Καταιγισμό ψευδών και αντιλαϊκών ενεργειών, δεχόμαστε από την επομένη της ανάληψης της κυβερνητικής εξουσίας έως σήμερα, από αυτό το συνονθύλευμα που τιτλοφορείται κυβέρνηση. Μειράκια χωρίς καμία πολιτική πείρα, με ελλιπή έως ανύπαρκτη εντελώς μάθηση, χωρίς το κυριότερο, την εθνική ευαισθησία, διότι τα περισσότερα χρόνια τους έζησαν στην Αλλοδαπή, χωρίς την ψυχική δόνηση του πατριωτισμού, ασχημονούν, βρίζουν, συκοφαντούν, εκτοξεύουν απατηλά συνθήματα και προσπαθούν να καταστήσουν τον ανυποψίαστο λαό, συνυπεύθυνο των δικών τους πράξεων.

Υποτιμούν και παραβλέπουν, τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτη της χώρας, ασκούν κατά συρροή πολιτική και οικονομική τρομοκρατία, ενσπείρουν ειδήσεις υπό μορφή διαρροών, οι οποίες πλήττουν ευθέως την οικονομία, ακόμα, σείουν τα θεμέλια στα οποία στηρίχτηκε χρόνια και χρόνια η χώρα.Βιάζουν τη συνείδηση του λαού και με το θεώρημα της προπαγάνδας, όπως την καθιέρωσαν ο Fritz Naumann και ο Josef Goebbels, προσπαθούν να επιρρίψουν την ευθύνη στον λαό, για τη δεδομένη ανικανότητα, ή την προσχεδιασμένη μειοδοτική και προς ίδιον όφελος μερικών διεργασία.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

CIA: Ακόμη και πραξικόπημα μπορει να γίνει στην Ελλάδα...

Δεν είναι μόνο τα σενάρια χρεωκοπίας τα χειρότερα για την Ελλάδα αφού έκθεση της CIA αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει πραξικόπημα στην Ελλάδα.Σύμφωνα με την Bild, η CIA προειδοποιεί πως η σκληρή λιτότητα και η οικονομική κατάσταση μπορεί να οδηγήσουν σε κλιμάκωση της βίας και η κυβέρνηση να χάσει τον έλεγχο.«Μυστικές συνομιλίες για εξέγερση και βία μπορεί να αναπτυχθούν τους επόμενους μήνες», γράφει το δημοσίευμα επικαλούμενο δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που ανέφερε πως η ελληνική πρωτεύουσα μπορεί σύντομα να μοιάζει με την Βηρυτό της δεκαετίας του ’70!

Η εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφερθεί στις οδομαχίες διαδηλωτών - ΜΑΤ αλλά και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πλατείες γεμισαν απο αγανακτισμένους και τα λαμογια ετοιμαζονται να γλυτώσουν!!

Ελληνίδες, Ελληνες: πληροφορίες λένε πως πρωτοκλασάτα μέλη της κυβέρνησης του μνημονίου και της εθνικής συμφοράς, ετοιμάζονται ν’ αυτομολίσουν στο εξωτερικό!!! Βούλιαξαν, καταχρέωσαν, κατέστρεψαν κι αφάνησαν μια ένδοξη χώρα με ιστορία 3.500 ετών κι ετοιμάζονται να δραπετεύσουν στο εξωτερικό, εκεί όπου έχουν μεταφέρει και τις αμύθητες περιουσίες τους, τα κλεμένα απ’τον ελληνικό λαό δηλαδή!

Θα πρέπει πάση θυσία να μην γίνει αυτό, θα πρέπει να τους εμποδίσουμε να φύγουν και να γλυτώσουν τις κρεμάλες και τον τυφεκισμό! Γιατί αυτή είναι η δίκαιη τιμωρία για τα αδίκήματα που κουβαλάνε μαζί τους, δηλαδή: Της Εσχάτης Προδοσίας του Εθνους και της υπεξαίρεσης δημόσιας περιουσίας.

Φίλες , φίλοι να είστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσoυμε όλοι μαζί τις καταστάσεις που πρόκειται ν’αντιμετωπίσει η χώρα απο την εσωτερική αυτή ανωμαλία που πρόκειται να δημιουργηθεί εξ’ αιτίας των άχρηστων που μας κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες! Κυβερνήτες και νέους πολιτικούς θα βρούμε να είστε σίγουροι, ικανοί και τίμιοι έλληνες υπάρχουν ακόμα. Αρκεί να ξεβρωμήσει η πατρίδα απ’ αυτά τα μιάσματα …

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ , ΑΔΕΡΦΙΑ !!!

Για 4η ημέρα οι “Αγανακτισμένοι” είναι πιστοί στο καθημερινό ραντεβού τους.Η πλατεία Συντάγματος, όπως και οι υπόλοιπες κεντρικές πλατείες της χώρας, είναι γεμάτες από κόσμο όλων των ηλικιών.Σήμερα όμως, έξω από τη Βουλή υπάρχει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες ημέρες: Διπλάσιος κόσμος! Ξεπερνούν τις 60.000!!!

Aν είχαν και ίχνος τσίπας επάνω τους θα είχαν ξεκουμπιστεί με τόοοοσο κράξιμο που έχουν φάει όπου κι αν πήγαν … … …

Την έντονη αποδοκιμασία του κόσμου δέχτηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, παρουσία του Καναδού ομολόγου του και του μισού υπουργικού συμβουλίου. Η αρχή έγινε στην…Αγία Λαύρα όπου ηλικιωμένοι από οργανωμένη εκδρομή ΚΑΠΗ του φώναξαν «Γιωργάκη τα ξεπούλησες όλα», «μας πήρες τη σύνταξη», «πούλησες την Ελλάδα». Καθώς έμπαινε στο Μουσείο Ολοκαυτώματος ο Γιώργος Παπανδρέου, μέλη του «Πατριωτικού Μετώπου» με επικεφαλής τον πρόεδρο τους, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε πατάξει το παπούτσι του στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ., τον αποδοκίμασαν λέγοντας ότι…. είναι ανεπιθύμητος στα Καλάβρυτα, αφού ξεπούλησε τη χώρα στις τράπεζες.

Η παρουσία της φρουράς του πρωθυπουργού ήταν έντονη, ενώ αστυνομικοί προπάθησαν να εμποδίσουν το πλήθος να πλησιάσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Απλοί άνθρωποι αποδοκίμασαν ακόμα και τους παρευρισκόμενους βουλευτές, όπως τον κ. Δρούτσα και τον κ. Πεταλωτή. Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, το οποίο γίνεται Κέντρο Υγείας, είχαν αναρτήσει πανό και μαύρες σημαίες έξω απ’ το κτίριο του Νοσοκομείου. Παράλληλα, στην πλατεία των Καλαβρύτων περίπου 60 άνθρωποι είχαν μαζευτεί για να διαμαρτυρηθούν στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης που γίνεται σήμερα.

Σοσιαλοφασιστες κατα του Βιτάλη γιατι φωναζε στο προδότη Τζέφρυ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

«Παπανδρέου, είσαι ανεπιθύμητος». Κάθετο μήνυμα του Πατριωτικού Μετώπου στον ΓΑΠ, στα μαρτυρικά Καλάβρυτα. Σοσιαλφασιστοειδή, προπηλάκισαν τον Συντονιστή του ΠΑΜ, κ. Σταύρο Βιτάλη.Όρθιος, στη μέση της πλατείας των Καλαβρύτων, μπροστά στα μάτια ενός αμήχανου Γ.Α. Παπανδρέου και ενός έκπληκτου Καναδού Πρωθυπουργού καθώς και εκατοντάδων πολιτών που επαναλάμβαναν «μπράβο-μπράβο», ο Συντονιστής του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, κάλεσε τον κατοχικό πρωθυπουργό, «να σηκωθεί να φύγει ΤΩΡΑ, από την μαρτυρική πόλη».

Η αποφασιστική αυτή δράση του Κινήματος, δια μέσω μάλιστα του κεντρικού Συντονιστή του, έγινε σήμερα το μεσημέρι στα Καλάβρυτα, εν μέσω εκατοντάδων αστυνομικών όλων των ειδών και υπηρεσιών και κάτω από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, που είχαν μετατρέψει την πόλη σε κατεχόμενη ζώνη. «Παπανδρέου, είσαι ανεπιθύμητος στα ματωμένα Καλάβρυτα», είπε ξεκινώντας την παρέμβασή του ο κ. Βιτάλης, στη μέση της πλατείας και περιτριγυρισμένος από δεκάδες αστυνομικούς οι οποίοι προσπάθησαν μάταια και πολλές φορές να τον σταματήσουν. «Τούτος ο τόπος – συνέχισε ο συντονιστής του ΠΑΜ – μάτωσε από τους ναζί τον Δεκέμβρη του 1943, για την λευτεριά και την αξιοπρέπειά του. Εσύ λοιπόν Παπανδρέου, που πρόδωσες τον λαό αυτόν, παραδίδοντας την τύχη του και το μέλλον των παιδιών του σε αυτούς που κάποτε τον κατέσφαξαν και στους ομοίους του, δεν είσαι άξιος να πατάς, να ματωμένα αυτά χώματα. Να φύγεις ΤΩΡΑ από εδώ».

Αναβρασμός στα Καλαβρυτα για τον πρωθυπουργό.Ξεπούλησες την Ελλάδα εισαι ανεπιθύμητος του φωναξαν.Προπηλάκισαν τον Μ.Παπαιωάνου,Επικρατεί Χαος

Αυτή την ώρα επικρατεί αναβρασμός στην πόλη των Καλαβρύτων. Πλήθος διαμαρτυρομένων και αγανακτισμένων αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό. Ακούσθηκαν συνθήματα όπως: ” Είσαι ανεπιθύμητος στην ιερή αυτή γη”, ” Ξεπούλησες την Ελλάδα” .

Σύμφωνα με πληροφορίες αγανακτισμένοι πολίτες προπηλάκισαν τον Μιλτιάδη Παπαιωάννου..”ουστ Κολαούζο, φύγε από δω..” του φώναζαν. Ο κ . Παπαιωάννου έκανε το λάθος να απομακρυνθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας. Παράλληλα με την επίσκεψη εξελίχθηκαν συγκεντρώσεις τόσο από τους Αγανακτισμένους, όσο και από αγρότες που έκλεισαν τον δρόμο Πούντας – Καλαβρύτων, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα με αστυνομικούς, πράκτορες και πραίτωρες, το κυνήγι των δοσίλογων συνεχίζεται. Άλλωστε το Σινούκ που επιστρατεύτηκε δεν θα τους χωρέσει όλους. Όπως και τα Σινούκ που θα τους φυγαδεύσουν από την ταράτσα! Ο πρωθυπουργός ξεφυγε με ελικόπτερο Σινουκ ..

Ποιο τοπο επισκέφθηκε διανοήθηκε? Το τόπο όπου φυλάσσεται το ιερό λάβαρο της ορκωμοσίας των αγωνιστών του 1821, καθώς και στον τόπο θυσίας του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, όπου στις 13 Δεκεμβρίου 1943 εκτελέστηκε όλος ο ανδρικός πληθυσμός της πόλης.
Ειχε προηγηθεί δήλωση του βουλευτή Αχαιας  της ΝΔ κ.Νικολόπουλου κατα της επίσκεψης του κατοχικού Πρωθυπουργού. Σας την παραθέτουμε:

Τρομοκρατούν για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα

Δείτε τι γράφει σε άρθρο του το Reuters …
Το Ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων μπορεί να ανέλθει σε ποσό έξι φορές μεγαλύτερο από το σχεδιασθέν ποσό των 50 δις €.

Το μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Juergen Stark, είπε ότι:“Η ελληνική κυβέρνηση έχει μετοχές εισηγμένων εταιρειών, κατέχει ακίνητη περιουσία.Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το ενδεχόμενο πωλήσεων (από τις ιδιωτικοποιήσεις), μπορεί να αποφέρει μέχρι και 300 δις €” .
Καλά δεν ξέρουν ότι ο Γιώργος, θα φέρει στην Βουλή νόμο για την μη πώληση δημόσιας γης ;; (To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις)
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θυμηθείτε τι γράφαμε, εδώ και ένα χρόνο, για το θέμα.




Το Ιστορικό και η μεθόδευση του ξεπουλήματος
Έχετε τώρα καμιά αμφιβολία για το ξεπούλημα ;;
Καταλάβατε γιατί μας βομβαρδίζουν με τις φήμες για την μη λήψη της 5ης δόσης;
Καταλάβατε γιατί μας παρουσιάζουν το νέο απίστευτο πρόγραμμα λιτότητας…και τα σενάρια χρεοκοπίας;;
Για να μας αναγκάσουν να πούμε πουλήστε όλα….

Mένουμε στις πλατείες μην ακουτε τα δεκανίκια των προδοτών...

Τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες πόλεις παρατηρείται ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο για την χώρα μας. Χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε πλατείες, ενημερωμένοι διαδικτυακά και στόμα με στόμα, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική και οικονομική κρίση. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι πολυπληθείς και το κυριότερο, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν έχουν καπελωθεί από κάποια παράταξη, ιδεολογική ή πολιτική.

Οι «Αγανακτισμένοι Έλληνες», μαζεύονται, κουβεντιάζουν, κάνουν χαβαλέ, ρίχνουν μούντζες προς την βουλή, είναι αδιαμόρφωτοι. Και το πατριωτικό κίνημα που βρίσκεται σε σχέση με αυτές τις εκδηλώσεις και αυτούς τους ανθρώπους; Επίσημα και επώνυμα τουλάχιστον, στέκεται απέναντί τους με αρνητικό τρόπο καθώς τις αντιμετωπίζει επικριτικά.

O Tζεφρυ θελει τα κόμματα για κουβέρτα στη μπόχα της προδοσίας....

Η προχθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν ήταν ασφαλώς μια πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε είχε τον χαρακτήρα μιας «εθνικής πρόσκλησης» υπό το πρίσμα κάποιου ακραίου για την χώρα κινδύνου.Επρόκειτο για μια καλοστημένη από την «κομαντατούρα» θεατρική παράσταση η οποία είχε ως σκοπό να ολοκληρώσει με «θεσμικό» τρόπο την ψυχολογική προετοιμασία του ελληνικού λαού, ώστε μεθαύριο να δεχτεί μια κυβέρνηση «εθνικής συνείδησης» η οποία θα προκύψει είτε μέσω μιας ευλογημένης από τον πρόεδρο «συνταγματικής εκτροπής » , είτε μέσω ενός πονηρού «ανασχηματισμού» που θα ενορχηστρώσει ο σημερινός κατοχικός πρωθυπουργός.

Η «Κλασσικοπερίπτωση», εδώ και μήνες μιλούσε για αυτά τα σχέδια και προειδοποιούσε τους αναγνώστες ,ότι αργά ή γρήγορα οι προκατασκευασμένοι και αμερικανοκινούμενοι «επαναστάτες του βελούδου», θα είναι η «κουβέρτα» με την οποία θα σκεπάσουν την αφόρητη πλέον μπόχα που βγαίνει από τα σπλάχνα του πολιτικού συστήματος το οποίο δήθεν καταγγέλλουν. Σε λίγες ώρες ή το πολύ ημέρες , οι σπίθες , οι οργισμένοι ακαδημαϊκοί και κάμποσοι άλλοι όψιμοι «συνοδοιπόροι» της λαϊκής αγανάκτησης θα μετονομαστούν σε «προσωπικότητες» και θα σχηματίσουν την «αριστίνδην» οικουμενική κυβέρνηση «εθνικής συνείδησης» η οποία θα αναλάβει και την εκτέλεση του τελικού σχεδίου κατάληψης της πατρίδας μας από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αλέξης Τσίπρας: όσοι μιλούν συνεχώς για χρεωκοπία, επιδιώκουν την χρεωκοπία.

Σε αυτη την δήλωση του Τσίπρα (που βέβαια δεν έγινε τυχαία), κρύβεται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης και των ομόκεντρων κύκλων που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στην χρεωκοπία. Στην ουσία, μετά τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου, το παζλ των οικονομικών και εθνικών δολοφόνων έχει συμπληρωθεί.

Οι μόνοι που δεν το έχουν καταλάβει είναι κάποιοι “δημοσιογράφοι”, συνεπείς συνεργάτες των εγκληματιών. Ο Παπανδρέου λοιπόν ζητά απεγνωσμένα συναίνεση για να διασώσει αυτό το άθλιο σύστημα. Το ίδιο σύστημα που έκανε την ληστεία του χρηματιστήριο και τώρα επανήλθε για να επαναλάβει το έγκλημα με τα CDS. Να είστε σίγουροι ότι ο ΓΑΠ δεν θα εγκαταλείψει την εξουσία εάν δεν διασφαλίσει ότι οι κάτοχοι των CDS θα πάνε ταμείο.

Στον αντίποδα, το σύστημα των δολοφόνων θα προσπαθήσει να τον διασώσει με μία υψηλή, διεθνή θέση που θα του εξασφαλίσει την ασυλία του. Αυτό ας το σκεφτούν οι υποστηρικτές της κυβέρνησης. Τα ελικόπτερα θα έχουν θέσεις αυστηρά οικογενειακές. Οι υπόλοιποι θα μείνουν στα χέρια του λαού.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

H προδοσία ...η απάτη

Ζουμε μέρες τραγικές στις οποίες σιγά σιγά αρχίζει να αποκαλύτεται η απάτη Παπανδρέου και της ομήγυρης του τόσο σε βάρος του Ελληνικού λαού αλλα πρωτίστως σε βάρος της ΕΕ και του ΔΝΤ.. Δείτε γεγονότα όπως θα σας τα περιγράφουμε και μη μου πείτε πάλι ότι πρόκειται για συγκυρίες ή συνομωσιολογίες.Tο 2009 γίνονται οι πρώτες διαπραγματεύσεις με ΔΝΤ από τον ΓΑΠ (στην αρχή κρυφά και μετά φανερά). Μάλλον καθ’ υπόδειξη των διεθνών κερδοσκόπων τύπου Σόρος, οι οποίοι έβλεπαν τα χρήματα τους στην Ελλάδα να είναι επισφαλή και έπρεπε να τα…πάρουν πίσω σε μετρητά.

Έτσι περνάει από τη βουλή το μνημόνιο Ι με πλειοψηφία 156 βουλευτών (λάθος πρώτο θα έπρεπε να ήταν σύμφωνα με το σύνταγμα 180). Ανατέθηκε δε μέσω της βουλής (πάλι αντισυνταγματικά) να υπογράφει οτιδήποτε-ακόμα και τροποποίηση- ο Παπακωνσταντίνου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν έρθει οποιαδήποτε κυβέρνηση μετά μπορεί να αποποιηθεί όλα αυτά σαν αντισυνταγματικά. Φυσικά τότε οι δανειστές μας θα τρέχουν απο τον παπακωνταντίνου να πάρουν τα λεφτά τους. Ετσι θα έχει μελοντικά το πράγμα… εκτός εάν…. βάλουνε όλον τον πολιτικό κόσμο να συναινέσει και να περάσει από τη βουλή το μνημόνιο ΙΙ με πλειοψηφία 180 βουλευτών (άρα συνταγματικό) και το οποίο φυσικά θα περιλαμβάνει καί όλες τις δεσμεύσεις του μνημονίου Ι.

Για τους προδότες μιλά στη συγκέντρωση ο Δημ.Καζάκης (video)

Mίκης προς αγανακτισμένους Ελληνες

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, κυρίως νέους μας, που μαζεύτηκαν στις πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων, διαδηλώνοντας την αγανάκτησή τους για το Μνημόνιο-μνημόσυνο..., ζητώντας να φύγει η Κυβέρνηση της Ντροπής και όλο το πολιτικό προσωπικό που διαχειρίστηκε δημόσια αξιώματα, καταστρέφοντας, λεηλατώντας και υποδουλώνοντας την Ελλάδα. Η θέση όλων αυτών δεν είναι στη Βουλή, είναι στη φυλακή.

Χαιρετίζουμε τις πρώτες Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στο κέντρο των πόλεών μας, τον αμεσοδημοκρατικό χαρακτήρα που πασχίζει να ανακαλύψει το πρωτοφανέρωτο κίνημα των νέων μας.Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους των δημόσιων επιχειρήσεων, που άρχισαν από χτες διαδηλώσεις, απεργίες και καταλήψεις, υπερασπιζόμενοι το κράτος μας, που χρειάζεται απελπιστικά, όχι την κατεδάφιση που προγραμματίζει το ΔΝΤ, αλλά τη ριζική του βελτίωση και μεταρρύθμιση. Με τις κινητοποιήσεις τους, οι εργαζόμενοι του Ταμιευτηρίου, της ΔΕΗ, του ΟΠΑΠ υπερασπίζονται τη δική μας περιουσία, την περιουσία του ελληνικού λαού, που επιχειρούν τώρα να λεηλατήσουν οι ξένες τράπεζες, μέσω μιας κυβέρνησης-μαριονέτας τους στην Αθήνα.

Ένα μεγάλο ελληνικό νησί ως εγγύηση για το νέο δάνειο θέλει η Τρόικα

«Δώστε μας ένα μεγάλο νησί για εγγύηση για να σας δώσουμε νέο δάνειο». Όσο και αν ακούγεται παράξενο, αυτό ζήτησε η αντιπροσωπεία της Τρόικας στις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου και τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δις. ευρώ.Οι ξένοι έχουν βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τα νησιά της Ελλάδας.

Ως εκ τούτου για το δάνειο των 57 δις. ευρώ που επιδιώκει η χώρα προκειμένου να καλύψει τις δημοσιονομικές ανάγκες της επόμενης διετίας 2012 – 2013,οι ξένοι ζητούν ως εγγύηση ένα νησί!!!Την καλύτερη περίπτωση διερευνούν να εκχωρηθούν ως εγγυήσεις τα μελλοντικά έσοδα από ακίνητα του Δημοσίου, που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από τα ελληνικά νησιά.

Αυτό αποτελεί πρόκληση και μόνο....Ντροπή και μόνο ντροπή.....

Μελόδραμα μερος 2

Η χθεσινή σύσκεψη των αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν μια κακότεχνη, μελοδραματική παράσταση για τις «δραματικές» στιγμές που ζει η Ελλάδα.Όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε για να δραματοποιήσει το πολιτικό κλίμα προς την κατεύθυνση των λύσεων που έχουν αποφασιστεί από τους πραγματικούς κυβερνήτες: Διεθνείς και ντόπιοι «νταβάδες». Καμία καθαρή «συναινετική λύση», σε τυπικό επίπεδο (σε ουσιαστικό υπάρχει) δεν θα μπορούσε να υπάρξει και να διατυπωθεί από μια τέτοια σύσκεψη…

Ήδη τα κόμματα μέχρι προ-χθες ...ακόμα διατύπωναν καθαρά την άρνησή τους πάνω στην αποδοχή αυτής της πολιτικής. Προχθές είχε στηθεί ένα παρόμοια θέατρο με τις πρωθυπουργικές επαφές των αρχηγών των κομμάτων… Προς τι λοιπόν το καινούργιο θέατρο, με το Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Το ζήτημα είναι απλό: Το θέατρο στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε για να κλιμακώσει το μελόδραμα της «έκτακτης ανάγκης» και να φορτίσει, ακόμα πιο εκβιαστικά το πολιτικό κλίμα.

Οι αγανακτισμένοι φώναζαν: ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΝΗΣΙΑ, ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΛΙΜΑΝΙΑ...ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

O ΤΖΕΦΡΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Χωρίς να επιτευχθεί συναίνεση ολοκληρώθηκε μετά από 3 ώρες και 20 λεπτά η έκτακτη συνάντηση που είχαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διάλογοι ήταν ενδεικτικοί του κλίματος: “Τώρα τί κάνουμε” ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός και ο Γ. Παπανδρέου φέρεται να απάντησε: “Προχωρώ μόνος μου χωρίς εκλογές.Μόνος του θα προχωρήσει το ξεπούλημα της χώρας χωρίς τα υπόλοιπα κόμματα που βλέποντας τον κόσμο στις πλατείες μυριστηκαν οτι δεν τους παίρνει να δωσουν οκ για την προδοσία.

Τελικά ο Τζεφρυ απεδειξε οτι ειναι ο εκτελών χρεη σερβιτορου του ΔΝΤ και των καραχριών που θέλουν να κοματιάσουν την Ελλάδα και δεν θα διστάσει να το κάνει..

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Καζάκης: Εαν Συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των πλατειών θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα!



1. Πάλι με δάνεια θέλει ο Παπανδρέου να πάει την χώρα μπροστά;

2. O Έχουν προσυμφωνήσει Σαμαράς και Γαπ και μας κοροϊδεύουν.

3. Οι Προτάσεις του Σαμαρά είναι για άλλον πλανήτη!

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Τα πράγματα έχουν ως εξής. Σήμερα  ο Παπανδρέου θα εισπράξει την δεδομένη άρνηση των πολιτικών Αρχηγών στο να συναινέσουν στην αναποτελεσματική, επικίνδυνη και αδιέξοδη πολιτική του. Όλοι γνωρίζουν ότι η συναίνεση σημαίνει συνενοχή. Όλοι γνωρίζουν ότι όσοι μιλάνε για συναίνεση νομίζουν ότι οι άλλοι που τους ακούνε είναι βλάκες. Όλοι γνωρίζουν πως δεν υπάρχει άλλη λύση από αυτή της άμεσης αναδιάρθρωσης.

Έτσι, ο κ. Παπανδρέου, μετά την κίνηση εντυπώσεων που έστησε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας …θα δηλώσει ότι δεν τα βρίσκουν, θα προκηρύξει εκλογές και θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να πάει στην Ευρώπη λέγοντας ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και αν δεν τον βοηθήσουν με την αναδιάρθρωση που ήδη έχουν σχεδιάσει, δεν εγγυάται πλέον τίποτα.

Αυτά τα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας μου φαίνονται πλέον πολύ μακριά…! Η οποία κυβέρνηση εθνικής ενότητας αν σχηματισθεί τότε θα μιλάμε για το μαρτύριο της σταγόνας.Άλλωστε τι θα άλλαζε με κάποιους υπουργούς «προσωπικότητες» και κουραφέξαλα; Τίποτα απολύτως και η χώρα χωρίς άμεση αναδιάρθρωση θα φουντάρει. Απλά κάποιος χρειάζεται να πάει και να τους πει στο εξωτερικό ή μου χαρίζετε τα μισά, ή δεν παίρνετε τίποτα, διότι δεν έχω να σας δώσω τίποτα.

Κόλαση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Θέλει να εκβιάσει τους πολιτικούς αρχηγούς για συναίνεση ή πτώχευση. ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!

ΦΩΤΙΕΣ ΒΑΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ (ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ) ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η ΙΔΙΑ Η ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ! ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ”, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ!

Ο Παπαχελάς στο ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες μας για το δημοψήφισμα ή τον εκβιασμό. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ Ν/Σ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ! Η σκοπιμότητα της συνάντησης με Παπούλια είναι η ύπαρξη πρακτικών όπως προβλέπεται. Ο ΓΑΠ θα θέσει πάλι το δίλημμα Νέο Μνημόνιο ή Πτώχευση, για να ρίξει την κατάρρευση στην αντιπολίτευση που δεν θα συναινέσει, περιφέροντας τα πρακτικά! ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Εμείς θα θέσουμε τους ορους οχι οι προδότες πολιτικοί.....

ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου Ι και της Δανειακής Σύμβασης της 05/05/10, ως Παράνομα και Αντισυνταγματικά συμφωνηθέντα κείμενα για τους εξής λόγους : 01) Δεν είχαν εξουσιοδοτηθεί από τον Ελληνικό Λαό και ούτε ζητήθηκε η γνώμη του για ένα τόσο σοβαρό θέμα, 02) Δεν πέρασαν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο προς ψήφιση με ενισχυμένη πλειοψηφία 180 ψήφων, ως όφειλαν να κάνουν, βάσει άρθρων του Συντάγματος που ορίζει τί γίνεται για την υπογραφή Διεθνών Συμβάσεων. Ακόμα και σήμερα, είναι σε αναμονή προς ψήφιση, 03) Οι όροι που αφορούν την παραίτηση των Δικαιωμάτων μας σαν Κράτος που απορρέουν από την Εθνική μας Κυριαρχία και την άσκηση Ανεξάρτητης Εσωτερικής και Εξωτερικής Πολιτικής, την πώληση Δημόσιας Περιουσίας και Εθνικών Πόρων, η απαγόρευση σύναψης συμφωνιών Δανεισμού από αλλού, πέραν των “Εταίρων” της Τρόϊκας και η δυνατότητα από τη μεριά τους να πουλούν τα μερίδια τους στη Δανειακή Σύμβαση όπου θέλουν, είναι παράνομοι βάσει του Διεθνούς Δικαίου.

- Άμεση δημιουργία Ανεξάρτητης Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, η οποία θα ελέγξει μία προς μία όλες τις Δανειακές Συμβάσεις του Ελληνικού Κράτους, τουλάχιστον της τελευταίας 35ετίας. Η Επιτροπή αυτή θα αποτελείται από Συνταγματολόγους, Καθηγητές Διεθνούς Δικαίου, Οικονομολόγους, Έλληνες και ξένους και θα πρέπει να στελεχωθεί με το ανάλογο προσωπικό, ώστε να μπορεί να βγάζει αποτελέσματα για μία Σύμβαση ανά 3μηνο τουλάχιστον.

H Guardian αναφέρει : “Αν οι Έλληνες αρνηθούν το χρέος τους δε θα χάσουν οι ίδιοι, αλλά οι τράπεζες σε Γερμανία και Γαλλία

Προ καιρού, με το επιχείρημα ότι μία στάση πληρωμών θα οδηγούσε στην κατάρρευση της Ελλάδος, οι μνημονιακοί (κυβέρνηση και δεκανίκια) δικαιολόγησαν την υπερψήφιση του Μνημονίου και την τελική, αιματηρή επιβολή της δανειακής σύμβασης-ταφόπλακας εις βάρος της Ελλάδος. Να όμως που ο χρόνος έρχεται και δικαιώνει τους σώφρονες και καταρρίπτει τις θεωρίες των απατεώνων και ξενόδουλων πολιτικών.

Μια έκθεση των οικονομολόγων του… ΔΝΤ (ακόμα και οι δικοί τους, τους γειώνουν), που επικαλείται σε άρθρο της η εφημερίδα Guardian, δείχνει ότι αντίθετα με όσα διατυμπανίζουν σήμερα τα δεκανίκια, η στάση πληρωμών από ένα κράτος κάθε άλλο παρά αυτοκτονία μπορεί να αποτελεί. Στη συγκεκριμένη ανάλυση οι ως άνω οικονομολόγοι έβαλαν στο μικροσκόπιό τους χρεοκοπίες κρατών ή επεισόδια που χαρακτηρίστηκαν ως χρεοκοπία και κατέληξαν ότι τα κόστη μιας αθέτησης (στάσης) πληρωμών διαρκούν το πολύ ένα με δύο χρόνια και σχεδόν ποτέ δεν ανιχνεύονται επιπτώσεις πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος στις εθνικές οικονομίες.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Και ενώ μας παραπλανούν με την τρόικα, στα σύνορα διακυβεύεται η ασφάλεια της χώρας μας.

Την ίδια στιγμή που στην πρωτεύουσα της χώρας, ο πρωθυπουργός αναζητεί “συναίνεση” από τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να… υπηρετήσει απερίσπαστος το πρόγραμμα της Τρόικας, στα σύνορα της χώρας μας παίζεται ένα διπλωματικό θρίλερ, που κάνει αυτούς που γνωρίζουν το τι ακριβώς γίνεται να ιδρώνουν.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, υπάρχει μία συνεχιζόμενη προσπάθεια από τουρκικούς παράγοντες να αμφισβητηθεί άμεσα η κυριαρχία της χώρας μας σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι. Και η τακτική ίδια και απαράλλακτη με αυτή των Ιμίων.


Θυμάστε ίσως τα όσα έγιναν πριν από κάποιες ημέρες, με υποψήφιο βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας, που προσπάθησε να … καταλάβει το Φαρμακονήσι και να υψώσει τουρκική σημαία. Αφού δεν τα κατάφερε όμως, δεν έκανε πίσω. Αντ’ αυτού την σκυτάλη πήρε ο Πρόεδρος του κόμματός, πολιτικός επίγονος των Ντεμιρέλ και Τσιλέρ, Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ (φωτό), ο οποίος οργανώνει την μετάβασή του στα ακριτικά μας νησιά, προκειμένου να θεμελιώσει τον τουρκικό τους χαρακτήρα.

ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ-ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ!

Στις παρυφές της συγκέντρωσης που διεξάγοταν το απόγευμα στο Σύνταγμα μετα την πρόσκληση μεσω του διαδυκτίου απο απλούς πολίτες, ομάδες εγκάθετων του Σόρος και της Νέας Τάξης προπηλάκιζαν Έλληνες που προσέρχονταν με αφέλεια κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Κατα την διάρκεια της συγκέντρωσης στην πλατεία Κοραή "γνωστοί - άγνωστοι" χτύπησαν παρέα ηλικιωμένων που κρατούσαν Ελληνικές σημαίες που κατευθυνόντουσαν στον Σύνταγμα...

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΩΣ και εντός του κεντρικού σταθμού Μετρό Συντάγματος,σουλατσάριζαν περίεργοι τύποι ντυμένοι στα μαύρα και με μπλούζες Αναρχίας κλπ, ψάχνοντας για...φασίστες (δηλαδή όποιον κρατούσε  ελληνική σημαία,έστω και μικρή)!

Μισούν την Ελλάδα.Μιλούν Ελληνικά δεν ειναι Ελληνες.Σκοπός η εκποίηση του δημόσιου πλούτου την ίδια στιγμή που οι αυλικοί ξοδεύουν εκατομμύρια για καλοπέραση!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη των FT ότι όλες μαζί οι αποκρατικοποιήσεις θα πιάσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων 15 Δις Ευρώ. Δηλαδή ούτε το 4% του συνολικού χρέους της χώρας! Αυτό δίνει την ηχηρότερη απάντηση για την σκοπιμότητα των αποκρατικοποιήσεων που δεν είναι άλλη από το να γεμίσουν τις τσέπες τους κάποιοι με πολύ καλή πληροφόρηση μέσα από το κυβερνητικό σχήμα. Όπως απεκαλύφθη  η Goldman Sachs αναβάθμισε την τιμή στόχο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, 3 ημέρες πριν την ανακοίνωση πώλησης κατά προτεραιότητα!

Το θράσος αυτών των απαίσιων ανθρώπων όμως είναι απίστευτο αφού την ίδια στιγμή φορολογούν το γάλα των παιδιών μας, την οικογένεια, τα βασικά της διαβίωσης την ίδια στιγμή που ξοδεύουν εκατομύρια για την καλοπέραση τους.Ναι, είναι αυτοί που αποκαλούσαν τους Έλληνες “απατεώνες, τεμπέληδες και λαμόγια”, έχοντας προφανώς ως πρότυπο τους συντρόφους τους.Ναι, είναι αυτοί που δεν αγάπησαν οτιδήποτε Ελληνικό. Απλούστατα έχουν απύθμενο μίσος για την Πατρίδα, δικαιολογημένο όπως το έχουμε αναλύσει στο παρελθόν: Όταν κανείς δεν είχε αντιληφθεί τις προθέσεις τους. Όταν κανείς δεν γνώριζε για το ΔΝΤ, για τα CDS, για την επερχόμενη εκποίηση.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΔΟΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!

100.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η  “ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ”! ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ‘Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”!
“ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ” Το σύνθημα που επίσης δονεί την ατμόσφαιρα. Ελληνικές σημαίες, νοικοκύρηδες, Ελληνίδες περήφανες και Έλληνες… Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! “Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ”



Να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ πριν πωληθούμε και εξοντωθούμε! Τ Ω Ρ Α !!!

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ! ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣ/ΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ! ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ο Γ. Παπανδρέου, αφού χτες «έκλεισε» στο Υπουργικό Συμβούλιο ένα νέο και πρωτοφανές πακέτο λεηλασίαςτης μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας,συναντιέται σήμερα με τους πολιτικούς αρχηγούς σε μια έντεχνα μεθοδευμένη προσπάθειά του να αποσπάσει αν όχι συναινέσεις ή και ανοχές, οπωσδήποτε, όμως, κάποιεςανεκτές επικοινωνιακές εικόνες!
Το πακέτο μέτρων που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο αφορά μέτρα κατεδάφισης ύψους 6,4 δισ. για το 2011, που περιλαμβάνουν νέα φορολεηλασία ύψους 2,55 δισ. και νέα άγρια περικοπή μισθών, συντάξεων και δαπανών ύψους 2,25 δισ., ενώ μέτρα 1,6 δισ δεν έχουν εξειδικευτεί ακόμα.Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε, επίσης, νέα μέτρα ύψους 22,025 δισ. ευρώ για την περίοδο 2012-15, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι εγγεγραμμένα στο μεσ/σμο πρόγραμμα σε τίτλους και δεν έχουν εξειδικευτεί ακόμα.

Αγανακτισμένοι πολίτες στις πλατείες της Ελλάδος μεσω του διαδυκτίου.

Μεγάλες διαδηλώσεις λαμβάνουν χωρα αυτη την ωρα σε 31 πόλεις στην Ελλλάδα  μεσω του διαδυκτίου..Στην προδοτική κυβέρνηση αυτο δεν αρέσει και πιόνια της χτυπάνε τα blogs."
Οι Έλληνες δέχονται επίθεση από την ίδια τους την κυβέρνηση.
Κανένα μεγάλο παραδοσιακό μέσο ενημέρωσης δεν αναμεταδίδει αυτή την στιγμή ότι χιλιάδες άνθρωποι δηλώνουν συμμετοχή στις διαδηλώσεις.
Από την ΕΥΠ παρακολουθούνται όλα τα blogs και το Facebook και γίνονται επίθεσεις στις σελίδες με τις προσκλήσεις καθώς ειδοποιούνται κομματικοί μηχανισμοί και αναφέρουν τις σελίδες ως κακόβουλες.
Δείτε τις διαδηλώσεις όπως οργανώνονται αυθόρμητα από ανεξάρτητες ομάδες συντονισμού:

Μια ειναι η λύση στα τσακίδια τώρα..

Κάθε φορά που ο πρωθυπουργός του μνημονίου ανοίγει το στόμα του για να επιβάλλει νέα μέτρα, η οικουμένη καγχάζει. Σήμερα το σπρεντ ξεπέρασε τις 1400 μονάδες. Οι δανειστές μας, γνωρίζοντας με ποιόν έχουν να κάνουν, απαιτούν «γῆν καί ὕδωρ». Όπως ο Δαρείος έστειλε αγγελιοφόρους να ζητήσουν «γῆν καί ὕδωρ» από τον Βασιλιά Αμύντα των Μακεδόνων, οι σύγχρονοι κατακτητές ζητούν όλα όσα περικλείονται εντός των συνόρων της Ελλάδος. Οι έλληνες ;;; μισθοφόροι και τα γιουσουφάκια του ΔΝΤ, έχοντας κάνει διατριβή στο Τσοβόλα δώστα όλα, καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες για να τα δώσουν όλα… Πάνω και κάτω από το έδαφος, πάνω και κάτω από την θάλασσα. Το θλιβερό είναι και να με θυμηθείτε, πως στην ελληνική βουλή θα βρεθούν «πρόθυμοι», γιουσουφάκια, και οι λοιπές κουβελομπακογιανικές δυνάμεις, που αντί εδράνου βουλής θα υποκλιθούν μέχρι το πάτωμα, και θα ασπασθούν τον παμμέγιστο στοχαστή, προσφέροντάς του συνείδησιν και ψήφον. Και από πάνω τολμάει το Γιωργάκι να λέει ότι έχουμε λεφτά μέχρι τον Ιούλιο. Βρε άντε χάσου γιουσουφάκι… Τςςς

Το μπαλάκι στο λαό με Δημοψήφισμα?

Πληροφορία αυτή μεταδίδεται αποκλειστικά από το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με κάθε επιφύλαξη.Ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το μνημόνιο!! Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει βρεθεί σε.....αδιέξοδο και θα προσπαθήσει να ρίξει το μπαλάκι στον λαό έστω και την ύστατη στιγμή.

Συγκεκριμένα πριν από λίγο στο μέγαρο ο Πρόεδρος του Σεβ κ.Δασκαλόπουλος έκανε αναφορά σε δημοψήφισμα και ο πρωθυπουργός δεν τον διέψευσε ούτε φυσικά επιβεβαίωσε, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και από ότι φαίνεται θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές. Αυτό για τη ποτέ ξανά στην ιστορία της μεταπολίτευσης δεν έχει υπάρξει δημοψήφισμα και μάλιστα για το μνημόνιο που έχει ταλαιπωρήσει τον Ελληνικό λαό! Την πληροφορία αυτή τη λάβαμε πριν καν εξελιχθούν τα γεγονότα στο μεγάρο με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ. Ήρθε και έδεσε και το συμβάν αυτό και έτσι επιβεβαιωθήκαμε.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μέτρα μόνος του o Τζέφρυ(GAP) η εκλογές?

Η τετραετία Καραμανλή θα είχε ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου του 2011. Ο GAP προκάλεσε εκλογές το 2009, με σκοπό (τεκμαίρεται εκ του αποτελέσματος) να υλοποιήσει αυτά που δεν τόλμησε να πράξει ο προκάτοχός του.Η χώρα σήμερα οδηγείται σε νέες εκλογές, απλά οι κινήσεις GAP γίνονται για “ξεκάρφωμα” με τις δήθεν συναινέσεις και τα γνωστά “πράσινα άλογα”.

Οι δανειστές (τοκογλύφοι – διεθνείς κερδοσκόποι) πέτυχαν να κερδίσουν πολλά… τόσα όσα δεν ήλπιζαν να αποκομίσουν και από την χειρότερη τριτοκοσμική μπανανία.Βέβαια οι πιέσεις να ολοκληρώσει το κύκλο της υπερχρέωσης της χώρας και την κατοχύρωση των κερδοσκόπων, με το να τους εξασφαλίσει εμπράγματα δικαιώματα με τα ενυπόθηκα δάνεια και το ξεπούλημα των πιο κερδοφόρων περιουσιακών στοιχείων της δημόσιας περιουσίας, μάλλον δεν του βγαίνει στα κουκιά των 180.

Δείτε το νέο ανάκτορο 500 τ.μ του Νίκου Παπανδρέου!



Βουλευτές ανήρτησαν πανω στη Βουλή και επενέβη ο Φρούραρχος με 20 Αστυνομικούς!!

Με τον φρούραρχο της Βουλής και 20 αστυνομικούς παρεμποδίστηκαν οι βουλευτές του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου να αναρτήσουν στο προαύλιο πανό. Το πανό έγραφε «Η Ελλάδα δεν πωλείται: Ναι στην ομοψυχία, όχι στη συνενοχή» - ωστόσο παρεμποδίσθηκαν, μόλις κατάφεραν να το αναρτήσουν τους...το κατέβασαν οι αστυνομικοί.

Σε ανακοίνωσή τους οι δύο βουλευτές τονίζουν ότι η ενέργειά τους είναι συμβολική και ουσιαστική και κατηγορούν τον Πρωθυπουργό ότι καλεί στο μέγαρο Μαξίμου πολιτικούς αρχηγούς α λα καρτ.

Το κόλπο Σαμαρά με Τζεφρυ για κυβέρνηση "Σωτηρίας"

Ο Αντώνης Σαμαράς, που κάποιοι τόσο καιρό μας τον παρουσιάζουν σαν…. Βελουχιώτη, είπε το “ΟΧΙ” στην συναίνεση. Ε, και; Δεν ειπε ξεκάθαρα ποτε ουτε και σήμερα οτι το μνημόνιο ειναι αντισυνταγματικό.Εχει δηλώσει οτι θα το κρατήσει με κάποιες μικροδιαφορές.Διαλέχτε ποσο μεσα θα ειναι το αγγούρι στο ποπό σας. Αν το θελετε δεκα εκατοστά πιο εξω διαλέχτε ΝΔ.

Το παιχνίδι κύριοι ειναι οχι στη συναίνεση για να μας πάνε εκλογές και να κρατήσουν το σάπιο διεφθαρμένο συστημα τους και να τρωνε ανεξάρτητα ποιός θα κυβερνα.Τωρα θα μας σερβίρουν την δηθεν κυβέρνηση σωτηρίας .Αυτη θα μας το χωσει ακομη πιο βαθια και βέβαια ολοι μαζι θα συνεχίζουν τις θεατρικές παραστάσεις.Ξυπνηστε πριν χαθεί η Ελλάδα  εμείς και τα παιδιά μας.Ο Σαμαρας έκανε μούτρα στον φίλο του Γ.Α.Παπανδρέου και μετά….. Πήρε το κουβαδάκι του και πήγε στην Ραφήνα, για να ξεκινήσει τις διακοπές του…

Οσο για τον Τζέφρυ εχει να διαλέξει να πάρει τα μέτρα μόνος του η να μας κάνει  εκλογές… για να κυβερνήσει μαζί με Καρατζαφερη Ντορα κλπ....Ο  λαός θα πρέπει να υπομείνει την εξαθλίωση του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαίσιο και τις μούφες Πολιτικές Εξόδου από την Κρίση  με  το ξεπούλημα όλου του πλούτου της χώρας και των απογόνων μας η να τους κρεμάσει τωρα με λαοδικεία!!

Άλλα 14 δισ. ευρώ στο χρέος μέσα σε ένα τρίμηνο!

Αλματωδώς αυξάνεται πλέον το δημόσιο χρέος κεντρικής κυβέρνησης που στις 31 Μαρτίου εκτοξεύτηκε στα 354,5 δισ. ευρώ, από 340,277 δισ. ευρώ που ήταν στα τέλη Δεκεμβρίου του 2010 (+14,2 δισ.) και 336,807 δισ. ευρώ στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2010.Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία για την εξέλιξη του δημόσιου χρέους που ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών.

Πιο αναλυτικά, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης ανήλθε τον Μάρτιο στο 153% του ΑΕΠ από το 149% το 2010. Εξ’ αυτών, τα 193,3 δισ. θα πρέπει να εξοφληθούν εντός της επόμενης 5ετίας σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, έναντι 185,3 δισ. ευρώ που ήταν στα τέλη του 2010.Το γεγονός αυτό καθιστά ουσιαστικά επιτακτική την παροχή της επιμήκυνσης των 110 δισ. ευρώ από τον μηχανισμό στήριξης, αλλά και την εξεύρεση λύσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την διευκόλυνση της εξυπηρέτησης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Ηρθε η ώρα να δώσουμε ένα τέλος στην κοροϊδία. – 300 «νέοι Σπαρτιάτες » συγκεντρωμένοι έξω από την Βουλή των Ελλήνων σε 24ωρες εναλασσόμενες βάρδιες ζητούν δημοψήφισμα !

Από πολύ καιρό τώρα, αφουγκραζόμενοι την σάπια κατάσταση περιμέναμε ότι στο τέλος κάτι θα συμβεί και κάτι θα γίνει…Θεωρούσαμε αδιανόητο μία Ελλάδα πού γέννησε ήρωες να μη έχει σήμερα να παρουσιάσει κάποιους πού χωρίς να είναι εντεταγμένοι σε κάποιο κόμμα, θα προέβαιναν σε πολιτική διαμαρτυρία για τα όσα μας συμβαίνουν, για τα όσα μας επιβάλλουν, και για τα όσα άλλα μας ετοιμάζονται…

Δεν ξέρουμε αν η παραπάνω κίνηση θ΄ αντέξει στον χρόνο, άν θα κρατήσει «όσο καιρό χρειάζεται…», αν θα γίνει και η Ελλάδα Ισπανία… Ομως, το ότι βρέθηκαν κάποιοι Έλληνες με τέτοιο αγωνιστικό φρόνημα κι΄ άφησαν τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους, τον ελεύθερο έστω χρόνο τους, για να κατέβουν σε μόνιμη διαμαρτυρία, είναι παρήγορο πού δείχνει ότι η Ελλάδα ζεί και δεν πέθανε, έστω κι΄ αν κάποιοι θέλουν όπως – όπως να την πεθάνουν…


Και πρέπει να γίνει κι΄ αυτό για να συνειδητοποιήσουν επιτέλους και οί πολιτικοί μας ότι οί καιροί της λευκής επιταγής «ψηφιστήκαμε και ότι θέλουμε κάνουμε…» πέρασαν, κι΄ ότι θα πρέπει να μάθουν να σέβονται και τον λαό από τον οποίον πηγάζει η καλοπέρασή τους…Κι΄ ακόμη, ότι αν θέλουνε να κοιτάζουν ίσα και δίκαια στα μάτια τους Έλληνες πολίτες θάπρεπε και οί ίδιοι να ζητήσουνε περικοπές από τους μισθούς τους, τις ίδιες και περισσότερες πού επέβαλλαν στον λαό κι΄ όχι να καλοτρώνε, να καλοπίνουνε αυτοί και τα παιδιά τους και ο Ελληνικός λαός να εκτελεί τα φιρμάνια και τις συνταγές της Τρόϊκας και της Πεντόϊκας πού αυτοί οί ίδιοι με τις κλεψιές και τις παγαποντιές τους μας φέρανε…

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η Προδοσία ολοκληρώθηκε! Το Υπουργικό Αποφάσισε το Ξεπούλημα!

Η Πώληση και μόνον του Νερού συνιστά από μόνη της ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο ΕΘΝΟΣ και στα Παιδιά μας! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ! H Ιδιωτικοποιήση του Νερού ξεκίνησε στην Χιλή του Πινοσετ! (Γιωργάκης όπως Πινοσέτ; Κι οι δύο Πούλησαν το Νερό σαν εμπόρευμα!) “…Από την πώληση του ΟΤΕ, της ΕΥΑΘ, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, ξεκινούν οι αποκρατικοποιήσεις όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών. Όσον αφορά στα νέα μέτρα, ύψους 6 δισ. ευρώ, αυτά θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την τρόικα και αφού συζητηθούν πρώτα με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ έχουν ήδη επιλεγεί σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων για: ΔΕΠΑ, ΕΑΣ, ΔΑΑ, ΤΠΔ, Ελληνικό, Φάσμα Συχνοτήτων, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, Κρατικά Λαχεία, ΕΛΒΟ, Κοίτασμα Αερίου «Νότια Καβάλα», Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι, Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων Δημοσίου. Επίσης, έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για: ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, Καζίνο, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Περιφερειακά Αεροδρόμια και Λιμάνια…”

Ολα όσα με ιδρώτα, αίμα και ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού δημιουργήθηκαν, ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ! Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! ΣΤΗ ΦΩΤΟ  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ. Τα blogs νικάνε.

Όπως διαπιστώνουμε ήδη από τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ καταρρέει με πάταγο. Και να σκεφτεί κανείς ότι η τωρινή καταγραφή έγινε πριν ακόμα αρχίσει τις απολύσεις στο Δημόσιο, τα νέα σκληρά μέτρα, την υποθήκευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Φανταστείτε που θα πάει μετά. ΠΑΣΟΚ τέλος. Όμως αν ρίξετε μια ματιά στην πληροφόρηση που παρέχουν τα ΜΜΕ του κρατικοδίαιτου καθεστώτος, θα αντιληφθείτε αμέσως, σε τι σκοτάδι και πόσο εκτεθειμένος στην προπαγάνδα του καθεστώτος θα ήταν αυτή τη στιγμή ο λαός, αν δεν υπήρχαν τα ελεύθερα και κυρίως τα ανώνυμα blogs.

Είναι αλήθεια ότι το ΠΑΣΟΚ σκέφτηκε πολλές φορές τρόπους για να....χειραγωγήσει τα blogs, αλλά δεν το επιχείρησε καν και αυτό το διασώζει κάπως στις συνειδήσεις των bloggers. Πολύ θα θέλαμε να δούμε τους επόμενους επίδοξους λογοκριτές των blogs. Θα είναι αυτοί οι φερέλπιδες εξουσιαστές της ΝΔ;; Όμως, τόσο το καταρρέον ΠΑΣΟΚ όσο και η μη ανερχόμενη ΝΔ (παρά το νέο «Ζάππειο»), θα πρέπει να καθίσουν και να σκεφτούν σε τι οφείλεται αυτή η ακατανίκητη δύναμη των blogs?

10ημερο τελεσίγραφο απο την Τροικα.Πουληστε ΔΕΗ απολύστε κόσμο!!!

Κατόπιν εντολών της τρόικας, επίσης, το μνημόνιο 2 θα περιέχει και εκτεταμένες αποκρατικοποιήσεις ύψους 15 δισ. ευρώ εντός των επόμενων 18 μηνών. Ετσι η επόμενη δόση του Ιουνίου ύψους 12 δισ. ευρώ θα είναι ουσιαστικά η πρώτη δόση του νέου μνημονίου, το οποίο θα έχει ενσωματωμένη τη νέα βοήθεια ύψους 50-60 δισ. ευρώ. Στο σημείο αυτό πρέπει να..... τονιστεί ότι η απαίτηση των Ευρωπαίων είναι να δημιουργηθεί ένας ειδικός οργανισμός με προίκα όλα τα υπό πώληση περιουσιακά στοιχεία της χώρας, τα οποία θα αποτελούν την εγγύηση (collateral) του νέου δανείου. Το νέο μνημόνιο εκτιμάται ότι θα ψηφιστεί από τη Βουλή έως τις 15 Ιουνίου, ώστε να μπορεί να εκταμιευτεί λίγες ημέρες αργότερα η επείγουσα δόση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εμπεριέχει και μερικές από τις προτάσεις Σαμαρά ώστε να πιεστεί περαιτέρω η αξιωματική αντιπολίτευση προς την κατεύθυνση της συναίνεσης.

Πάντως, αν δεν εκταμιευτούν τα 12 δισ. ευρώ έως το τέλος Ιουνίου (για οποιονδήποτε λόγο), τότε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα είναι αναγκασμένος να αποσύρει περίπου 8 δισ. ευρώ από τα τελευταία αποθέματα της χώρας για να ικανοποιήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας και να πληρώσει τους μισθούς στο Δημόσιο. Αν το ποσό δεν δοθεί ούτε τον Ιούλιο, τότε η χώρα δεν θα έχει να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της και θα δούμε το χειρότερο σενάριο, αυτό της στάσης πληρωμών

Ξυπνήστε οσο ειναι νωρίς ......να γλυτώσουμε τη χώρα μας και τα παιδιά μας


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΑΛΛΙΩΣ ; ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ … ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ EΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ …

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΔΕΗ: Η θυσία μιας σύγχρονης Ιφιγένειας

Καθώς η κατρακύλα της Ελληνικής οικονομίας συνεχίζεται με ιλλιγιώδεις ρυθμούς, η κυβέρνηση προσπαθεί ακόμα και τώρα να μας πείσει πως όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, είναι αναγκαία, απαραίτητα και αποτελούν μονόδρομο για μια καλύτερη Ελλάδα. Δυστηχώς αυτό που βιώνουμε σαν λαός,εμείς οι απλοί πολίτες, θυμίζει περισσότερο καθαρτήριο παρά κάποιο καλομελετημένο σχέδιο διάσωσης της χώρας. Θέλω με αφορμή τις πιο πρόσφατες εξελίξεις να σταθώ σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που κατά τη γνώμη μου αποτελεί το μεγάλο “παιχνίδι” και αυτό δεν είναι άλλο απο τον τεμαχισμό και το ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. Μια εξέλιξη προμελετημένη, καρφωτή και μιλημένη όπως θα έλεγε και ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Τρόικα ασκεί ασφυκτικές πιέσεις προκειμένου να πωληθεί άμεσα η Δ.Ε.Η. Στόχοι είναι: α) η παράδοση της πίτας της εγχώριας αγοράς ενέργειας σε ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας, β) η άνευ όρων παράδοση των εθνικών ενεργειακών πόρων (λιγνίτης και υδροηλεκτρικά φράγματα κυρίως) και γ) η κλοπή των αχανων εγκαταστάσειων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και του πανελλαδικού δικτύου ηλεκτροδότησης που κατέχει η Δ.Ε.Η. Κεκτημένα που χτίστηκαν με τον κόπο και το χρήμα των Ελλήνων φορολογούμενων ανα τις δεκαετίες. Η κυβέρνηση που δείχνει να συναινεί σε όλες τις προτάσεις – “επιβολές” της Τρόικας έχει δρομολογήσει εδώ και καιρό τις εξελίξεις. Πριν συνεχίσουμε όμως ας τονίσουμε ορισμένα βασικά στοιχεία που αφορούν την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρικής Ενέργειας και φαίνεται πως μας έκαναν μετά απο συντονιμσμένες προσπάθειες να ξεχάσουμε:

Ολοι περιμένουν ο ενας τον αλλον και η πτωση συνεχίζεται....

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ….Δεν υπάρχουμε. Ενας ολόκληρος λαός περιμένει ο ένας τον άλλον. Κοιτάμε τον διπλανό. Περιμένουμε ένα Μεσσία να μας σώσει. Ο καθένας ένα σωτήρα που να έχει κάτι από το χρώμα του. Να είναι μαύρος, κόκκινος, πράσινος, μπλε…Κάθε κίνημα, κάθε πρωτοβουλία που γίνεται περνάει από κόσκινο. Ο ένας με τον άλλον ψαρεύουμε πληροφορίες από τους “ομοιδεάτες”. Καλά τα λέει ο τάδε αλλά τι είναι? Υποπτη δεν είναι η τάδε κίνηση? Μήπως είναι δεξιά μήπως είναι αριστερά? Ρώτα το Βαγγέλη ξέρει τίποτα. Εγώ άκουσα από τη ξαδέλφη της Μαρίτσας που γνωρίζει το Μήτσο που τα ξέρει αυτά, πως μάλλον οι τάδε κρύβονται από πίσω.

Τέτοια αθλιότητα δεν έχει ξαναγίνει. Ολες οι πολιτικές δυνάμεις άβουλες, σαστισμένες, υποτακτικές η κάθε μία στα πολιτικά της παιχνίδια έχουν αφήσει τους οπαδούς τους σύξυλους. Δεν τους κάνουν ούτε ένα νεύμα. Περιμένουν τα κοπάδια ένα σφύριγμα από κάποιο διαιτητή να αρχίσει τον αγώνα και βουβαμάρα παντού. Κάτι ηλίθιες, ανούσιες δηλώσεις, κάτι αντιδράσεις του κερατά, ψοφήμια που ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν τελικά.

Κι ο πολίτης, ο έλληνας σε στάση αναμονής. Κοιτάει δεξιά κι αριστερά και σκέφτεται δεν μπορώ γαμώτο μου να πάω μόνος να φωνάξω. Θα με κλείσουν στο ψυχιατρείο για τρελλό. Ούτε μπορώ στα καλά καθούμενα να αρχίσω να τα σπάω. Δεν μπορώ καν να λείψω από τη δουλειά μου για μια απεργία γιατί φοβάμαι.

ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ .

Είδατε τι γίνεται στην Ισπανία; Τρεις μέρες τώρα έχουν καταλάβει την κεντρική πλατεία της Μαδρίτης και δεν το κουνάνε ρούπι από εκεί. Όμως δεν έσπασε μία βιτρίνα, δεν πετάχτηκε μια πέτρα, ούτε έπεσε μία μολότοφ και παγκοσμίως καταγράφεται σαν είδηση η αντίσταση του Ισπανικού λαού στους παγκόσμιους νταβατζήδες και όχι τα επεισόδια που αποπροσανατολίζουν την παγκόσμια και εγχώρια κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν εκεί μπαχαλάκηδες και αληταριά χουλιγκάνια επαναστατάκια του κώλου της Εκάλης για να κάνουν τα χατίρια της κυβέρνησης, να δουλεύουν ...παρακρατικά για πάρτη της και να αποπροσανατολίζουν. Γιαυτό και βγαίνουν οι Ισπανοί στο δρόμο και αντιδρούν. Εδώ στην Ελλάδα διερωτώνται όλοι συνεχώς, τι μας ψεκάζουν, τι μας έχουν ποτίσει, τι μας έχουν κάνει τέλος πάντων και μένουμε απαθείς στη λαίλαπα του Σοσιαληστρισμού... Τίποτα δεν μας έχουν ποτίσει,. τίποτα δεν μας έχουν ψεκάσει, τίποτα δεν μας έχουν κάνει. Η αιτία είναι αποκλειστικά οι μπαχαλάκηδες αληταριά χουλιγκάνια επαναστατάκια του κώλου της Εκάλης, αυτό το παρακρατικό εργαλείο του πασοκικού παρακράτους και της εκάστοτε εξουσίας που υπηρετεί πάντα την πάρτη του εκάστοτε εξουσιαστή και παγκόσμιου νταβατζή αφεντικού (βλέπε Σόρος κλπ) και που τρομοκρατεί, τα σπάει και καίει ανθρώπους σε κάθε συγκέντρωση και πορεία για να επιτευχθεί καλύτερα η φίμωση, η καταστολή και η απομόνωση του λαού.