Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Μεθυσμένος μίλησε στην Βουλή ο Βασ. Μουλόπουλος

Γιουχαϊσαν Σημίτη του εριξαν και μπογια στο Λονδίνο

Στην Ελλάδα κρύβονται και δεν τολμάνε να πάνε ούτε για καφέ. Εεε αρχίσανε να πηγαίνουν στο εξωτερικό για ψώνια, καφέ και οτι προκύψει. Αλλά πλέον όλοι οι πολιτικοί που φέρανε την χώρα σε αυτή την κατάσταση δεν βρίσκουν ησυχία πουθενά. Το λάθος να πάει για ψώνια...στα λονδρέζικα μαγαζιά της Bond Street έκανε ο Κώστας Σημίτης το Σαββατο, όπου και αναγνωρίστηκε απο μερίδα Ελλήνων κυρίως φοιτητών. Ο πρώην πρωθυπουργός αναγνωρίστηκε από Έλληνες διαδηλωτές κάπου στην Oxford Street, οι οποίοι τον έκραξαν και του πέταξαν κόκκινη μπογιά, ενώ αυτός βρήκε καταφύγιο σε ένα από τα πολυτελή μαγαζιά της περιοχής.

Αλλά Θοδωράκη Πάγκαλε για πές μας; Πάλι ο Σύριζα κρύβετε πίσω απο την επίθεση;;;Με βάση τα λεγομενά σου ο Σύριζα ή έχει 100 super-ήρωες που πετάνε σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και σας κράζουνε όπου βρεθείτε και σταθείτε ή έχει 10.000.000 ψηφοφόρους οπότε είναι λογικό να βρίσκετε παντού κάποιος ώστε να σας κάνει δυσφήμιση.

Ομερτά απο ΠΑΟΚ ,ΝΔ και ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ…ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

Με αφορμή τη χθεσινή  ανάρτηση κάποιων blogs αλλά και εκπομπής του Contra Chanell , όπου ζητήθηκε  να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην Υπουργού της ΝΔ που ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 178.000.000 ΕΥΡΩ, εγινε γνωστό  πως ακόμα κι αν τον…φανερώσουν,τα χρήματα αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 – συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π).

Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, -και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό-, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι … … …όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο, καταργούνται.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ!!

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen
Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο… τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν.

Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ..«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό ( virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;

2 ευρω η βενζίνη ΦΠΑ 23% Κόψιμο μισθού και συνταξης,,,Ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας και εχουμε υστέρηση εσοδων?

Κατάρρευση των εσόδων, παρότι η κοινωνία μαστίζεται από κεφαλικούς φόρους, κυριολεκτικά. Διότι πρέπει κάποιος να είναι ηλίθιος για να μην καταλάβει ότι ο διπλασιασμός της οριζόντιας φορολογίας έγινε στην Ελλάδα μόνο επί Οθωμανικής κατοχής. Πληρώνεις δηλαδή 1,2 Ευρώ φόρο ανά λίτρο αμόλυβδης, όταν πριν από 18 μήνες την αγόραζες 0,88 το λίτρο στη λιανική! Πληρώνεις 0,9 το πετρέλαιο θέρμανσης, όταν πριν από 18 μήνες το πλήρωνες 0,5. Αυτό ονομάζεται κεφαλικός φόρος.



Πληρώνεις διπλάσια τέλη κυκλοφορίας, προσαυξημένα ασφάλιστρα, 40% παραπάνω στις δημόσιες συγκοινωνίες και αυξημένα διόδια. Αυτό ονομάζεται κεφαλικός φόρος. Πληρώνεις 23% ΦΠΑ και στα εσώρουχα, αντί 19%. Αυτό ονομάζεται κεφαλικός φόρος.Κόπηκαν σε μία νύχτα μισθοί και συντάξεις. Αυτό είναι μέτρο εκτός σύγκρισης. Όπως και η αύξηση των ορίων ηλικίας. Ή το αφορολόγητο, τα επιδόματα, η αυθαίρετη ακύρωση επικουρικών συντάξεων κλπ. Μόνο επί κατοχής.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Της Κερατέας πρεπει να γινει ολη η Ελλάδα ( video )

Του Θύμιου Παπανικολάου

Ένα τζάμι να σπάσει σε κάποια διαδήλωση τρέχουν, σαν τα κοράκια, οι «πόρνες» του τηλεθεάματος για να δείξουν τους «ταραξίες» που καταλύουν τη «δημοκρατία»!!!Επί μήνες οι δυνάμεις καταστολής πολιορκούν τους κατοίκους της Κερατέας, τους βομβαρδίζουν με τόνους δακρυγόνα, βιοπραγούν αγρίως και η «ευαίσθητη», πλουραλιστική «ενημέρωση», αλλά και τα κόμματα ή Μεσσίες (Μίκης) που κηρύσσουν «ανυπακοή», δεν βγάζουν άχνα…Στη Κερατέα έχουμε πόλεμο και ουδείς ασχολείται…

Στην Κερατέα το πράσινο κράτος και παρακράτος, επί τρεις μήνες, εξαπολύει άγριες πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των κατοίκων της περιοχής και οι πάντες σφυρίζουν κλέφτικα…Τώρα η κυβέρνηση με τις κατασταλτικές της στρατιές ετοιμάζει την τελευταία πολεμική έφοδο και πάλι οι «δημοκράτες» Φιλισταίοι σιωπούν, δηλαδή επικροτούν την κυβερνητική κακουργία, την αυθάδη κατάλυση και αυτών των κανόνων και νόμων της δικής τους αστικής δημοκρατίας.

Το Contra για Κερατέα

>

Τζέφρυ στον Λαζόπουλο απο Μητσικώστα

Συλλάβετε άμεσα τον Αλέκο Παπαδόπουλο! Διασπείρει φήμες σαν τον τορναδόρο από την Κρήτη!

Χρεωκοπήσαμε. Επέρχεται κατάρρευση. Είναι αστείο αυτό που λένε κάποιοι ότι είναι μπόρα και θα περάσει. Αμ δε θα περάσει!”. Καταπέλτης. Σου κόβε την ανάσα. “Ποια κυβέρνηση θα σώσει? Θα καταστρέψει τα μεσαία και κατώτερα στρώματα για τα… οποία λέει ότι παει να τα σώσει με το μνημόνιο”. Παρακολουθούσε άναυδος ο Παπαχελάς το χειμαρρώδη λόγο του. “Χρεωκοπήσαμε. Επέρχεται κατάρρευση. Είναι αστείο αυτό που λένε κάποιοι ότι είναι μπόρα και θα περάσει. Αμ δε θα περάσει!”.

Και συνέχισε με τον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό. “Η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει τον ανατολίτικο λαϊκισμό, που υπήρχε χρόνια στο κράτος και βόλευε μικρά και μεγάλα συμφέροντα”. Ο Παπαδόπουλος είπε αλήθειες που τρομάζουν…

Η διαδήλωση κατά της κάρτας όπως δεν την είδατε!

Δείτε την διαδήλωση κατά της κάρτας με ένα…διαφορετικό μάτι και σας προτείνω να δείτε το βίντεο ως το τέλος του καθώς ίσως για κάποιους να επιφυλάσσει…εκπλήξεις!

Πλήρης απομάκρυσνη απο τους γονείς το ολοήμερο σχολείο για να αποδεχθεί η νεολαία την Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ολοήμερο ωράριο και πρόγραμμα προτείνεται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας, (ΕΣΥΠ), που θα συνεδριάσει σήμερα, Τετάρτη.Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να προταθεί να αρχίζει το πρόγραμμα στα δημοτικά σχολεία στις 8 και να λήγει στις 15.00, και μέσα σ΄αυτό το διάστημα να συμπεριλαμβάνεται γεύμα και διαλείμματα.Στο γυμνάσιο από 8 π.μ.ως 16.00. Οι πρόσθετες ώρες θα περιλαμβάνουν ξένες γλώσσες, εργασίες και θέματα από το περιβάλλον, τον πολιτισμό κλπ.

Μεταξύ των στόχων είναι να εργάζεται ουσιαστικά ο μαθητής μέσα στην τάξη, ενώ είναι ενδεχόμενο και να επιμηκυνθεί η διδακτική περίοδος, για παράδειγμα να υπάρχει ένα συνεχόμενο δίωρο, όπου εκτός από τη διδασκαλία θα περιλαμβάνει και εκπόνηση εργασιών κλπ.Προτείνεται ακόμη η δημιουργία ζωνών μαθησιακών-διδακτικών αντικειμένων που θα διδάσκονται σε ένα ή δύο χρόνια, αντί να διαχέεται η διδασκαλία τους σ΄όλη τη διάρκεια των ετών του σχολείου.

Eρχεται εμφύλιος απο τα μέτρα που δεν αντέχονται προβλέπει Γερμανός Οικονομολόγος

Εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα! Με αυτή την «λαική» φράση ο Γερμανός οικονομολόγος Ζιν, αφού περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στην Ελλάδα, προειδοίησε για τον υπαρκτό κίνδυνο εμφύλιας σύγκρουσης στη χώρα.Την ίδια ώρα κατά την οποία η κυβέρνηση τόσο ευθέως όσο και έμμεσα προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα συγκρατημένης έστω αισιοδοξίας, έρχεται ο Γερμανός οικονομολόγος Hans-Werner Sinn, επικεφαλής του διαβόητου γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου CESifo Group, να περιγράψει με τα πλέον μελανά χρώματα την κατάσταση εν Ελλάδι.

Η ανάλυση του οικονομολόγου έγιναν κατά τη διάρκεια του διεθνούς οικονομικού φόρουμ «Ambrosetti Forum» το οποίο πραγματοποιείται στην ιταλική πόλη Cernobbio στις ακτές της Λίμνης Κόμο, στη Β. Ιταλία.«Τα αυστηρά μέτρα δημοσιονομικής λιτότητας δε θα αποτρέψουν την χρεοκοπία και εάν εφαρμοστούν για πολύ καιρό θα οδηγήσουν σε κατάρρευση του πολιτικού συστήματος» ήταν η κορυφαία όχι όμως και η μοναδική δυσοίωνη πρόβλεψή του για την ελληνική οικονομία.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η Ουγγαρία, έδιωξε το ΔΝΤ, ξεπέρασε την κρίση και "βγαίνει" στις διεθνείς αγορές


Η OYΓΓAPIA «διδάχθηκε» από την κρίση, την οποία αντιμετώπισε με επιτυχία σχετικά γρήγορα. 
Και τώρα έλαβε προληπτικά μέτρα, με τη δημιουργία του Ταμείου Ασφάλειας, ώστε εάν η κρίση τής ξαναχτυπήσει την πόρτα, να μην επηρεάσει την αναπτυξιακή πορεία της. Ή να βγει από αυτή με το λιγότερο αναπτυξιακό κόστος.
Oπως δηλώνει ο πρέσβης της Ουγγαρίας στην Ελλάδα Γιόζεφ Τοτ, στη συνέντευξη που έδωσε στην «ΕΞΠΡΕΣ», «η Ουγγαρία είχε και αυτή ένα μνημόνιο, όπως η Ελλάδα, αλλά για 20 δισεκατομμύρια ευρώ, από τα οποία χρησιμοποίησε τα 15 δισ. Τον Ιούνιο του 2010 διέκοψε τις σχετικές διαπραγματεύσεις, την τελευταία...δόση αυτού του δανείου. Πέντε δισ. ευρώ δεν τα ...χρησιμοποίησε, ενώ τα 15 θα αρχίσει από φέτος να τα επιστρέφει σταδιακά. Και τονίζει: «Είμαστε σήμερα σε θέση να μη χρειαζόμαστε το ΔΝΤ. Βγαίνουμε μόνοι μας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές για χρηματοδότηση».Με την Ελλάδα οι Ούγγροι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και όπως δηλώνει ο κ. Τοτ, υποστηρίζουν πλήρως την ελληνική πρωτοβουλία «Ατζέντα 2014» για την ευρωπαϊκή πορεία των Βαλκανίων και επιδιώκουν στενή συνεργασία σε διάφορους τομείς.

Κόλαση χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα με τους λαθρομετανάστες που επιτέθηκαν σε λιμενικούς.Στη συνέχεια εκλεψαν βαλίτσες απο 2 τουριστικά λεοφωρεία!!

Άλλη μια νύχτα κόλαση είχαμε εχτές το απόγευμα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.100άδες λαθρομετανάστες έκαναν οργανωμένη επίθεση από 4 διαφορετικά σημεία, με σκοπό να εισέλθουν στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας και να προσπαθήσουν να ταξιδέψουν προς Ιταλία.Οι άντρες και οι γυναίκες του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών έδωσαν ξανά μάχη για να αποκρούσουν την επίθεση.

Οι πέτρες στην πύλη εισόδου έπεφταν βροχή, αναγκάζοντας τα παιδιά που φυλάνε την πύλη να εισέλθουν εντός του Λιμανιού για να προστατεύσουν τις ζωές τους.Επίσης επιτέθηκαν σε γυναίκα Λιμενικό όταν αυτή προσπάθησε να συλλάβει έναν μεθυσμένο Λαθρομετανάστη μέσα στον επιβατικό σταθμό.Συνάδελφοί της που έσπευσαν για βοήθεια είδαν και έπαθαν μέχρι να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, μετά από μάχη.

Τέλος επιτέθηκαν και διέρρηξαν 2 λεωφορεία που ήταν έξω από τον επιβατικό σταθμό του Λιμανιού, κλέβοντας όλες τις βαλίτσες των ταξιδιωτών.Και έρχεται καλοκαίρι που περιμένουμε να τονωθεί λίγο η τοπική οικονομία από τον Τουρισμό.Πείτε μου όμως αν οι 2 εταιρίες που είχαν τα λεωφορεία θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Ηγουμενίτσα. Και σίγουρα την εικόνα αυτή θα την μεταφέρουν και σε συναδέλφους τους προτρέποντάς τους φυσικά να αποφύγουν και αυτοί το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ποιός κυβερνά τον τόπο? Αρθρο κόλαφος απο το ΠΑΡΟΝ

Ορατό στους πάντες πλέον είναι το ότι οι εξωτερικές υποθέσεις της χώρας εξελίσσονται από το κακό στο χειρότερο. Ανύπαρκτο σχέδιο βαλκανικής πολιτικής, τραγική κατάσταση στη Θράκη, με ασύδοτους τους ανθρώπους της Άγκυρας να ασκούν εκεί «πολιτικές» συνδιοίκησης, κατάσταση ταπεινωτική για την Ελλάδα στο Αιγαίο, με την Τουρκία να αλωνίζει σε θάλασσα και αέρα και με τον Νταβούτογλου να ειρωνεύεται ξεδιάντροπα την ελληνική κυβέρνηση, παραλυσία πολιτικής για το Κυπριακό, με τους Ελληνοκύπριους να διαπραγματεύονται αβοήθητοι από το εθνικό κέντρο με Άγκυρα, Λονδίνο και Ουάσινγκτον, δουλοπρέπεια απέναντι στις ΗΠΑ, συμπλεγματικές συμπεριφορές απέναντι στην Άγκυρα.

Ποιος ευθύνεται γι' αυτά τα χάλια; Ποιος διαχειρίζεται κατά τόσο ελεεινό τρόπο τις εθνικές υποθέσεις; ......Το πράγμα δεν είναι δυστυχώς περίεργο. Είναι σαφέστατο πλέον: Δεν κυβερνά συγκροτημένος ελληνικός νους, κατά τα οριζόμενα από το πολίτευμα, τα εθνικά μας θέματα. Κυβερνά μια σκοτεινή παρέα «έμπιστων» και ερασιτεχνών της πολιτικής, εξωθεσμικοί παράγοντες, ξένοι «ειδικοί», φίλοι και στενοί συγγενείς ενός πρωθυπουργού που δεν φαίνεται να είναι σε θέση να αντιληφθεί ποια είναι τα καθήκοντά του και ότι υπάρχουν θεσμοί συγκεκριμένοι, μέσω των οποίων ασκείται σε μια δημοκρατία η εκτελεστική εξουσία.

Χιλiιάδες Ελλήνων με Γαλανόλευκες και θρησκευτικές σημαίες βρόντο φώναξαν "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"


Ουτε περίπτερο δεν μπορεί να διοικήσει ο θίασος!!

Ήρθαν στην εξουσία εντελώς απροετοίμαστοι. Κανένα πρόγραμμα, κανένα σχέδιο, καμία προεργασία, έστω και για τα στοιχειώδη.Κι έτσι, στην ανάπτυξη μηδέν. Στη βελτίωση των δημοσίων υπηρεσιών, μηδέν. Στην αντιμετώπιση προβλημάτων που χρονίζουν, μηδέν…

Απόδειξη, η κατάσταση στα φορολογικά: «Πρωτόγονος ο φορολογικός μηχανισμός», είπε ο κ. Ράπανος, πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Και τα στοιχεία τον επιβεβαιώνουν: απόκλιση 860 εκατ. ευρώ στα έσοδα. «Είναι θέμα ανικανότητας», όπως επισήμανε κάπως όψιμα και…το Mega.

Ήρθαν στην εξουσία φέρνοντας φρέσκο αέρα. Έτσι έλεγαν. Καθαρές κουβέντες και σταράτες εξηγήσεις… Αποδείχθηκε το αντίθετο: κάθε «δεν» που έβγαινε από το στόμα τους (π.χ. «Δεν θα πάρουμε νέα μέτρα»), άνοιγε τον δρόμο για ένα νέο ψέμα. Κι όμως έτσι, με ψέματα και κοροϊδίες, πήραν τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Φωνάζοντας συνθήματα "Κάτω οι Μασόνοι", "Κάτω η κυβέρνηση του Αντίχριστου" και τραγουδώντας τον Εθνικό Υμνο, χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος κατα της κάρτας

Πολιορκημέμοι Ελληνες στη παρέλαση!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO 33ων λεπτών

Ελεύθεροι ΈΛΛΗΝΕΣ πολίτες!!! Νέοι με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες, ηλικιωμένοι, γυναικόπαιδα και απλός κόσμος από όλες τις τάσεις απωθείται από την διεξαγωγή της εθνικής μας παρελάσεως στο σύνταγμα από τις δυνάμεις καταστολής απροκάλυπτα και παράνομα!! Τα μαθήματα καταστολής πλήθους βρήκαν στόχο σε επικίνδυνες γριούλες, γονείς και ελεύθερους πολίτες την στιγμή που λαθρομετανάστες τους χτυπούσαν πισώπλατα και λήστευαν αθώες γυναίκες μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις!! ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!





Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Συνθήματα στη παρέλαση και χειροκροτήματα απο τους πολίτες

>

Το μεγαλύτερο πολιτικό φιάσκο του Τζέφρυ στις Κυκλάδες

Στο μεγαλύτερο πολικό φιάσκο της καριέρας του Γ. Παπανδρέου εξελίχθηκε η επίσκεψη του στο νησί των Κυκλάδων. Στην προσπάθεια του να ανακόψει το κύμα αγανάκτησης της Ελληνικής κοινωνίας ο πρωθυπουργός επέλεξε ένα νησί – όπως νόμιζε – ασφαλές. Στις περιφερειακές εκλογές η νίκη από την πρώτη Κυριακή του Γ.Μαχαιρίδη, η εκλογή του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ Δεκαβάλλα , τα ποσοστά του κόμματος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, του έδιναν την εντύπωση ότι θα κάνει έναν «υγιεινό» περίπατο και θα δώσει απάντηση στις διαμαρτυρίες των πολιτών που διογκώνονται σε κάθε εμφάνιση κυβερνητικού εκπροσώπου.

Τον είχαν πληροφορήσει λάθος. Και λάθος χειρισμούς έκαναν όσοι οργάνωσαν τις λεπτομέρειες αυτού του ταξιδιού. Οχυρώθηκε στο πνευματικό κέντρο, αποκλείοντας όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Απαγορεύτηκε στα τοπικά κανάλια να στήσουν κάμερες. Επιλεκτικό υλικό ήταν η επιλογή των υπευθύνων αυτό που διενεμήθη μετά την επίσκεψη. Κανείς δεν έμαθε, τι ακριβώς είπαν οι «κοινωνικοί εταίροι» και ποιοι ακριβώς ήταν αυτοί. Κανείς δεν έμαθε τι απάντησε και σε ποιους.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Eκραξαν την Νταλάρα στη παρέλαση στο Περιστέρι..

Aγριο γιουχάισμα στη παρέλαση των πολιτικών.Κλεφτες,προδότες και ξεφτίλες τους εκραξε το πλήθος (3 video)


>

Γιουχαρίσματα και αποδοκιμασίες από δεκάδες δέχτηκαν οι πολιτικοί κατά την αποχώρηση τους από την πλατεία Συντάγματος, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από τη Μεγάλη Βρετάνια, όπου βρίσκονταν τα αυτοκίνητα που θα παραλάμβαναν τους πολιτικούς και τους «στόλισαν» κανονικά, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον τους.

25η Μαρτίου 2011 και ειμαστε ξανά υπο κατοχή...

Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες

πικραμένη, ἐντροπαλή,


“Η χώρα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή”. Μια φράση που ακούγεται πλέον πολύ συχνά και από πολλά στόματα. Όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι η εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε μαριονέτα, έχοντας πια ρόλο κατοχικής κυβέρνησης. Την κατάσταση επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι υπουργοί, όταν παραδέχονται ότι οι όποιες αποφάσεις, είτε επιβάλλονται, είτε εγκρίνονται από τους ξένους κατακτητές της πατρίδας μας.


Βέβαια πρόκειται για μία ιδιόμορφη κατοχή, με διαφορετικές συνθήκες σε σύγκριση με ανάλογες καταστάσεις που έζησε η πατρίδα μας στο παρελθόν. Η σημερινή κατοχή είναιάυλη και αόρατη, χωρίς στρατό, χωρίς επιβολή συμβόλων και άλλων στοιχείων – ακόμα – που θα την έκαναν αυταπόδεικτη και άμεσα ορατή από το σύνολο του λαού. Επειδή λοιπόν η σημαία που κυματίζει στην Ακρόπολη εξακολουθεί να είναι η γαλανόλευκη, η κατοχή δεν γίνεται αντιληπτή από ένα μεγάλο μέρος του λαού. Σε αυτό άλλωστε συμβάλει η παραπληροφόρηση και προπαγάνδα, που άλλωστε συνοδεύει πάντα την είσοδο του ΔΝΤ σε μία χώρα.

ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και κυβερνητικών στελεχών!!!! για τα εγκλήματα τους κατά του συνόλου του Ελληνικού Λαού

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΙ

ΠΑΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΡΧΗΣ





ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

της Όλγας Γεριτσίδου του Γεωργίου, Εκπαιδευτικής Ψυχολόγου, κατοίκου Ν. Ηρακλείου Αττικής, οδός Ελπίδος, αριθμός 29, 141 21



ΚΑΤΑ

1. Γεωργίου Παπανδρέου του Ανδρέα, Πρωθυπουργού

2. Κυβερνήσεως Γ.Α. Παπανδρέου όπως προκύπτει :

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συνελήφθησαν εκπαιδευτικοι χωρίς να κάνουν τιποτα για να μην διαδηλώσουν στην παρέλαση



                                Eίναι φασίστες...Το επόμενο θα είναι τάνκ και όχι περιπολικό

H προδότες σιωπούν για το χαρτονόμισμα των Σκοπίων με φόντο τον Λευκό Πύργο!!!

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; This is one of the notes F.Y.R.O.M. is circulating. does the picture remind you of anything??

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ...


"Κατήργησαν" την Αστυνομία οι προδότες

Ακινητοποιημένος είναι ο μισός και πλέον στόλος αυτοκινήτων της ΕΛ. ΑΣ. στα Γιάννενα. Λόγω έλλειψης χρημάτων από το κράτος, δεν γίνονται επισκευές στα περιπολικά, με αποτέλεσμα σχεδόν έξι στα δέκα να είναι καθηλωμένα. Έτσι στην κυριολεξία η Αστυνομία έχει ξεμείνει από οχήματα! «Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την πόλη των Ιωαννίνων, αλλά όλες τις περιοχές του νομού και όλα τα τμήματα, όπως την Ασφάλεια, την Τροχαία κ.α.» υπογραμμίζει ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων κ. Αλέξανδρος Βαγγελής.

Όπως τόνισε, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπάρχει η κατηγορηματική δήλωση, ότι «δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για λάμπες»! Έτσι, μπαίνει «στοπ» σε βασικές ανάγκες οχημάτων, που πρέπει όμως να περιπολούν, σε ένα νομό με το μεγαλύτερο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην χώρα.«Τα παλιάς τεχνολογίας περιπολικά αντέχουν κάπως ακόμη. Στα νέα όμως υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Μόνο τα λάδια μπορούν να αλλάξουν. Δεν γίνονται σέρβις, δεν γίνεται τίποτε, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν χρήματα. Παλέψαμε για να ανανεώσουμε το στόλο μας, αλλά στην πλειοψηφία του μένει ακινητοποιημένος».

Η ψευτιά τελείωσε τωρα αρχίζει η "πληρωμή"



Ψεύτες ήταν και είναι. Από την αρχή.

Οταν διατυμπάνιζαν εκείνο το φρικιαστικό “λεφτά υπάρχουν”, γνώριζαν πως το έλλειμμα είναι διψήφιο νούμερο.

Γνώριζαν τις πραγματικές διαστάσεις του συνολικού εθνικού χρέους. Νάναι καλά οι εκθέσεις του ΔΝΤ, της Τράπεζας της Ελλάδος και της Ε.Ε.

Υποτελείς ήταν και είναι. Από την αρχή.

Οταν ξεστόμιζαν εκείνες τις φοβερές κορώνες για εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία, σχεδίαζαν την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

O Nεοταξίτης Τζέφρυ ξανακτυπησε για την Παγκόσμια κυβέρνηση και τα ζωα απο κάτω χειροκροτούν!!


Αυτή τη φορά,στην Κ.Ο. του Πασοκ,που τον χειροκροτάει ξεδιάντροπα: Επειδή δεν είμαστε αφελείς για να πιστεύουμε πως το είπε ΠΑΛΙ τυχαία,αναρωτιόμαστε:Τι ακριβώς σημαίνει "δημοκρατικές διαδικασίες παγκόσμιας διακυβέρνησης"; Τώρα οι δούλοι της Νέας Τάξης πλασάρουν ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ που προετοιμάζουν με το περιτύλιγμα της...δημοκρατίας;

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

Xρεώνουν τά παιδιά μας με το ξεπούλημα της Χώρας οι προδότες!!

Τώρα ξαφνικά... δεν βρίσκουν πουθενά τα 50 δισ. και τα νούμερα δεν βγαίνουν. Ωστόσο μέχρι τα μέσα Απριλίου η κυβέρνηση υποχρεούται να παρουσιάσει στην Τρόικα το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων και «αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας από τις οποίες θα συγκεντρώσει το περιβόητο ποσό.Όμως, οτιδήποτε έχει προσφερθεί να ξεπουλήσει η κυβέρνηση και με τις τιμές που έχει συμφωνήσει να πουλήσει, δεν πρόκειται να βρει πουθενά μέχρι και το 2015 ούτε 30 δισ. ευρώ από τα 50 που έχει δεσμευθεί.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση...προσανατολίζεται χωρίς καν να διανοηθεί να περάσει το θέμα από τη Βουλή, να υπογράψει με ιδιώτες επενδυτές συμβάσεις παραχώρησης εθνικών δρόμων, λιμανιών, μονάδων παραγωγής ενέργειας, κ.α. για δεκάδες χρόνια, προκειμένου να προεισπράξει από 10 έως 20 δισ. ευρώ.

Aντιδρούν και στη Κέρκυρα στο κλείσιμο σχολείων.Εκλεισαν τον δρόμο χθες στο Σκριπερό

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Έτσι θα φύγεις Τζέφρυ και απο την Ελλάδα...Νύχτα και απο την πίσω πόρτα όπως σε φυγάδευσαν και σήμερα στην Σύρο...ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ


Τα ΜΑΤ προστάτευσαν τον Γιωργάκη στη Σύρο!Τα χημικά αποτέλεσαν την ασπίδα διάσωσης! Τρείς μαθητές τραυματίες διεκομίστηκαν στο Νοσοκομείο.Σε λίγο, ούτε τα ΜΑΤ, ούτε τα «πυροβόλα» των δακρυγόνων, δεν θα μπορούν να αποτελέσουν την ασπίδα στους λαομίσητους κυβερνητικούς μανδαρίνους…
Η Σύρος, πιθανότατα, αποτελεί...
το «οριακό σημείο» πριν την ολική κατάρρευση αυτής της κυβέρνησης.
Φυσικά, ο ΓΑΠ, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και μάλλον δεν διακρίνει τον γκρεμό.

Διόρισε τον Καχριμάκη στο Δημόσιο ο Ρέππας

Ματ ξύλο και γιουχαισμα στη Σύρο για τον Τζέφρυ


Μεγάλη ένταση επικρατεί στο κέντρο της Ερμούπολης. Εντείνονται οι
συμπλοκές διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις όπου έχουν εξελιχθεί
σε πετροπόλεμο. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τις δεκάδες ρίψεις
δακρυγόνων.Περισσότερα από 300 άτομα είναι συγκεντρωμένα στην Πλατεία Μιαούλη και
τα γύρω στενά, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται στο Πνευματικό Κέντρο η σύσκεψη του Πρωθυπουργού με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πουλήστε παραλίες ΔΕΗ ....λέει ο Σερβάς Ντερούζ στο ΒΗΜΑ

13 Φεβ.2011, Συνέντευξη του Σερβάς Ντερούζ στο ΒΗΜΑ. Διαβάστε τι είπε:  «Πουλήστε παραλίες, Ελληνικό, ΔΕΗ» «Εχετε τόσο μεγάλο δημόσιο χρέος που πρέπει πρώτα να πουλήσετεδημόσια περιουσία για να το μειώσετε και στη συνέχεια να ζητείτε οποιουδήποτε άλλου είδους διευκολύνσεις» 


 «Η ελληνική τουριστική υποδομή είναι απαρχαιωμένη» αντιτείνει. «Πουλήστε παραλίες για να αναπτυχθεί ο τουρισμός και η τουριστική κατοικία» προσθέτει και προαναγγέλλει ότι θα ακολουθήσουν πολλές επισκέψεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου η υπουργός κυρία Τίνα Μπιρμπίλη να ολοκληρώσει το Κτηματολόγιο και να «ξεμπλοκάρει» όλα τα θέματα των χρήσεων γης με ταχύτητες «fast track».

Tρεις παραλίες μια στο Κανόνι μια στους Ερμονες και μια στη Δασιά-Υψο  στη Κέρκυρα εχει στο κατάλογο της η Μπιρμπίλη για πώληση συμφωνα με το ΕΘΝΟΣ.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

1 εκ ευρω την ημέρα μας στοιχίζει η εμπλοκή μας κατα της Λιβύης.Λεφτα υπάρχουν!!

Φωτό απο τον βομβαρδισμό των Τανκς του Καντάφι
Κανείς δεν έχει καταλάβει την ελληνική  προθυμία να συμμετέχει ενεργά στην επιχείρηση εναντίον της Λιβύης. Όχι μόνο για λογους πολιτικής. Η σχέση μας με τη Λιβύη του Καντάφι,δεν ήταν ποτέ κακή,την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου δε ήταν κάτι παραπάνω από φιλική!Εντύπωση προκαλεί η προθυμία μας και για οικονομικούς λόγους. Τη στιγμή μάλιστα που ολόκληρη Γερμανία,η “ατμομηχανή της ευρωπαϊκής οικονομίας” και ταυτόχρονα οικονομικός μας δυνάστης και δεσμοφύλακας,ο οποίος διαθέτει στο ολποστάσιό του τα μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter, κάνει κανονικά …το Γερμανό!

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μία διάσταση της ελληνικής συμμετοχής στην επιχείρηση εναντίον της Λιβύης,είναι και το τεράστιο οικονομικό της κόστος. Υπολογίζεται ότι το κόστος της επιχείρησης ,ανάλογα με τα … … …μέσα που θα χρησιμοποιηθούν και τη διάρκειά της θα κυμανθεί από 500 εκατομμύρια έως 1 δις την ημέρα!

To μεγάλο Ξεπούλημα γης με τον ορυκτό μας πλούτο και τα φιλετα ΔΕΚΟ κλπ.Η προδοσία ολοκληρώνεται

Παραχώρηση δικαιωμάτων εξόρυξης πετρελαίου, λιγνίτη, ουρανίου, χρυσού και άλλων πολύτιμων υλικών του υπεδάφους της χώρας σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους των ΗΠΑ, της Γερμανίας και άλλων «δανείων δυνάμεων», για πολλές δεκαετίες, με «αντάλλαγμα» την προείσπραξη μέρους των προσδοκώμενων εσόδων, είναι ένα από τα σχέδια που προωθεί η κυβέρνηση, στο πλαίσιο υλοποίησης της συμφωνίας είσπραξης 50 δισ. ευρώ.

Η διαδικασία της προείσπραξης εσόδων και της παραχώρησης δικαιωμάτων του δημοσίου με συμβάσεις μακροχρόνιας παραχώρησης (για 20, 30 ή 40 χρόνια) θα αφορά όχι μόνο τις δραστηριότητες εκμετάλλευσης του ελληνικού υπεδάφους, αλλά και... τα κρατικά λαχεία και τους αυτοκινητόδρομους!

Σύμφωνα με το σχέδιο που προωθείται, θα συσταθούν εταιρείες στις οποίες θα δοθούν ως «προίκα» οι μελλοντικές πρόσοδοι του ελληνικού δημοσίου από συγκεκριμένες δραστηριότητες. Στη συνέχεια, οι εταιρείες αυτές θα μεταβιβάζονται σε ιδιώτες έναντι τιμημάτων χαμηλότερων του ύψους των αναμενόμενων εσόδων για μια σημαντική χρονική περίοδο, π.χ. για την προσεχή 20ετία, 30ετία ή 40ετία. Κι αυτό διότι ο αγοραστής-επενδυτής θα αναλαμβάνει το ρίσκο της μη επίτευξης των προβλεπόμενων εισπράξεων για τα έτη στα οποία θα του έχει παραχωρηθεί το δικαίωμα.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Kράξιμο στον αδελφό του Τζέφρυ

Συνέχεια στην αποδοκιμασία πολιτικών.Στα ψιλά της επικαιρότητας πέρασε το άγριο κράξιμο του αδελφού του πρωθυπουργού σε εστιατόριο των Καλαβρύτων το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το επεισόδιο είχε πολλές προεκτάσεις και ήταν σε ένταση αντίστοιχο με αυτό του Πάγκαλου, μόνο που δεν έπεσαν γιαούρτια. Αυτοί που επιτέθηκαν φραστικά στον Παπανδρέου δεν ήταν ένας – δυο αλλά το μισό μαγαζί όπως αναφέρουν περίοικοι που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.Ο αδελφός του πρωθυπουργού φυγαδεύτηκε όπως – όπως για να γλιτώσει τα χειρότερα καθώς όσο έμενε και κοιτούσε με απάθεια όσους του φώναζαν :«Τι θες εσύ εδώ ένας παπουτσωμένος με μας τους ξυπόλητους;», τόσο τους εξόργιζε.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο και του πέταξαν καρέκλα (VIDEO)

Μια καρέκλα και ενα γιαούρτωμα ηταν το τίμημα  χθές για τον ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ενω ΧΛΑΜΠΑΚΩΝΕ σε ταβέρνα στα Καλύβια.Δειτε το video με το βρισίδι και το γιαουρτωμα,,,
"Φωνάζει" ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχτηκε από κατοίκους της Κερατέας την ώρα που έτρωγε σε ταβέρνα στα Καλύβια. Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του η επίθεση διοργανώθηκε και εκτελέστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των Βουλευτών και των Υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου».

Ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι «ένας τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε μία σπασμένη καρέκλα με στόχο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον χτύπησε στον δεξί ώμο προκαλώντας του μώλωπες». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάνει προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στην Κερατέα κάνει τη μεγάλη του πρόβα για την διεξαγωγή αντάρτικου εναντίον του κράτους».

Βρέθηκε και ο δεύτερος “πρόθυμος” μετά τον Χατζηγάκη. Μένουν άλλοι δύο.

Όπως είχαμε προαναγγείλει, οι πράκτορες του ΔΝΤ στην Ελλάδα ψάχνουν 4 ψήφους αποστασίας για να συμπληρώσουν 180 βουλευτές ώστε να νομιμοποιήσουν όχι μόνο το επικαιροποιημένο μνημόνιο αλλά και το προηγούμενο που ως γνωστόν είναι ΑΚΥΡΟ.Γιατί είναι άκυρο; Διότι η φύση του απαιτούσε 180 ψήφους. Συγκρίνετε το με ένα τραπεζικό δάνειο επιχείρησης: Η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να ελέγξει εάν αυτός που υπογράφει είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος για την συγκεκριμένη ενέργεια. Εάν δεν το κάνει και δεχτεί την υπογραφή κάποιου που δεν φέρει την δικαιοδοσία, τότε η δανειακή σύμβαση δεν δεσμεύει την εταιρεία!

Καταλαβαίνετε λοιπόν όλη την σκοπιμότητα. Σε περίπτωση που υπογραφεί από 180 ανθρωπάρια, εννοείται ότι η αντισυνταγματικότητα της δανειακής σύμβασης πάει περίπατο. Εννοείται ότι αυτοί που θα το υπογράψουν είναι άνθρωποι με άφθονους σκελετούς στην ντουλάπα ώστε να εκβιάζονται. Γιατί το λέμε; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ.

 Εάν βρεθούν 180 να Ξαναπροδώσουν τους Έλληνες τότε αυτόματα η “βουλή” δεν εκφράζει την λαϊκή βούληση και για μένα ανακυρήσεται επίσημα ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Τότε νομιμοποιούμαστε για τα πάντα. (Άρθρο 120 , παρ.4).

Διόρισε όλο της το σόϊ στο δημόσιο η γυναίκα του Πεταλωτή !!! Αυτοί θα σώσουν τη χώρα ???

ΠΟΣΟ ΡΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ???!!!???

Kαμμένος και Μαριάς στο Κοντρα για το ξεπούλημα της Ελλάδας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Είδηση - βόμβα: Η Siemens παίρνει τη ΔΕΗ!…

Αν και ερευνάται ακόμη το σκάνδαλο με τις μίζες, η γερμανική εταιρεία θέλει το φιλέτο από τα 50 δις με τις “ευλογίες” της Μέρκελ.Η αποκλειστική πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστες πηγές και…είναι πολύ σημαντική: Ως γνωστόν η ΔΕΗ -μετά τις νέες εξελίξεις και αποφάσεις των Βρυξελλών για την εξασφάλιση των 50 δισ. ευρώ- περιλαμβάνεται, ως ένα από τα “φιλέτα”, στις προς πώληση ΔΕΚΟ. Θέλει λοιπόν να την εξαγοράσει η γερμανική SIEMENS. Ναι, η γνωστή SIEMENS!



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα, προς την κατεύθυνση αυτή συμφωνεί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ η οποία προ ημερών δήλωσε κιόλας ότι προϋπόθεση για να βοηθήσει τη χώρα μας είναι να προχωρήσει το πρόγραμμα πώλησης δημόσιας περιουσίας από την Ελλάδα.Όπως καταλαβαίνετε, το ενδιαφέρον της Siemens να πάρει τη ΔΕΗ δίνει και μια άλλη διάσταση στο θέμα δεδομένου ότι ο γερμανικός κολοσσός βαρύνεται με…το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό σκάνδαλο δωροδοκιών στη χώρα μας, του οποίου η διερεύνηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται μαζί του και το ελληνικό δημόσιο για το θέμα των αποζημιώσεων.Με αυτά τα δεδομένα, η πληροφορία αυτή συνιστά επομένως είδηση – βόμβα!



Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα… Είναι δικαστικό πρόβλημα. Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.

Γράφει ο : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


Όταν έχει κάποιος ένα πρόβλημα υγείας, δεν πηγαίνει στην πολεοδομία, για να του το λύσουν. Πηγαίνει στο νοσοκομείο, γιατί εκεί υπάρχουν οι ειδικοί επιστήμονες, αλλά και οι “κατά τω νόμω και τη επιστήμη” κατάλληλες υποδομές για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους θα πρέπει και οι Έλληνες ν’ αναζητήσουν τη λύση του προβλήματός τους στους “αρμοδίους” και όχι στους άσχετους. Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης. Θα ήταν τέτοιο, αν ίσχυε η παγκάλεια ρήση τού …”μαζί τα φάγαμε”. Όμως, επειδή αυτό είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα δικαιοσύνης και άρα ανήκει στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Φαρσοκωμωδία αποδείχθηκε τελικά εκείνη η μεταμεσονύκτια, βραδυφλεγής «εξέγερση» της κυβέρνησης Παπανδρέου εναντίον των εκπροσώπων της τρόικας προ μηνός, οι οποίοι είχαν αποκαλύψει τη συμφωνία ιδιωτικοποιήσεων και εκποίησης δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο δυστυχής κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε υποχρεωθεί τότε να βγει νυχτιάτικα, γύρω στη μία και τέταρτο, στο... «αντάρτικο» και να παριστάνει τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, δηλώνοντας αποφασιστικά ότι «τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν» και χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ κατά τη συνέντευξη που είχαν δώσει στις 11 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Τουρκική κορβέτα βορειοανατολικά της Αττικής. Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε...

Την 20:30 εισήλθε εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων, μεταξύ Σκύρου – Εύβοιας με βόρεια πορεία. Καθόλη τη διάρκεια του πλου η τουρκική Φρεγάτα παρακολουθείται από μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού.Η τουρκική κορβέτα εξήλθε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα λίγα λεπτά μετά τις 21.00. Η κορβέτα είναι η πρώην Amyot d'Inville (F782) του γαλλικού Ναυτικού, κλάσης D'Estienne d'Orves Α69. Έχει εκτόπισμα 1250 τόνους με πλήρες φόρτο.Στο τουρκικό Ναυτικό χρησιμοποιούνται κυρίως για αποστολές ανθυποβρυχιακού πολέμου σε επάκτια περιβάλλοντα, που είναι και ο αρχικός προσανατολισμός τους άλλωστε.

Τουρκική κορβέτα του τύπου, αγκυροβολημένη σε τουρκικό λιμάνι. Έχει μήκος 80 μέτρα, πλάτος 10,3 και βύθισμα 5,3. Η πρόωσή της εξασφαλίζεται από 2 κινητήρες ντήζελ SEMT Pielstick 12PC2V400 ισχύος 8,9 μέγκαβατ, που κινούν δυο τετράφυλλες προπέλες.Η μέγιστη ταχύτητά της φτάνει τους 24 κόμβους, ενώ αν πέσει στους 15 ή στους 18 εξασφαλίζει μέγιστη ακτίνα δράσης 4.500 και 3.000 ναυτικά μίλια αντίστοιχα. Το πλήρωμά της αποτελείται από 7 αξιωματικούς και 83 υπαξιωματικούς/ναύτες.

Τζέφρυ ομολογεί: Ειμαστε η γενιά του Μνημονίου!!!

Όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο έλεγε ότι έχουμε μπροστά μας 3 δύσκολα χρόνια. Λίγο πριν τις Περιφερειακές Εκλογές έβλεπε γρήγορα φως στο τούνελ και έλεγε ότι στο τέλος του 2011 ξεκινά η ανάκαμψη.

Σήμερα ο Τζέφρυ στη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ήταν πιο ειλικρινής. Μίλησε για τη γενιά που θα υποστεί τις θυσίες για να φέρει τις μεγάλες αλλαγές. Ουσιαστικά δηλαδή ομολόγησε ότι είμαστε η γενιά του Μνημονίου, επιβεβαιώνοντας αυτούς που μέχρι πρόσφατα μαχόταν και οι οποίοι υποστήριζαν ότι μας έβαλε σε ένα Μνημόνιο που θα κρατήσει για μια ολόκληρη γενιά.

 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ..Oικονομική ανάλυση απο τον Δημ.καζάκη.

ΣΤΟ 3% ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ:ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,2% ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ 50 ΔΙΣ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ! Το επιτόκιο που πληρώνει η Ιρλανδία στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πλαίσιο της έκτακτης οικονομικής βοήθειας που λαμβάνει η χώρα θα υποχωρήσει καθώς τίθεται σε ισχύ η συμφωνία του 2008 για την ενίσχυση της συνεισφοράς της χώρας στο Ταμείο, όπως ανακοίνωσε το ΔΝΤ.Το μέσο επιτόκιο "στην κορύφωση της πρόσβασης" στο πλαίσιο του δανείου θα είναι 3,04% σε χρηματοδότηση για ανεξόφλητο υπόλοιπο οφειλών (credit outstanding) διάρκειας λιγότερο από τρία έτη, από 3,17%, ανακοίνωσε το ΔΝΤ όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Το επιτόκιο θα είναι 3,85% σε χρηματοδότηση για το ανεξόφλητο υπόλοιπο σε δάνεια διάρκειας άνω των τριών ετών από 4,04% προηγουμένως.Στο πλαίσιο των αλλαγών που συμφωνήθηκαν το 2008, η Ιρλανδία και άλλες χώρες θα γνωρίσουν αλλαγές στις λεγόμενες ποσοστώσεις τους, ήτοι στα ποσά που καταβάλουν και καθορίζουν τα δικαιώματα ψήφου και την πρόσβαση τους σε δάνεια του ΔΝΤ.Η ποσόστωση της Ιρλανδίας στο ΔΝΤ θα αυξηθεί κατά 50% στο ισοδύναμο των περίπου 1,4 δισ. ευρώ.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Κρίμα για την ανακοίνωση τα ξημερώματα που θα προστάτευαν τη Δημοσια Περιουσία!!!

Μετά την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού από τον γιό του ΠΑΠΑΤΖΗ και της μάμης, ο ίδιος ψεύτης ο ΓΑΠ με την βοήθεια Πρασινοαπατεώνων Βολευτών του και των εξαπτέρυγων με όνομα Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου και ΛΑ.Ο.Σ.-Γεώργιος Καρατζαφέρης, μας επέβαλαν το Δ.Ν.Τ. στον σβέρκο. Τα δάνεια του Δ.Ν.Τ. από την μια τσέπη των δανειστών βγαίνουν και από την άλλη μπαίνουν αφού στην ουσία με αυτά ξεπληρώνουμε το χρέος.

Βέβαια το ποσό του χρέους ούτε αυτοί το ξέρουν αλλά επί αυτού στην συνέχεια.

Με χρέος κάπου και γύρω από τα 150δις χουμε και λέμε.

Με 5,2% επιτόκιο και για 3 έτη αποπληρωμής, ο συνολικός τόκος θα είναι 9.000.000.000 (9δις)ευρώ.

Με το ίδιο χρέος αλλά με 4,2% επιτόκιο και για 7,5 έτη παράταση αποπληρωμής, ο συνολικός τόκος θα είναι 18.500.000.000 (18.5δις)ευρώ.

Συν το ξεπούλημα ή εκποίηση ή a’la ΣοσιαΛηστικά “εκμετάλευση” της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Αυτό το θεωρείτε “Εθνική Επιτυχία”;

Αυτό είναι ο ορισμός της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Yπάρχουν λύσεις για την κρίση και το χρέος

Η σύναψη της δανειακής σύμβασης με το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια σύγχρονη μορφή δουλείας. Με το δάνειο που πήρε η Ελλάδα παραιτήθηκε από κάθε έννομο συμφέρον κατά των δανειστών της καθώς και από την εδαφική κυριαρχία της.



Η αφαίμαξη του ελληνικού λαού έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα χρόνο. Και είναι μόνο η αρχή. Το πακέτο των οικονομικών μέτρων που απαιτούν να πληρώσουμε την τριετία 2012-2014 ανέρχεται στα 22 δις ενώ μέχρι το 2015 θα φθάσει τα 27,5 δις συνολικά. Η Ελλάδα ήδη εφαρμόζει το σκληρότερο πρόγραμμα λιτότητας από όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ έχοντας ρίξει με βίαιο τρόπο το βιοτικό επίπεδο όλων των εργαζόμενων και με χιλιάδεςάνεργους να προστίθενται στη λίστα των ανέργων μέρα με τη μέρα.

Θαυμάστε μια ληστοσυμμορία! Που ήρθαν να φάνε, να πάρουν, ν’ αποθηκεύσουν, να καταληστεύσουν, να διαλύσουν, ν’αφανήσουν, να στείλουν στα μνήματα μόνον Έλληνες και να τους αντικαταστήσουν μ’ άλλους!!! Θα τους αφήσουμε ???

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: “ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ”!

Αυτή η δήλωση του που αποκαλύπτει σήμερα το ΠΑΡΟΝ, είναι η επιτομή της πολιτικής κατάστασης όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες εβδομάδες.Εξηγεί ως ένα σήμείο και το θέατρο με τους πολιτικούς αρχηγούς αφού η αναζήτηση “συνενόχων” είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.Το άσχημο είναι ότι δίνει και μία ερμηνεία στην ανεξήγητη δήλωση Σταϊκούρα που έχει ξεσηκώσει τον κόσμο στο διαδίκτυο, ικανοποίησε όμως την ελίτ και τους βαρώνους.

Έχουμε λοιπόν ακόμα μία προσπάθεια να συρθεί ο Σαμαράς σε “συναίνεση” για να μην πέσει μονόπαντα το κρίμα.Φυσικά ο Σαμαράς δεν έχει κανέναν λόγο να πάρει μερίδιο της ευθύνης.Ποιό είναι όμως το προφίλ αυτών που τον πιέζουν;Σίγουρα αυτοί που έχουν σκελετούς στην ντουλάπα.Να μην ξεχνάμε ότι ακόμα και η χειρότερη οικονομική καταστροφή θα έχει ένα ευεργετικό αποτέλεσμα: Το ξήλωμα του σάπιου συστήματος της διαπλοκής. Την κατάρρευση του ιδεολογικού υπόβαθρου της λαμογιάς. Αυτό που είναι γνωστό ως “σύστημα ΠΑΣΟΚ”, με τις νεώτερες εκφάνσεις του. Τον εκσυγχρονισμό, την αρνησιπατρία, τους μαντελοτσουκάτους, τους συνεργάτες του ναζιστικού κεφαλαίου.

“ΕΛΛΑΔΑ η χώρα των λαθρομεταναστών και των λαθροπολιτικών”

Πονάει η αλήθεια, αλλά δυστυχώς η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά, τόσο στο επίπεδο της λαθρομετανάστευσης, όσο και στο πεδίο της ” λαθρονομιμοποίησης ” των μεταναστών αυτών από την κυβέρνηση των ” λαθροπολιτικών ” του ΠΑ.ΣΟ.Κ.Σε λίγο και μην απορείτε, θα εξαναγκασθούμε εμείς οι Έλληνες πολίτες να μετοικήσουμε ή να μεταναστεύσουμε προκειμένου να διευκολύνουμε την διαμονή των μουσουλμάνων ” λαθροεποίκων ” και να……τους απαλλάξουμε από τη μισητή χριστιανική μας θησκεία και τα αντιπαθητικά και εθνικιστικά ήθη και έθιμά μας.

Οι ” λαθροπολιτικοί ” διορισμένοι υπουργοί της ανθελληνικής κυβέρνησης ενδιαφέρονται και μεριμνούν γιά κάθε πολίτη ” μη Έλληνα “, μετανάστη πάσης προελεύσεως και φαίνεται ότι επιθυμούν να μεταβάλλουν τη χώρα μας από ” κοιτίδα του πολιτισμού ” σε άνδρο παρανομίας, εγκληματικότητας και εξαθλίωσης.Έχουμε μία και μόνη επιλογή γιά να γλιτώσουμε από την διαβόητη ” πολιτική συμμορία ” της κυβέρνησης. Να την εξαρθρώσουμε και να την απελάσουμε ΤΩΡΑ!!!!!

Γιατί η ζωή μας, η πατρίδα μας, η θρησκεία μας, η παιδεία μας και η ιστορία μας είναι ” ΕΛΛΗΝΙΚΗ ” και θα παραμείνει δική μας ” εις τους αιώνες των αιώνων “.

Kατά το αλβανικό κανάλι Top Channel «Αλβανικοί τόποι» η Θεσπρωτία

Και ενώ στην Ελλάδα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί επιπλήττουν τους δημοσιογράφους όταν αναφέρουν την Βόρειο Ήπειρο, στην Αλβανία σωβινισμός, η διαστρέβλωση της αλήθειας και η «βάφτιση» των Αλβανών μεταναστών και λαθρομεταναστών που ζούν στην Ελλάδα ως αλβανική μειονότητα, φαίνεται να αποτελεί το αγαπημένο θέμα μερίδας δημοσιογράφων.

Πιο συγκεκριμένα στην τηλεοπτική εκπομπή Sqip που παρουσιάστηκε στις 7 Μαρτίου 2011 από το αλβανικό κανάλι Τop Channel, παρουσιάστηκε το αγαπημένο θέμα των Αλβανών εθνικιστών το οποίο φαίνεται να μην ενοχλεί την αλβανική κυβέρνηση.

Πρόκειται για το ζήτημα των «αλβανικών εδαφών» της Τσαμουριάς δηλαδή των περιοχών του ελληνικού Νομού Θεσπρωτίας. Πιο αναλυτικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Ροντίνα Τζούγκα, κατάγραψε με "κρυφή κάμερα" (γιατί άραγε ποιος την κυνηγούσε;) στη Θεσπρωτία, έναν δήθεν ντόπιο αλβανό ταξιτζή που την ξεναγούσε στην Τσαμουριά όπως ονόμαζε την περιοχή.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Νέα υποδούλωση της χώρας στο διηνεκές!!!! Τεράστια νίκη Γιώργου !!!

Απίστευτο. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το οποίο ακριβώς είχαμε προβλέψει. Εξάλλου η προπαγάνδα τους έχει γίνει πολύ προβλέψιμη. Από μέρες λοιπόν τώρα, παρατηρούσαμε ότι η κυβέρνηση και όλος ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του καθεστώτος, παρουσίαζαν την όλη κατάσταση πολύ τραγική και τον πρωθυπουργό να δίνει τις «μάχες» του. Άλλωστε και ο ίδιος σε όλες τις δηλώσεις του, επαναλάμβανε συνεχώς τη φράση «θα δώσουμε τη μάχη». Το λέγαμε ότι αυτό μας βάζει σε υποψίες πως στο τέλος θα παρουσιάσουν την καταστροφή ως τεράστια νίκη.



Από το πρωϊ λοιπόν σήμερα, ξεκίνησαν τα παπαγαλάκια στα ΜΜΕ να παρουσιάζουν ως τεράστια νίκη του κ. Παπανδρέου, αυτά που συμφωνήθηκαν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα σήμερα στις Βρυξέλλες.

Τι συμφωνήθηκαν:

1) Να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής του δανείου των 110 δις ΕΥΡΩ.

2) Να μειωθεί το επιτόκιο από 5,8% σε 4,8% και

3) Να δανείζεται η χώρα από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να επαναγοράζει τα ομόλογα που λήγουν. Δηλαδή νέο χρέος με μεγαλύτερο επιτόκιο για εξόφληση του παλιού.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 8,9 ΡΙΧΤΕΡ:ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.



Θεοδώρα Τζακρη: Η Μαλάμω η χωριάτα που απαράτησε τα γίδια και μαγεύει τα πλήθη…

Πέμπτη μεσημέρι…Ψηλά τακούνια, μαύρο εφαρμοστό ταγέρ. Το άρωμα της Θεοδώρας Τζάκρη, ζάλισε όσους βρέθηκαν στο διάβα της και δεν ήταν λίγοι όσοι έχασαν τη λαλιά τους από το λίκνισμα των γοφών της στους διαδρόμους του Υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ που επισκέφτηκε. Ήταν φανερό ότι το κορίτσι το… γλεντάει.

Συνοδευόμενη από τον δίμετρο φρουρό της ασφάλειας της, η Υφυπουργός πέρασε την πόρτα του Υπουργείου με αέρα που θα ζήλευαν ακόμη και σταρ του σινεμά.Κι επειδή η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι, τήρησε το πρωτόκολλο (όπως κάθε καλό στέλεχος) και χάρισε το πιο γοητευτικό χαμόγελό της.

Η εμφάνισή της προκάλεσε ποικίλα σχόλια τόσο από τον αντρικό (άμαχο) πληθυσμό, όσο και από τις πάντα ετοιμοπόλεμες γυναίκες.Αν μη τι άλλο από τα πιο ισχυρά χαρτιά της εμφάνισής της ήταν το κομψό μονόπετρο, τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια και το μακιγιάζ που πολλοί αναρωτήθηκαν αν είχε ως βάση το αστάρι.

Γιούχαραν Λοβέρδο και Άρη σε εκδήλωση στο Χαλάνδρι! Το γιουχάρισμα δεν συναιτίζει πια, μόνο το ξύλο …

Ο υπουργός Υγείας και ο βουλευτής της ΝΔ αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν απο την παρουσίαση βιβλίου, που ήταν ομιλητές…Δεν είναι περίοδος αυτή για να… ξεπορτίζουν οι πολιτικοί. Χαρακτηριστικό ήταν ένα επεισόδιο που σημειώθηκε χθες κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας Τάσου Παππά «Αμήχανη αριστερά» σε……γνωστό βιβλιοπωλείο στο Χαλάνδρι. Ομιλητές στην συγκέκριμένη εκδήλωση ήταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος. Μόλις έφτασαν όμως στον χώρο της παρουσίασης μια ομάδα νεαρών άρχισε να τους γιουχάρει και να φωνάζει συνθήματα εναντίον τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί έναταση… «Ούτε στο Χαλάνδρι ούτε πουθενά, έξω οι υπουργοί από τη γειτονιά», ήταν ένα απο τα συνθήματα που ακούστηκαν. Μάταια, ο επίσης παρόντας βουλευτής του ΣΥΝ προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση. Τελικά, τα πράγματα ηρέμησαν μετά την αποχώρηση του Λοβέρδου και του Σπηλιωτόπουλου…



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΓΙΑ ΤΑ...ΕΠΙΝΙΚΙΑ ΤΗΣ "ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ"!

Ο ίδιος ο Ραγκούσης το αποκάλυψε σήμερα,στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:Είπε πως είναι απαράδεκτοι οι πανηγυρισμοί των λαθρομεταναστών,ενώ τόνισε πως υπάρχουν πληροφορίες για μεγάλη πορεία τους στο κέντρο της Αθήνας,προκειμένου να...γιορτάσουν την "επιτυχία" τους! ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ; Μπορεί άνετα να το κάνει,αφού ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ έχουν δικαίωμα συνάθροισης και συγκέντρωσης!

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ...ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ; ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ;

Kερκυραίος Ψαράς δικάζεται γιατι περασε κατα λάθος τα συνορα στην Αλβανία!!!

Συνεχίζεται η περιπέτεια του Κερκυραίου ψαρά που πέρασε χωρίς να το καταλάβει στα… αλβανικά χωρικά ύδατα. Ο … ψαράς συνελήφθη από τις αρχές της αλβανικής ακτοφυλακής και αναμένει τη δίκη του. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι κατοχικές δυνάμεις ασφαλείας δεν συμπεριφέρθηκαν ως όφειλαν στον κρατούμενο, ενώ και το μεγάλο φορτίο των ψαριών του, εξαφανίστηκε…


Και ρωτάμε την κυβέρνηση και τον όποιον υπεύθυνο.Σε αντίστοιχη περίπτωση με Αλβανό ή Αλβανούς που περνάνε τα σύνορα κατά κύματα,όποτε και όπως θέλουν,τι γίνεται? Και γιατί καμία οργάνωση ή ΜΚΟ από τους δήθεν no boarders και ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν επενέβη στους εσωτερικούς κανονισμούς του αλβανικού κράτους? Μήπως τελικά είμαστε εμείς τα μόνα κορόιδα στα Βαλκάνια,που ζητάμε ανοιχτά σύνορα και ελεύθερη διακίνηση «των ανθρώπινων ψυχών»? Μήπως τελικά εμείς είμαστε που θα μείνουμε χωρίς πατρίδα την ώρα που κάποιοι γείτονες προσπαθούν να τις μεγαλώσουν εις βάρος μας? Ή μήπως εμείς είμαστε η μόνη χώρα που οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους ιθαγενείς..αλλά και εκεί πάλι διάκριση γίνετε,γιατί οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους φτωχούς ιθαγενείς που δεν έχουν μεγάλο «δόντι»…

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΟΥΡΚΟΙ “ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ” ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ…

Προσέξτε… δεν είναι ακόμη μια φωτογραφια! Πρόκεται για φωτογραφία από την χθεσινοβραδυνή και υποτιθέμενα ιδιωτική επίσκεψη του Νταβούτογλου στην Θράκη, που ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Διακρίνονται εμφανώς αγνώστου ταυτότητος “άνδρες ασφαλείας” οι οποίοι φορούν κίτρινα φωσφοριζέ γιλέκα (για να ξεχωρίζουν από το πλήθος) στων οποίων την πλάτη, όπως διακρίνεται σε μιά εκ των φωτογραφιών, αναγράφεται η λέξη GOVERLi στα τούρκικα. Σε ελεύθερη μετάφραση η λέξη GOVERLi σημαίνει ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ.

 
Ασφαλώς Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας δεν διακρίνονται πουθενά. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ένας υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται (έστω και… ιδιωτικά!) μιά ξένη χώρα, μαζεύεται πλήθος για να τον υποδεχθεί (έστω κι αν μεζεύεται από… περιέργεια), αλλά την Τάξη και την Ασφάλεια έχουν αναλάβει να την τηρήσουν κάποιοι αγνώστου προελεύσεως άνδρες με την ταυτότητα “GOVERLi” και πρώτος και καλύτερος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης δεν έχει παραιτηθεί από εχθές, είτε από ευθιξία, είτε από ανικανότητα… ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ που να μπορεί να μας απαντήσει ποιοί είναι αυτοί που κάνουν την δουλειά της Αστυνομίας φορώντας ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ στολές στον Εχίνο παρουσία του Νταβούτογλου;;; Γιατί ακριβώς περί αυτού πρόκειται…

Eπιβεβαίωση εσχατης προδοσίας απο τα Επίκαιρα για τον Τζέφρυ που τον καλύπτουν τα Μέσα μαζικής αποχαύνωσης

Τα Επίκαιρα αποκαλύπτουν στο τεύχος που κυκλοφορεί αυτήν την Πέμπτη το παρασκήνιο της προσφυγής...Ο  Γ. Παπανδρέου ζήτησε τη βοήθεια του ΔΝΤ πριν ρωτήσει την ΕΕ  στο ΔΝΤ. Τι διαπραγματεύθηκε ο Στρος Καν και τι συμφώνησε με την ελληνική κυβέρνηση, όπως αποκαλύπτει ο Γάλλος δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη με τον επικεφαλής του ΔΝΤ.

ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ Α. ΚΑΡΙΠΙΔΗ, ΛΟΝΔΙΝΟ

Η συνέντευξη που έδωσε ο Ντομινίκ Στρος-Καν για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ που ασχολείται με τη ζωή και το έργο του έχει προκαλέσει έντονη φημολογία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για το τι ακριβώς λέει για τον Έλληνα πρωθυπουργό. Σύμφωνα με τις φήμες, φαίνεται πως....

ο κ. Παπανδρέου γνώριζε από πολύ νωρίς την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και είχε ζητήσει τη βοήθεια του διευθυντή του ΔΝΤ πριν ακόμη ρωτήσει την ΕΕ γι’ αυτό. Ο Γάλλος δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη από τον Στρος-Καν παραδέχεται ότι έχουν κοπεί αποσπάσματα της συνέντευξης που αφορούν την Ελλάδα, ενώ κάνει λόγο και για την πολύ καλή σχέση του διευθυντή του ΔΝΤ με τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας κ. Παπακωνσταντίνου για τον οποίο μιλά με πολύ κολακευτικά λόγια.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΝΙΚΗΣΑΜΕ",ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Tρικούβερτο γλέντι εστησαν οι "εξαντλημένοι"  απεργοί πείνας !!!!  Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες θεωρούν μεγάλη νίκη για τον αγώνα τους τις εξελίξεις μετά τη συνάντησή τους με τους αρμόδιους υπουργούς στο κτήριο της Γ.Σ.Ε.Ε. Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες αποφάσισαν να λήξουν την απεργία πείνας, ενώ δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν.Όπως είπαν, μεταξύ των αποφάσεων ήταν να ορισθεί καθεστώς ανοχής για τους ίδιους, ενώ θα τους παρέχονται ταξιδιωτικά έγγραφα, για να ταξιδεύουν προς τις χώρες τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με δηλώσεις τους, μειώνονται τα χρόνια νομιμοποίησής τους από δώδεκα σε οκτώ, καθώς και ο αριθμός των απαιτούμενων ενσήμων. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ:ΠΕΤΥΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ! ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ;ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΟΧΗΣ" (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ,Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ)!

Eκαψαν τα μηχανήματα του εργολάβου στη Κερατέα οι κάτοικοι με επιχείρηση την ωρα της χιονοθύελλας

Αιφνιδιαστική επιχείρηση στην φρουρούμενη βάση των μηχανημάτων στην κορυφή του Ορβριόκαστρου, πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα κάτοικοι της Λαυρεωτικής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πυρπολήθηκαν δύο από τα τρία χωματουργικά μηχανήματα του εργολάβου, ο οποίος έχει αναλάβει την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή της Κερατέας. Η καταδρομική επιχείρηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε εν μέσω ισχυρής χιονοθύελλας. Οι κάτοικοι αιφνιδίασαν τους περίπου 20 αστυνομικούς που με τέσσερα τζιπ φρουρούσαν τα μηχανήματα, τους ξεκαθάρισαν ότι δεν ήταν στόχος οι ίδιοι και στη συνέχεια, αφού έσπασαν με τσεκούρια τα τζάμια του φορτηγού και ενός σκαπτικού μηχανήματος, τα περιέλουσαν με βενζίνη και τα έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς.

Οι περίπου 25 κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες, αμέσως μετά αποχώρησαν χωρίς να συγκρουστούν με την αστυνομία.

Tους εδωσαν στα κρυφα κι αλλο πακέτο 11 δις τα λαμόγια

Eνα μυστικό «πακέτο» στήριξης των ελληνικών τραπεζών, που ξεπέρασε και τα 11 δις. ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει ενεργοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών, συντρίβοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ καταθέσεων του Δημοσίου στις τράπεζες, την ώρα ακριβώς που το κράτος βρισκόταν στην «εντατική» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, ενώ «φόρτωνε» με τεράστια φέσια εργολάβους και προμηθευτές, με την επίκληση ταμειακής στενότητας!
Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος που φέρνει σήμερα στο φως το «B» είναι αποκαλυπτικά της προσπάθειας του υπουργείου Οικονομικών να στηρίξει τη ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος, ιδιαίτερα τον κρίσιμο μήνα Σεπτέμβριο του 2010, όταν οι τραπεζίτες χρειάζονταν απελπισμένα πρόσθετες καταθέσεις, για να εξωραΐσουν τις οικονομικές καταστάσεις 9μήνου, σε μια περίοδο συνεχούς φυγής καταθετών.

Ως πότε θα ανεχόμαστε να ειμαστε υπο κατοχή?

Γιατί ακόμα δεν έχουν ξεσηκωθεί οι Έλληνες; Γιατί ανέχονται να τους πατάνε οι τροϊκανοί και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους; Γιατί αποδέχονται τη μεγαλύτερη συρρίκνωση του βιοτικού τους επιπέδου μετά την Κατοχή; Γιατί σιωπούν μπρος τον απόλυτο εξευτελισμό στον οποίο μας υποβάλλουν οι απόγονοι των ναζί και ταυτόχρονα κάνουν τεμενάδες στους Τούρκους πασάδες και τους σιωνιστές;

Διότι ανέχτηκαν πάρα πολλά για τουλάχιστον τριανταπέντε χρόνια.

Διότι συναίνεσαν αδιαμαρτύρητα σε μια δημοκρατία που είχε…

ως αντίτιμο την Kατοχή της Κύπρου.

Διότι ανέχτηκαν άθλιους δημαγωγούς, ψευδολόγους και πλιατσικολόγους να τους κυβερνούν και να τους χειραγωγούνε.

Διότι παρακολούθησαν αδιαμαρτύρητα τη συρρίκνωση κάθε παραγωγικής δραστηριότητας της χώρας τους και έμαθαν από τους κυβερνώντες να ζουν με δανεικά

Διότι δέχτηκαν την αντικατάσταση των Ελλήνων εργαζομένων με φτηνούς μετανάστες και έχασαν έτσι σε μεγάλο βαθμό κάθε επαφή με την παραγωγή και διέλυσαν την κοινωνική και εθνική τους συνοχή.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,ΛΟΓΩ...ΧΙΟΝΙΟΥ-ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΡΟΜΟΙ" ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ,ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!



Αλήθεια,μήπως ο εξαγριωμένος οδηγός που μιλάει είναι...συμμορίτης;

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΧΤΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ,επειδή...έκλεισε η πολυδιαφημισμένη "Εθνική Οδός" Αθηνών-Λαμίας!