Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στρατοδικείο για Πάγκαλο και Σημίτη για την προδοσια των Ιμίων

Δυνάμεις στο Σινά μεταφέρει η Αιγυπτος

Στην κεντρική πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, όπου είχαν ήδη συγκεντρωθεί εκατοντάδες Αιγύπτιοι που διαδήλωναν κατά του καθεστώτος του προέδρου Μουμπάρακ, έφθασε αργά το βράδυ της Κυριακής ο αντικαθεστωτικός Μοχάμαντ Ελ Μπαραντέι και ενώ παντού βρίσκονταν άρματα μάχης με πάνοπλους στρατιώτες, έτοιμα να επέμβουν.


Κατά την άφιξή του ο τιμημένος με Νόμπελ Ειρήνης Ελ Μπαραντέι έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το πλήθος που φώναζε: «Ο λαός θέλει να πέ
σει το καθεστώς Μουμπάρακ» και «θυσιάζουμε την ψυχή και το αίμα μας για την πατρίδα». Στο μεταξύ είχαμε μια πολύ σημαντική εξέλιξη: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δήλωσε ότι στηρίζει τον Ελ Μπαραντέϊ και τον εξουσιοδοτεί στις διαπραγματεύσεις για την εκδίωξη του Μουμπάρακ.

15 Χρόνια απο την προδοσία των Ιμίων.Τα Γιωργοκάναλα "επνιξαν" την εικόνα 15 χιλ. Ελλήνων που τίμησαν τα 3 παλληκάρια μας (video)

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Ή Ν’ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ T.V. Ή ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ!!!

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ “ΓΑΡΓΑΡΑ”, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ. Ο ΝΟΩΝ – ΝΟΕΙΤΩ …

ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΟΣΟΙ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ??? ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ !!! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ , ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ…

O Tζέφρυ μάστορας στην Εσχάτη προδοσία

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη, 28/10, στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, από το βραδινό δελτίο του Τέρενς Κουΐκ, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης ΓΑΠ στην Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος για τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσσου ηγέτη Πούτιν:

1ον. Οι Ρώσσοι τον έψεξαν για την στάση του εναντίον των αγωγών και τον δεκαετή πόλεμο που είχε κάνει κατά του σχεδίου.
2ον. Ο Πούτιν ζήτησε άμεσα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου για τα ρωσσικά πολεμικά και επιβατηγά πλοία, με μεγάλα οφέλη για την Ελλάδα.

3ον. Οι Ρώσσοι προσφέρθηκαν για μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα. Και,

4ον. Ο Πούτιν του είπε ξεκάθαρα ότι, αν η χώρα μας χρειάζεται ρευστό, ήταν έτοιμος να μας δανείσει με επιτόκια ύψους 2-3%!!!

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Στο Νταβός για να λάβουν τις επόμενες εντολές απο τα αφεντικά τους.Νταβός αλλά οχι Γκαβός!!!

Πέρυσι τέτοια εποχή στο Νταβός οι Ευρωπαίοι εταίροι μας έκρουσαν το κώδωνα του κινδύνου στο (τότε) Πρωθυπουργό της χώρας κ. Γιώργο Παπανδρέου(σήμερα είναι…. απλά Αρμοστής) για την ανάγκη του δημοσιονομικής προσαρμογής….Σαφώς είχε επισημανθεί από τους Ευρωπαίους η πιθανότητα χρεοκοπίας αλλά έφυγε από εκεί βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε μόνοι μας…..

Ανέθεσε λοιπόν στο (τότε)Κυβερνητικό Εκπρόσωπο(σήμερα απλά εφευρίσκει επικοινωνιακά τεχνάσματα και εξάρει την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να εφαρμόσει μέτρα που της επέβαλλαν) να ανακοινώσει μέτρα δημοσιονομικής πειθαρχίας….Ήταν οι περικοπές κατά 30% των δώρων για μισθωτούς και συνταξιούχους….

Όμως καθώς δεν αρκούσε αυτό άρχισε να περιδιαβαίνει τις Ευρωπαικές Αυλές και να ζητάει τη δημιουργία ενός μηχανισμού Στήριξης για να σωθεί η Ελληνική Οικονομία….Η πρώτη αστοχία έχει ήδη σημειωθεί….

Ηγουμενίτσα η 2η Πάτρα ,,Μετανάστες στο βουνό και στη πόλη κάνουν εκρηκτική την κατάσταση..

Στις παρυφές του λιμανιού, της πόλης και της ανθρωπιάς, ένα δασωμένο βουνό. Στα «σωθικά» του, πάνω από 600 παράνομοι μετανάστες περιμένουν τη σειρά τους για να ανέβουν κρυφά σε ένα φορτηγό με προορισμό την Ιταλία και την «Ευρώπη». Ελάχιστοι τα καταφέρνουν, οι περισσότεροι εγκλωβίζονται για μήνες ζώντας σε πρωτόγονες συνθήκες και υποβαθμίζοντας την περιοχή. Στην Ηγουμενίτσα η αδιαφορία της κεντρικής διοίκησης και η ανικανότητα των τοπικών αρχών παγιώνουν σταδιακά μια απάνθρωπη και επικίνδυνη κατάσταση.Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι περισσότεροι «κάτοικοι του δάσους», που κατάγονται κυρίως από Αφγανιστάν, Ιράκ, Σομαλία, Αλγερία, Ιράν, Ερυθραία κ. ά., προσπαθούν να παραμείνουν στην αφάνεια. Αρκετοί κατεβαίνουν και περιφέρονται στην πόλη της Ηγουμενίτσας ζητιανεύοντας ή ψάχνοντας μέσα σε κάδους σκουπιδιών για να φάνε. Οσοι μένουν στο βουνό, επισκευάζουν τις καλύβες τους με πεταμένα ή κλεμμένα υλικά (έχει δημιουργηθεί μια μικρή παραγκούπολη), μαγειρεύουν σε υπαίθριες φωτιές, παίζουν μπάλα ή τάβλι. Το απόγευμα είναι η ώρα της προσευχής. Μετά ξεκινάει το κυνήγι της ελπίδας. Τα φορτηγά που πλησιάζουν προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό την Ιταλία περικυκλώνονται από μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανέβουν, να εισχωρήσουν στις καρότσες, κάτω από τα σασί ακόμα και στις καμπίνες, για να περάσουν το τελωνείο και να επιβιβαστούν σε κάποιο από τα πλοία.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Εκατοντάδες νεκροί..Φλέγονται κυβερνητικά κτήρια στην Αιγυπτο.Εν ψυχρώ δολοφονία διαδηλωτή(video)


Στις φλόγες έχουν τυλιχθεί τα γραφεία του κυβερνώντος Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος (NDP) στο Κάιρο, λίγη ώρα αφότου τέθηκε σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας που κήρυξε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Το χρονικό της ξεφτίλας του Κράτους με τους λαθρομετανάστες

H πορεία λαθρομεταναστών-ακροαριστερών ανεχώρησε θριαμβευτικά απο την Νομική.Τελικά η κατάληψη της Νομικής από τους λαθρομετανάστες κατέληξε σε πλήρη εξευτελισμό του ελληνικού κράτους: αφού επί ώρες διαπραγματεύτηκαν ισότιμα με όλες τις αρμόδιες αρχές, πέτυχαν τελικά να φύγουν από τη Νομική για να μετεγκατασταθούν ανενόχλητοι σε άλλο κτίριο, χωρίς φυσικά να συλληφθούν για την παράνομη είσοδό τους στη χώρα και την κατάληψη του πανεπιστημιακού χώρου. Αργά τη νύχτα μάλιστα όλες οι αρχές είχαν …….. υποχωρήσει στα “δίκαια αιτήματα” τους και το “πρόβλημα” ήταν ο ιδιοκτήτης του χώρου μετεγκατάστασης, που ζητούσε εγγυήσεις ασφαλείας που η κυβέρνηση δεν έδινε, πιέζοντάς τον να υποχωρήσει αυτός “για να δοθεί λύση”.

Το “κερασάκι στην τούρτα” της ντροπής ήταν η θριαμβευτική πορεία των λαθρομεταναστών από τη Νομική μέσα από το κέντρο της Αθήνας ως το νέο τους “στέκι”, με την αστυνομία σε ρόλο θεατή, όπως είχαν απαιτήσει.

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ! Διαφήμιση Crash!

Μην ξεχνάμε οτι παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία οι προδότες


"ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" αναφέρει για την Μορφή του Πολιτεύματος στο "Άρθρο 1 Παράγραφος 1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Παράγραφος 2. Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
Παράγραφος 3.  Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ του Λαού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα".

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ:ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ...ΒΡΕΘΗΚΕ,ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ!  TΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ...ΔΡΑΣΗ!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2008,ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.


Ομάδες αντεξουσιαστών συγκεκτρώθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω απο το παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην Πάτρα και έκλεισαν με κάδους την οδό Κορίνθου στο ύψος της Κολοκοτρώνη. Στη συνέχεια προχώρησαν σε πορεία- η οποία είναι σε εξέλιξη- σε κεντρικούς δρομους της Πάτρας.

Το σχέδιο της Τουρκίας με τους Μουσουλμάνους.....

Εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στέλνονται μέσω κυρίως της Τουρκίας εντός του ελληνικού εδάφους και συγκεντρώνονται πίσω από τις ελληνικές γραμμές των συνόρων στο εσωτερικό της χώρας. Η Τουρκία ως γνωστόν κατάργησε κάθε μορφή visas με μουσουλμανικά κράτη, μετατρέποντας τη χώρα σε κέντρο συγκέντρωσης όλων των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και όχι μόνο.

Η ενέργεια αυτή της Τουρκίας δεν έγινε τυχαία. Η αποστολή στη συνέχεια στη χώρα μας, όλων αυτών των χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που καταφθάνουν στην Τουρκία, έχει δύο στόχους: Αφενός δημιουργείται ένα ισχυρό προγεφύρωμα για την εξάπλωση του Ισλάμ στην Ευρώπη, στοιχείο που εξυπηρετεί πλήρως τα νέο-οθωμανικά σχέδια της Τουρκίας και αφετέρου δημιουργείται ένας ισχυρός μουσουλμανικός και φιλικός φυσικά προς την Τουρκία θύλακας πίσω από τις ελληνικές γραμμές του μετώπου.

Kράτος μπουρδέλο!!!

Συνεδριάζουν οι παράνομοι μετανάστες, για το αν , και πότε θα βγουν από την νομική….. Δηλαδή, συνεδριάζει ο Παλαιοκώστας με τον τσενάι , για το αν θα πάνε, η δεν θα πάνε στην φυλακή…..

Και ο νόμος που είναι ?? Υπάρχει?? Και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ συνδιαλέγετε, η δεν συνδιαλέγετε με αυτούς που δεν σέβονται τον Νόμο ??

Tη γλύτωσε χθές ο Σημίτης....τον εσωσε η φρουρά του

Eπεισόδιο σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη σημειώθηκε χθές περί τις 14.30 το μεσημέρι όταν ομάδα πολιτών επιτέθηκε και προπηλάκισε τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στην οδό Ακαδημίας.Μετά από πολλές προσπάθειες που εγιναν απο τη φρουρά του  κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν σε ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Ακαδημίας όπου παρέμειναν περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια τον οδήγησαν με ασφάλεια στο σπίτι του.

Οι άγνωστοι έβριζαν ως υπεύθυνο για την οικονομική κρίση και τα σκάνδαλα τον πρώην πρωθυπουργό και επιχειρήσαν να χτυπήσουν τον πρώην πρωθυπουργό τον οποίον  προστάτευσαν οι άνδρες της προοσωπικής του ασφάλειας.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σχέδιο ξεσηκώματος των μεταναστών σε βάρος της χώρας ,,,

Για ποιο λόγο νομίζετε ότι το κόμμα απόκομμα έβαλε τους 300 λαθρομετανάστες να κάνουν απεργία πείνας 250 στην Αθήνα,50 στην Θεσσαλονίκη και πορείες σε Πάτρα και Χανιά? Τι άλλαξε ξαφνικά και έγινε αυτή η ξαφνική και πολύ καλά σχεδιασμένη επίθεση?

Επειδή σε πολλούς διαφεύγουν κάποια πρόσφατα γεγονότα,θα σας τα υπενθυμίσω και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

1) Η άνοδος της Χ.Α και η μεγάλη κινητοποίηση του ελληνικού πατριωτικού χώρου σε συγκεντρώσεις,μμε και διαδίκτυο,ανάγκασε ακόμα και αυτή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να αλλάξει στάση και να ανακοινώσει μέτρα που έκανε τις ΜΚΟ των αριστερών παρατάξεων να χάσουν τον ύπνο τους.



2) Η απάντηση των προέδρων των μεταναστών που ξεμπροστιάζει τις ΜΚΟ και το ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την συναυλία του Αγ.Παντελεήμονα.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Οικος Ανοχής η Νομική

Μπουρδέλο το Κράτος απο ανώριμα παιχνίδια αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ

Επί τέλους σε τι κράτος ζούμε;

Είναι δυνατόν 300 λαθρομετανάστες να καταλαμβάνουν πανεπιστημιακούς χώρους, να κατασκηνώνουν σ αυτούς, να ακυρώνονται εξεταστικές επειδή κάποιοι θέλουν να παίξουν ανώριμα πολιτικά παιχνίδια;Η συντεταγμένη (αν υπάρχει ) πολιτεία πως αντιδρά; Χώνει το κεφάλι της στη άμμο σαν την στρουθοκάμηλο;

Η νεολαία -λέει- του ΣΥΡΙΖΑ η ΑΡ.ΕΝ. κατέλαβε το χώρο του πανεπιστημίου για να στεγασθούν οι λαθρομετανάστες και να διαμαρτυρηθούν.Αντί δηλαδή να διαμαρτυρηθούμε όλοι εμείς για την παράνομη είσοδό τους στη χώρα μας, ανεχόμαστε την κατάληψη δημόσιων πανεπιστημιακών χώρων από τους παράνομους για να διαμαρτυρηθούν γιατί; Για να γίνουν άμεσα «νόμιμοι»;

Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας παραιτήθηκε η δική μας θελει να την ξαναβγάλουμε!!!!

Φαίνεται ότι στην Ιρλανδία υπάρχει περισσότερο φιλότιμο απ’ ότι στην Ελλάδα. Οι Πράσινοι, μέλος του συνασπισμού της κυβέρνησης του Μπράιαν Κόουεν, αποφάσισσν να αποσυρθούν οδηγώντας ουσιαστικά τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματός του και να πάει σε εκλογές. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου θα επισπευσθούν καθώς η χώρα δεν θα μπορεί να αντέξει την ακυβερνησία.

Η κοινοβουλευτική ομάδα των Πρασίνων συνεδρίασε την Κυριακή και στη συνέχεια , ο ηγέτης τους, Τζον Γκόρμλι, δήλωσε: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε πλέον στην κυβέρνηση». Πάντως οι Πράσινοι δήλωσαν ότι θα υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό λιτότητας για το 2011, καλώντας τον πρωθυπουργό να επιταχύνει την ψήφισή του από τη βουλή.

Ενώ δηλαδή στην Ιρλανδία η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να αντέξει ούτε τρεις μήνες μετά την απόφασή της να προσφύγει στον μηχανισμό στήριξης, επιβεβαιώνοντας την αποτυχία της, στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Παπανδρέου θεωρεί δεδομένο ότι μπορεί να παραμένει στην εξουσία.

Ιερώνυμος προς κυβέρνηση: "Υπάρχει το πετραχήλι αλλά υπάρχει και το καριοφίλι"!

ΒΡΕ ΠΩΣ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ!!! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΛΕΤΕ Ο ''ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΟΣ'' ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ''ΠΡΟΔΟΤΗ''ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ; ΤΟ - ΑΜΕΣΟ - ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Με "ολική ρήξη" προειδοποιεί την κυβέρνηση ο ηγέτης της Ελληνικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος μέχρι τώρα τηρούσε σαφώς φιλική προς αυτήν, στάση. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, μιλάει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τη σχέση της εκκλησίας με το κράτος, την οικονομική κρίση, την μεταναστευτική πολιτική αλλά και για την εκκλησιαστική περιουσία.


Ο .Ιερώνυμος «αιφνιδιάζει» με τον τρόπο που στέλνει το μήνυμά του στη κυβέρνηση για τις σχέσεις κράτους-εκκλησίας και τις προσθέσεις του έναντι της κυβερνητικής πολιτικής. Η φράση «υπάρχει το πετραχήλι αλλά υπάρχει και το καριοφίλι» είναι ενδεικτική του ύφους της συνέντευξης και τον λεγομένων του Αρχιεπισκόπου που απευθύνεται στην κυβέρνηση για τις σχέσεις της με την εκκλησία.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μπουρδέλο η Ελλάς ! 300 λαθρομετανάστες κατέλαβαν την Νομική Σχολή

Μπουρδέλο η Ελλάς, χωρίς υπερβολές! 300 λαθρομετανάστες κάθε καρυδιάς καρύδι, ήρθαν από την Κρήτη με το πλοίο ΛΑΤΩ, φυσικά με τα έξοδα πληρωμένα από τους νταβατζίδες της ροζ αριστεράς, και κατέλαβαν την Νομική Σχολή, όπου τους προμήθευσαν με στρώματα κιόλας οι "φιλέσπλαχνοι" αναρχοάπλητοι!

Έκπληξη φυσικά προκαλεί η αδράνεια του ΠΑΣΟΚικού Κράτους, που ενώ η όλη κίνηση ήταν γνωστή ήδη από τις 21 Ιανουαρίου και είχε προαναγγελθεί από το διαδίκτυο (http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/01/blog-post_4103.html), επέτρεψε την κατάληψη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί και η εξεταστική του Ιανουαρίου, προκαλώντας ένταση στους φοιτητές που προετοιμάζονται εδώ και καιρό!

Δεν θα επεκταθούμε στο τι ζητάνε οι λαθρομετανάστες και οι νταβατζήδες τους, καθώς αυτά βασίζονται στο γνωστό αναρχικό σύνθημα "κανείς άνθρωπος δεν είναι λαθραίος", οπότε κάπου εκεί σταματά η λογική... Αναρωτιόμαστε απλά, που είναι το Κράτος;

Tζαβάρας ο MEGAS !!!

Ο "Μανωλίδης" Υπερπατριώτης για τα διόδια!!!

ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ:ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ "ΜΑΝΩΛΙΔΗ";


ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ":





ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ....

Δελτίο τυπου απο το Πατριωτικό Μέτωπο


Αποφασιστικότητα, διάθεση για δουλειά και συναντίληψη της ελληνικής πραγματικότητας, ο κεντρικός παρανομαστής, στην πρώτη συνάντηση των στελεχών του ΠΑΜ, στα νέα γραφεία του Κινήματος στο Σύνταγμα.

Η αποφασιστικότητα, η διάθεση για δουλειά και η συναντίληψη της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας, ήταν τα κοινά στοιχεία που επικράτησαν στην πρώτη άτυπη συνάντηση των στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου Αττικής, η οποία έγινε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στα νέα γραφεία του Κινήματος στο Σύνταγμα.

Στην συνάντηση στην οποία συμμετείχαν 30 και πλέον συντονιστές των περιοχών της Αττικής, από Μέγαρα έως Μεσόγεια, αλλά και νέα στελέχη του Κινήματος τα οποία ανέλαβαν την συγκρότηση Πυρήνων στην Αθήνα αλλά και στην ……. ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου, έγιναν σαφείς οι διαπιστώσεις:

Πως ο αγώνας του Κινήματος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας, απέναντι στην κατοχική συμμαχία ΔΝΤ, Τρόϊκας, τοκογλύφων και των εγχώριων εκφραστών τους που κυβερνούν τον τόπο, θα είναι επίπονος και επίμονος.

Ετοιμάστε τους καταλόγους για τα λαοδικεία … γεμίσαμε λαμόγια!

«Υπεράκτιες» ελλείψεις εμφανίζει το «πόθεν έσχες» του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκου Σηφουνάκη, σε μια περίοδο κατά την οποία η αξιοπιστία του πολιτικού προσωπικού του τόπου δοκιμάζεται και η πολιτική ζωή σκιάζεται από «δραστήριες» offshore εταιρείες που βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών.

Η αποκάλυψη ότι στη δήλωση της περιουσιακής κατάστασης του κ. Σηφουνάκη διαχρονικά δεν αναφέρονται, ως όφειλαν, όλες οι πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας της συζύγου του, κυρίας Μάρι Δασκαλαντωνάκη, δημιουργεί ερωτήματα και προβληματισμό που …….χρήζουν πειστικών πολιτικών εξηγήσεων – τη στιγμή μάλιστα που πολύ πρόσφατα αποπέμφθηκε ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης επειδή διέθετε offshore για φορολογικούς λόγους, παρουσιάζοντας στην κοινή γνώμη την αλήστου μνήμης θεωρία περί νόμιμου και ηθικού!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Δείτε το Τζέφρυ στη Σουδική τηλεόραση για την κρίση και τα μετρα που μας πήρε..ΑΙΣΧΟΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Η ΟΔΗΓΙΑ ΜΠΟΛΚΕΣΤΑΪΝ- ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ , ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ/ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΆΛΛΑ ΌΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ…..ΝΑΔΙΡ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ


•ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

•ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

•ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΑLL ( EΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΛΠ)

•ΑΦΘΟΝΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ξημερώματα ξαναφέρνουν διαγραφή χρεων 24 δις ευρώ.Περνούν τον Ελληνα για κοροιδο!!!

Αν ανήκετε στα "κορόιδα" που πληρώνουν τους φόρους τους, τότε η παρακάτω είδηση θα σας κάνει να νιώσετε ….πολύ ..όμορφα. Εκείνη η ρύθμιση που αναγκάστηκε να πάρει πίσω ο υπουργός Οικονομικών καθώς απειλούσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσουν επανέρχεται “κρυμμένη” μέσα στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και είναι πολλοί εκείνοι που μιλούν για εμπαιγμό.

Πρόκειται για τη ρύθμιση για διαγραφή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 24 δισεκατομμυρίων την οποία ο Γ. Παπακωνσταντίνου όχι απλά είχε υποσχεθεί από το βήμα της Βουλής ότι θα την αλλάξει, αλλά και πως θα δώσει στη δημοσιότητα και τη λίστα με τα ονόματα των μεγαλοκαρχαριών που δεν πληρώνουν τις οφειλές τους.Mεταξύ αυτών και ο Τόλης Βοσκόπουλος συζυγος της Αντζελας Γκερέκου.Μόλις χθες μάθαμε ότι η ρύθμιση, σχεδόν ίδια και απαράλλαχτη, βρίσκεται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που πάει στη Βουλή.

Οι βουλευτές το κατάλαβαν και ζήτησαν εξηγήσεις για να λάβουν την εξής απάντηση από το κ Κουσελά: η λίστα θα διαμορφωθεί αφ' ότου υπάρξει η νομοθετική ρύθμιση”.Με λίγα λόγια, όπως σχολίασαν και κάποιοι βουλευτές ... ψηφίστε πρώτα και μετά βλέπουμε. «Το επιχείρημα "πρώτα θα ψηφίσετε και μετά θα σας πω ποιοι θα ωφεληθούν" δεν πείθει κανέναν», αντέδρασε ο Δ. Παπαδημούλης, ζητώντας από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών εγγυήσεις για το ότι «μαζί με τους πεθαμένους και τις χρεοκοπημένες εταιρείες δεν θα επωφεληθούν και χρυσοκάνθαροι». Σημειώνεται πως η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Βάσω Παπανδρέου, είχε εν πολλοίς απαιτήσει τη λίστα προκειμένου να ψηφίσει το άρθρο που περιελάμβανε την επίμαχη διάταξη για τη διαγραφή των ανείσπραχτων χρεών, Τώρα η Κυβέρνηση λέει ότι η ρύθμιση δεν αποσύρθηκε γιατί είχε κάτι επιλήψιμο, αλλά γιατί χρειαζόταν διορθώσεις... έγιναν; Αν ναι γιατί υπάρχουν ακόμη οι αντιδράσεις των βουλευτών της;

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"Εκραξαν" τον Τζέφρυ στη Κοζάνη και εφαγαν ξύλο απο τους Πραιτωριανούς του!!! (video)

Εν μέσω εντόνων διαμαρτυριών ο πρωθυπουργός πήγε στην Κοζάνη για να προαναγγείλει την δημιουργία μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή. Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, φοιτητές, συμβασιούχοι πήγαν για να διαμαρτυρηθούν αλλά …το πήραν το μάθημά τους, αφού τα ΜΑΤ όχι μόνο δεν τους άφησαν να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό, αλλά δέχτηκαν επίθεση που εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις.

“Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ” φώναζαν οι διαδηλωτές, Να υπενθυμίζουμε ότι η περιοχή της Κοζάνης είναι κατεξοχήν πράσινη περιοχή, όχι μόνο γιατί από εκεί κατάγεται ο υπουργός Οικονομικών, αλλά παραδοσιακά στηρίζουν το κυβερνών κόμμα…

Σοβαρά επεισόδια, όπου αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν με διαδηλωτές και έκαναν χρήση χημικών στο περιθώριο της ομιλίας του Γ.Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην πόλη αυτή της δυτικής Μακεδονίας. Τον πρωθυπουργό, όπως είχαν προαναγγείλει περίμεναν κάτοικοι από το Βελβεντό, καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι σήμερα είχαν κλειστά τα καταστήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς φοιτητές και εργαζόμενοι στη ΔΕΗ. Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν κάποια στιγμή να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πλησιάσουν στο χώρο όπου μιλούσε ο Γ.Παπανδρέου για να ακολουθήσουν οι συγκρούσεις. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

COLPO GROSSO για πράσινη μάσσα με τα φωτοβολταικά απο τον Τζέφρυ στη Κοζάνη


Υπάρχει και ο οικονομικός πατριωτισμός. Την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες μικροεπενδυτές θέλουν να επενδύσουν στην φωτοβολταϊκή ενέργεια, θεωρώ λάθος, μεγάλος λάθος την μη συμμετοχή αυτών στο μετοχικό κεφάλαιο του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοζάνη.Δεν θέλω να πιστέψω ότι η πράσινη ενέργεια, είναι απλώς άλλη μια μεγάλη κομπίνα, για να γίνουν πλουσιότεροι μερικοί εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη, όπως πολλοί τώρα υποστηρίζουν.

Το κόστος της επενδύσεις στην Κοζάνη προβλέπεται 1 δις ευρώ, από αυτό το ποσόν, το Ελληνικό δημόσιο, ο Έλληνας φορολογούμενος θα πληρώσει (θα κάνει δώρο) 500.000.000 ευρώ στις πολυεθνικές υπό την μορφή επιδοτήσεις, (δηλαδή το 50 % όσων είσπραξε το Κράτος από την περαίωση) για την κατασκευή του έργου.

Κυκλώματα λαθρομεταναστών συνιστούν εταιρείες και ανατρέπουν τα μεροκάματα

Ξεχάστε το μεροκάματο όπως το ξέρατε...Ανατροπές στην πράξη στα ελεύθερα εργατικά μεροκάματα, στη μορφή πληρωμής και στις συναλλαγές με την ημερήσια ή ωριαία εργασία. Και δεν εννοώ τον θεσμό του εργόσημου που προωθεί η κυβέρνηση για τις παραδουλεύτρες. Εννοώ την πραγματικότητα της αγοράς που την διαμορφώνουν οι λαθρομετανάστες με πρωταγωνιστές τους Πακιστανούς, τους Ινδούς, και τους Αιγυπτίους. Η νέα τακτική εγκαινιάστηκε στην επαρχία το Νοέμβριο με το μάζεμα της ελιάς. Σε έρευνα που έκανα προσωπικά μετά από αναφορές που μου έγιναν για τις αλλαγές στη μορφή του μεροκάματου σε περιοχές της Πελοποννήσου διαπίστωσα τα εξής κωμικοτραγικά.

Ομάδες λαθρομεταναστών, κυρίως Πακιστανών, που διαθέτουν χαρτιά πολιτικού πρόσφυγα (τα εφοδιάζονται αμέσως από τον φόβο του δημοσίου να μην εμφανισθούν ως μειονότητες και μάλιστα μουσουλμανικές) συγκροτούν κάποιες μορφές «Εταιριών Διαχείρισης Λαθρομεταναστών». Τις ονομάζω (για την περίσταση)«Λαθρομετανάστης ΕΠΕ».Στις «εταιρίες» αυτές επικεφαλής είναι 1-2 ομοεθνείς Πακιστανοί ηλικίας 25-30 ετών που κατευθύνουν τα «μέλη της Εταιρίας» 50-100 στις εργασίες με αμοιβές που κανείς δεν μπορεί να συναγωνιστεί.

Φίλαθλοι εναντίον Κούγια και οι μπράβοι του τους κτυπούν παρουσία Αστυνομικών

Nα τους κρεμάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες εαν ενεχυρίασαν τον χρυσο της χώρας..

Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση του  βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη, με την οποία ζητούσε να μάθει τα αποθεματικά του Ελληνικού κράτους σε χρυσό αλλά και το που βρίσκονται…Η απάντηση που πήρε, όχι από τον αρμόδιο υπουργό αλλά από την τράπεζα της Ελλάδας και τον κύριο Προβόπουλο είναι ότι “μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού για ιστορικούς λόγους”!!
Εδώ είναι το… ζουμί. 

1ον Ποιοί είναι αυτοί οι “ιστορικοί λόγοι”;
2ον πόση είναι ποσότητα του χρυσού που βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού, και πότε… έφυγε;

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία διευθυντή τράπεζας που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό “kontra” και σε βραδινό δελτίο ειδήσεων, ο χρυσός βρίσκεται στην Αμερικάνικη τράπεζα, υποθηκευμένος! αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου! H καταγγελία είναι μία… «βόμβα» που πρέπει να διερευνηθεί. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο ότι στην Goldman Sachs είχαν δοθεί ως collaterals τα έσοδα των αεροδρομίων, για να εξασφαλίσουν την είσπραξη της μίζας τους. Τώρα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα που αν επαληθευτεί, είναι για να τους κρεμάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες. 

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...Aπο τις 5/02/11 αρχιζει το ξεκαθαρισμα με τα πολιτικά καθάρματα

Ο μεγάλος φόβος των πολιτικών είναι να μην καταλάβει ο λαός την Δύναμη του & ενωθεί όλος μαζί

(ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤEITΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ (ΚΑΤΑΛΗΨΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ. ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Α) Σχέδιο κατάληψης και διάρκεια κατάληψης

Β) Αιτήματα

Γ) Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί με την κατάληψη μας

Δ) Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις προς τους διαδηλωτές – καταληψίες

Ε) Αίτιες-λόγοι της κατάληψης

Ζ) Η επιστολή του εκπροσώπου και ιδρυτή του κινήματος

Η) Σοφίες σπουδαίων προσωπικοτήτων

Θ) Προτεινόμενα συνθήματα

Α) Σχέδιο και διάρκεια κατάληψης

Θα είμαστε έξω από την βουλή Σάββατο 5-2-2011και ώρα 12:00 έως 18:00 το απόγευμα. Στις 18:01 του Σαββάτου θα μπούμε στην βουλή και θα παραμείνουμε μέσα, μέχρι την Κυριακή 6-2-2011 έως της 23:30 το βράδυ. Οπότε 23:30 το βράδυ τις Κυριακής θα τους παραδώσουμε πάλι την βουλή, ειρηνικά πάντα.

Οι νεες μπούρδες του Πάγκαλου και της Νταλάρας η αγνοια

Ο Θύμιος Kαλαμούκης του ΣΚΑΙ δίνει ρεσιτάλ!
Καταρρίπτει την σκευωρία που στήθηκε εναντίον του για την σουίτα και εξηγεί ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!
Ειδικά εκεί που μιλάει για τα παιδιά του ο Πάγκαλος, θα τον λυπηθείτε…
λέει και πολλά άλλα όμορφα πράγματα.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το ηχητικό… VIDEΟ!
Μετά πιάνει την… Νταλάρα. Αν ήταν άλλος υπουργός θα το “παίζαν τα κανάλια” μήνες.
Ατάκα “τι με ρωτάτε, δεν ξέρω”.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ρατσιμός κατά των Ελλήνων. ΟΧΙ στη δήθεν συμπαράσταση σήμερα στη Κέρκυρα



1). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τις εκάστοτε κυβερνήσεις για την συντονισμένη προσπάθειά τους να μας επιβάλλουν την παραμονή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. 


2). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τις "ανθρωπιστικές" οργανώσεις που υπερασπίζονται και καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες σε δράσεις κατά της χώρας που τους ανέχεται.
3). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τα ΜΜΕ τα οποία με την προπαγάνδα τους επιθυμούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη κατά τρόπο άκρως επικίνδυνο.
4). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τις τράπεζες αφού ο αλλοδαπός μπορεί να πάρει ακόμη και άτοκο στεγαστικό δάνειο ενώ ο Έλληνας όχι.
5). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τα ασφαλιστικά ταμεία αφού ο αλλοδαπός μπορεί με 50 ένσημα να ασφαλιστεί ενώ ο Έλληνας θέλει 80.
6). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων αλλά και κατά των αλλοδαπών ! από τους "αριστερούς", "κουλτουριάρηδες", "νεοταξίτες", υποτίθεται υπερασπιστές όλων των λαθρομεταναστών, διότι αντί να επιθυμούν την παραμονή μόνο όσων απαιτούνται και συνεπώς την ένταξη αυτών στην κοινωνία ομαλά και με ότι καλό συνεπάγεται, αυτοί επιθυμούν την ένταξη όλων στην κοινωνία με συνέπεια την αδυναμία της χώρας να περιθάλψει ακόμη και αυτούς που θα έπρεπε. 

H αλωση της Ελλαδος αρχισε.Απο τον 09/11 αλλοδαποί στο στρατό και Αστυνομία!!!

Από φέτος, στις στρατιωτικές σχολές θα μπορούν να εισάγονται και αλλοδαποί!Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση  που ήθελε όλους τους υποψήφιους για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, δηλαδή τους μελλοντικούς αξιωματικούς, να είναι Έλληνες το γένος.  …ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!! 

Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να είναι  Έλληνες το γένος. Εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές μέσω των πανελληνίων εξετάσεων. 

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ζητούν και τα ρέστα οι λαθρομετανάστες και απειλούν με αυτοκτονίες αν δεν φερουμε διεθνή μεσα Ενημέρωσης!!!

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Κέρκυρας οι μετανάστες που περισυλλέχθηκαν από φορτηγό πλοίο χθες τα ξημερώματα μετά το ναυάγιό τους στα δυτικά της Κέρκυρας. Ο τελικός αριθμός τους είναι 230 άτομα, ενώ 7 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής, δύο είναι τα άτομα που κατηγορούνται για διακίνηση μεταναστών χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα και παραπέμπονται με αυτή την κατηγορία στον Εισαγγελέα, ενώ οι αρχές σήμερα προχωρούν σε αναλυτική καταγραφή των μεταναστών ανά οικογένειες ή παρέες, διασταυρώνοντας παράλληλα τα στοιχεία με την ταυτότητά τους από παλαιότερες προσαγωγές τους.

Πάντως, οι μετανάστες καταγγέλλουν ότι το ψαροκάικο που τους μετέφερε στην Ιταλία, διεμβόλισε μεγάλο (εμπορικό) πλοίο το οποίο μάλιστα, αδιαφόρησε στο σήμα κινδύνου που εξέπεμψαν. Επιτροπή έξι μεταναστών που όρισαν οι ναυαγοί, μίλησε το μεσημέρι στους δημοσιογράφους και ανακοίνωσε πως απαιτούν από την ελληνική κυβέρνηση να στείλει εκπρόσωπο του ΟΗΕ, της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και δημοσιογράφους μεγάλων διεθνών δικτύων ώστε να πάρει δημοσιότητα η καταγγελία τους για το πλοίο που επιχείρησε να τους πνίξει.

H επίθεση των ΜΑΤ στο παπα-Μάξιμο (Αγ.Παντελεήμονας)

Θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.Στελέχη της Αλ Καιντα στις τάξεις τους

Πυρήνα στην Ελλάδα στήνει η Αλ Κάιντα - Επιβεβαιώνουν οι Γερμανοί.ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ TCS ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΠ.Γιατί οι Αμερικανοί συνεχίζουν να επιμένουν ότι υπάρχουν στελέχη της Αλ Κάιντα στις τάξεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών

Οι λαθρομετανάστες φέρνουν την Αλ Κάιντα στην Ελλάδα. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών. Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών. Στο παρασκήνιο λέγεται ότι επειδή ο Ντόναλντ Ράμσφελντ είχε γνώση της συγκεκριμένης μελέτης πριν ακόμη ολοκληρωθεί, από το 2005, επέστησε ο ίδιος την προσοχή στη Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας ότι είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα που θα πρέπει να διαχειριστεί στη διατήρηση ισορροπιών στον πλανήτη.

Τωρα απειλεί τα blogs ο Πάγκαλος!!!

Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Ζούλα

Πάγκαλος: Δεν χαρακτήρισα όλους τους δημοσίους υπαλλήλους «κοπρίτες»

Διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις μου. Χρειάζεται επειγόντως ένα νομοθετικό πλαίσιο και να υπάρχει σε αυτά τα μπλογκ-εφημερίδες τουλάχιστον ένας υπεύθυνος κατά τον νόμο.



Και εμείς κύριε Πάγκαλε δεν χαρακτηρίζουμε όλους τους πολιτικούς τσιράκια του Κόκκαλη εθνοπροδότες, και ξεπουλημένα τομάρια στο Δ.Ν.Τ αλλά τους ποιο πολλούς. Δεν λέμε ότι όλοι ξέσκισαν τα ταμεία σε αγαστή συνεργασία με τους φίλους τους μεγαλοεργολάβους και θησαύρισαν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου αλλά οι ποιο πολλοί. Δεν υπηρετούν όλοι τα συμφέροντα ξένων παράκεντρων και διεθνών τοκογλύφων απεμπολώντας και παραχωρώντας εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, αλλά οι ποιο πολλοί. Άρα τα ίδια λέμε, και αναγνωρίζεις το δίκιο μας. Εμείς δεν διορίζουμε ακόμα και σήμερα αργόμισθους στα πολιτικά μας γραφεία, αυτούς που εν συνεχεία αποκαλούμε ..κοπρίτες. Και για αυτό φταίνε τα blogs; Αυτά φταίνε που σας «φιλοξένησε» ο..παλιός φίλος σας Δασκαλαντωνάκης για να… δείτε τα ..πυροτεχνήματα;

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Boυτιά απο τον ΝΑΟΚ.Αυτοκτόνησε 57χρονος το πρωι σήμερα

Σήμερα στις 10.30, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας ενημερώθηκε από ιδιώτη για περιστατικό πτώσης ανδρός,  στο κρηπίδωμα των εγκαταστάσεων Ναυτικού Ομίλου Κέρκυρας.Ο 57χρονος, T. K. έδωσε τέλος στη ζωή του, πηδώντας στο κενό από τα τείχη του ΝΑΟΚ. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του από τη σύζυγό του το τελευταίο 24ωρο.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν για έρευνα στελέχη του Λιμεναρχείου και προσωπικό του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, όπου εντοπίστηκε  ο άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το πτώμα  πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

263 λαθρομετανάστες σε κίνδυνο.Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης γίνεται τωρα στην Κέρκυρα

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό και διάσωση είκοσι δύο αγνοουμένων λαθρομεταναστών, οι οποίοι επέβαιναν σε σκάφος, που μετέφερε συνολικά 263 ανθρώπους. Το σκάφος κάλεσε σε βοήθεια, ενώ ήταν ανοικτά της Κέρκυρας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι διακόσιοι σαράντα ένας λαθρομετανάστες διεσώθησαν από φορτηγό πλοίο με σημαία Ολλανδίας.

Mεταξύ αυτών που μάζεψαν  καταμετρήθηκαν 11 παιδιά.Υπάρχουν τραυματίες ενω ερευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων γίνονται από πέντε παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο "Σούπερ Πούμα"και ένα αεροσκάφος C-130.

Η επιχείρηση του Λιμενικού σώματος γίνεται 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κέρκυρας, για τον εντοπισμό 22 Αφγανών λαθρομεταναστών που αγνοούνται, όταν το 30 μετρο ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν, πήρε νερά και βυθίστηκε.Το Λιμεναρχείο ενημερώθηκε αργά χθες στο βραδυ αλλα επνεεαν ανεμοι αρκετών μποφορ και δεν μπορούσε να αποπλεύσει.Στις 22.45 εξέπεμψε σήμα κινδύνου και στις 02.30 στην περιοχή εσπευσε το πλοίο (Φ/Γ «MOMENTUM SCAN) σημαίας Ολλανδίας παρέλαβε, κατά δήλωση του Πλοιάρχου 241 αλλοδαπούς, από το κινδυνεύον σκάφος , το οποίο τελικά βυθίστηκε .

Σήμερα στις 11.30 εφθασε στο λιμάνι το ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ  οπου παρέδωσε τους λαθρομετανάστες και  τους παράσχονται οι πρωτες βοήθειες απο τις υγειονομικές υπηρεσίες του Νομού.Παράλληλα διενεργείται προανάκριση απο την Λιμενική αρχή. 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.Κατέστρεψαν και την πόρτα της Εκκλησίας τα ΜΑΤ

ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.


Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΑ ΑΣΥΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ VIDEO  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ

Ακόμη ενα video απο τα σκαλιά της Εκκλησίας του Αγ.Παντελεήμονα.




Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε Έλληνες πατριώτες που υπερασπίζονται τον Άγιο Παντελεήμονα από επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και λαθρομετανάστες. Τα ΜΜΕ πιπίλησαν πάλι το τσιτάτο των «ακροδεξιών οργανώσεων» και των «Χρυσαυγητών» ενώ στο βίντεο φαίνεται καθαρά πως στην πλατεία ήταν μεταξύ άλλων και απλοί Έλληνες πατριώτες.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Εβαλαν τα ΜΑΤ να κτυπήσουν απόψε στον Αγιο Παντελεήμονα.Αποκαλυπτικά video(Δείτε τα)

Απέκλεισαν σήμερα το απόγευμα ΜΑΤ και αστυνομικοί με πολιτικά την περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα  οπου ειχε προγραμματιστεί συγκέντρωση των κατοίκων κατα των λαθρομεταναστών.Γυρω στα 250 ατομα δύναμη  με  ένστολους και μη αστυνομικούς γεμισαν τα στενά γύρω από την πλατεία. Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι  ενώ πολλοί κάτοικοι και συναγωνιστές βρέθηκαν εγκλωβισμένοι και πολιορκημένοι στην Εκκλησία αλλά και τους γύρω δρόμους.
 Τις πρωινές ώρες 300 κάτοικοι πραγματοποίησαν πολύωρη ενημερωτική εκδήλωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τη λαθρομετανάστευση. Ο δρόμος της οδού Αχαρνών ήταν σκεπασμένος από φέιγ βολάν που ανέφεραν: «Έλληνες πολίτες της Αθήνας, όχι στον αφανισμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Αντίδραση, Αντίσταση, Εξέγερση. Έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα. Ελεύθερες, ανθρώπινες, ελληνικές γειτονιές».

Η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση μετα απο εντολή των πολιτικών λαμόγιων ηταν "δείξτε λιγο απο τα επισόδεια αλλα πειτε στο κόσμο που παρακολουθεί τα χαζοκούτια οτι κάτι χρυσαυγίτες δημιούργησαν τη φασαρία και επενέβησαν τα ΜΑΤ"  Η αλήθεια ειναι οτι το παρακράτος επιτέθηκε σε απλούς κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.


Η εντολή είχε δοθεί: “Να εκκενωθεί η πλατεία από τους κατοίκους και να προσαχθούν όσοι αντιδράσουν!” Οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στην εκδήλωση των κατοίκων απρόκλητα, χρησιμοποιώντας χημικά και δακρυγόνα. Έφτασαν στο σημείο να σπάσουν αρκετά τζάμια της μπροστινής όψης της εκκλησίας, ενώ αδιακρίτως προχώρησαν σε πολλές προσαγωγές, κάποιες εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Στην Τυνησία επαναστάτησαν εδω τι περιμένουμε?

Η χώρα βάλλεται δριμύτατα από παντού. Μαζί μ’ αυτήν και το Έθνος των Ελλήνων. Απόβαση μυριάδων αλλόδοξων Ισλαμιστών, Αλβανών, Βουλγάρων, Κινέζων, Αφρικανών.Σύντομα το ένα τρίτο των Ελλήνων θα έχει μεταναστεύσει το ίδιο εκτός χώρας. Οι εναπομείναντες Έλληνες θα γίνουν άμεσα μειοψηφία στον τόπο τους.

Ο Σταυρός αποκαθηλώνεται από Δημόσια κτίρια, Σχολεία, Σημαία, Στολές και Εθνόσημα, η υποχρεωτικότητα του μαθήματος των θρησκευτικών καταργείται όπως και η ιστορία της Ελληνορθόδοξης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (με την Εκκλησία προκλητικά απούσα και εκκωφαντικά σιωπούσα και στα δύο!), οι «εισβολείς αλλογενείς» αποκτούν ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα, σύντομα θα είναι μια τεράστια μερίδα στην Πολιτική, στη Βουλή, στα Υπουργεία, σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις, θα εγείρουν αξιώσεις αυτονομίας σε όλη την μεθόριο ανά την Ελλάδα, Ηπειρωτική και Νησιωτική υποστηρίζοντάς τες με οπλισμένες αντάρτικες ομάδες και ισχυρούς σύμμαχους, εξωτερικούς και εσωτερικούς.

Mας ψεκάζουν με χημικά?

Από πολύ καιρό τώρα είχαμε πληροφορίες ότι γίνονται και στην Ελλάδα χημικοί ψεκασμοί αγνώστων αεροσκαφών πού τα ίχνη των αερίων τους παραμένουν στο διάστημα για πάρα πολλές ώρες, εν αντιθέσει μ΄ εκείνα των πολεμικών συνήθως αεροπλάνων πού αμέσως μετά χάνονται και διαλύονται…Τι λένε όμως αυτοί πού ασχολούνται με το θέμα;

1ον) Πρόκειται για Μετεωρολογικά πειράματα, λένε κάποιοι…

2ον) Πρόκειται για χημικό ψέκασμα πού έχει κάποιους άλλους «πονηρούς σκοπούς» πού όμως τώρα τους κρύβουν, λένε άλλοι… (Υπερβολές, θα πούνε κάποιοι!

Αλλά με τέτοιες πονηρίες και διαολιές πού βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν, και μάλιστα και από θεσμοθετημένους επίσημους, τι να πούμε τώρα, ίσως νάχουν και δίκιο!

Ποιός να πιστέψει όμως, ποιόν, σήμερα μάλιστα πού έχει χαθεί η εμπιστοσύνη, μια και ο καθένας πάει να περάσει το δικό του όπως – όπως, και με χίλια δυό ψέμματα… )

Δεν είδαμε τι έγινε πρό ημερών στην Αμερική; Σε ποιούς πολιτικούς τώρα να έχεις εμπιστοσύνη;

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Eδω τον εχουμε...

Το "επνιξαν" το θέμα με τα διοδια και το Γκλέτσο τα Γιωργοκάναλα,Ερχεται ομως τσουνάμι,,,

Σκυλιάσανε οι μεγαλοδημοσιογράφοι με την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, στο θέμα των διοδίων της ντροπής στην Πελασγία, που στην ουσία χωρίζουν τον δήμο και πολλοί κάτοικοι να πρέπει να πληρώνουν διόδια για να πάνε σε μια άλλη περιοχή του δήμου ή στα χωράφια τους… Εννοείται ότι οι παράπλευροι δρόμοι που έπρεπε να έχουν κατασκευαστεί και ήταν υποχρέωση να υπάρχουν, παραπέμφθηκαν στις γνωστές “ ελληνικές καλένδες”… Να ‘ταν μόνο οι παράπλευρη δρόμοι στην Στυλίδα!!! Πώς θα βγάλουν χαρτζιλίκι οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια;

Και ο δήμαρχος Στυλίδας προκειμένου να απαλλάξει τους δημότες του από το δυσβάσταχτο “ χαράτσι” των διοδίων επιστράτευσε τα μηχανήματα του δήμου, έριξε τις μπάρες στα πλάγια της εθνικής οδού και έδωσε έτσι πρόσβαση σε παλιούς παράπλευρους δρόμους που υπήρχαν παρακάμπτοντας τα διόδια.

Ρωσική επέμβαση κατα της Τουρκίας στο μαύρο 2011 απο την Πράβδα

Ρωσικό Ναυτικό
Για Ρωσοτουρκικό πόλεμο με full εμπλοκή της Ελλάδας, μιλάει η ευρείας κυκλοφορίας ρωσι­κή εφημερίδα “Πράβδα”, έντυπο που, εκφράζει καθ’ όλα το κατεστημένο του Κρεμλίνου! Σύμφω­να με τους Ρώσους συναδέλφους, απία της σύ­γκρουσης θα είναι τα θέματα της Μαύρης θάλασ­σας (μέσω της οποίας η Τουρκία παίρνει φυσικό αέριο από τη Ρωσία). Φυσικά, το δημοσίευμα αποτελεί μια πρώτη ένδειξη της δυσαρέσκειας στη ρωσική κυβέρνηση, για τον τρόπο με τον οποίο η Αγκυρα κινείται στην περιοχή, ώστε να “μεγιστο­ποιήσει” την επιρροή της…



Επίσης, ιδιαίτερα ανή­συχη δείχνει η Μόσχα για τον πολύ επιθετικό τρό­πο με τον οποίο οι Τούρκοι προωθούν τα ενερ­γειακά τους συμφέροντα. Και αυτό παρά τις διμε­ρείς συμφωνίες για αγωγούς, που σημειωτέον, οι Ρώσοι έχουν αρχίσει να υποπτεύονται, ότι η Τουρκία, κατά την πάγια τακτική της, δεν θα τηρήσει.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

“Ποια κυβέρνηση θα ήθελε να δημιουργηθεί αύριο ένα κίνημα που δεν πληρώνει τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τους φόρους, τα εισιτήρια στα λεωφορεία κ.λπ. Τότε δε θα υπήρχε κράτος ευνομίας αλλά κράτος τζαμπατζήδων.”Αν δεν ήθελε να τα δει (γιατί ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ, αυτό είναι σίγουρο) τότε να μην τα προκαλούσε !! Γιατί τόσα χρόνια ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.Προκαλεί επανειλλημένα τον νοικοκύρη και τον έντιμο και προβάλει την καφρίλα, την αλαζονία, την έπαρση και τον σταρχιδισμό.Προκαλεί επανειλλημένα όταν προωθεί τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και καλύπτει όλους τους “δικούς της” που πιάνονται με το χέρι στο μέλι.

Προκαλεί όταν αντίθετα σε κάθε αίσθηση δικαίου και Εθνικής εντιμότητας υποχωρεί σε θέματα τεράστιας εθνικής σημασίας προσβάλοντας και ταπεινώνοντας έναν λαό με τρισχιλιόχρονη γραπτή ιστορία.Προκαλεί όταν είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ να προστατεύσει την περιουσία και ΤΗΝ ΖΩΗ των πολιτών από κάθε είδους ηθική η φυσική απειλή.Προκαλεί όταν επανειλλημένα αδιαφορεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ για την ανάπτυξη και την ευημερία μέσω ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ και μεσολαβεί ώστε οι διεθνείς “εταίροι” να γεμίζουν τις τσέπες τους με τα λεφτά του Έλληνα.

Συνεχιζουν να κουκουλώνουν και να προκαλούν οι βολευτές μας

 Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα εισαγγελικά αιτήματα άρσης των ασυλιών τεσσάρων βουλευτών.Πρόκειται για τους:

-Γεώργιο Αρβανιτίδη (ΠΑΣΟΚ, Β΄Θεσσαλονίκης) που κατηγορείται για εκτέλεση οικοδομικών εργασιών στο....

Καλοχώρι Θεσσαλονίκης χωρίς άδεια, καθώς και για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών, όταν ήταν δήμαρχος Εχεδώρου Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελική αίτηση απορρίφθηκε με 206 αρνητικές έναντι 5 θετικών ψήφων.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ....ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Κατάλαβες τώρα … γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα.Γι’ αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού “εκσυγχρονισμού” που μας μπουζούριασαν. Κατάλαβες τώρα… γιατί σε λέγανε «ρατσιστή»; Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης τής πατρίδας σου· θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους …….παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι παριστάνουν την… κυβέρνηση.



Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε “εκπαίδευση”; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60.Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους που απλώσανε στη χώρα σου.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΕΧΩΣΑΝ ΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Απο τις Επιτροπές κατά των Διοδίων αλλά και πολίτες από το Δήμο Στυλίδας έχουν συγκεντρωθηκαν το απογευμα  έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου κρατείται ο Απόστολος Γκλέτσος.Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν και  έξω από τα δικαστήρια, όταν ο Απόστολος Γκλέτσος θα οδηγηθηκε  στον Εισαγγελέα

TAYTΟΧΡΟΝΑ η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ!!!!

Με  ενα τζιπάκι και με συνοδεία και άλλων συμβατικών της Ασφάλειας αλλά και της ΟΠΚΕ οδήγησαν τον Απόστολο Γκλέτσο με χειροπέδες από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας.Τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σε τζιπ με φιμέ τζάμια, με συνοδεία πολλών αστυνομικών.Για να μην καταφέρουν οι δημοσιογράφοι να πάρουν φωτογραφίες, άνοιξαν την πόρτα του γκαράζ και οδήγησαν το τζιπ κατευθείαν στο υπόγειο του αστυνομικού μεγάρου…

Οταν εχεις να κάνεις με προδότες και υπαλληλάκια των Διεθνών τοκογλύφων τι περιμένεις?

Δείτε είδηση που έχει σήμερα το επίσημο Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Τουρκικής Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης (TRT) !Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, δέκα ελληνικά αλιευτικά, υπό τη συνοδεία δύο ταχύπλοων σκαφών της Ελληνικής Ακτοφυλακής, παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα της Τουρκίας στην περιοχή των βραχονησίδων Kardak μεταξύ 6:45 και 17:30.

Ώστε δέκα ελληνικά ..αλιευτικά, παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα (!), επειδή πλησίασαν τα Ίμια (!!!!!!!!), τα οποία οι Τούρκοι αποκαλούν Καρντάκ και στη φωτογραφία που έχει το πρακτορείο, οι δύο βραχονησίδες (μικρή και μεγάλη Ίμια), έχουν (με μοντάζ !!!) Τουρκική σημαία (!!!!!) Ποιές "γκρίζες" ζώνες και παραμύθια; Τα "γκαρντάσια" μας, θεωρούν Τουρκικά το Ιμια και καταγγέλλουν ως παραβιάσεις τις προσεγγίσεις ελληνικών αλιευτικών !

Κύριε Παπανδρέου, θα το αφήσετε αναπάντητο;

Tζεφρυ ακου και τούτο,,,,

Tα ξενοδοχεία απαντούν για την ¨κυβέρνηση"


 Διαβάστε τις επίμαχες ερωτήσεις στο press-room

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Ο απλός πολίτης δεν περνάει πάντως το ρεβεγιόν του σε πολυτελή ξενοδοχεία κύριε Πεταλωτή, φιλοξενούμενος επιχειρηματιών που μάλιστα έχουν χρέη προς το δημόσιο. Τι λέει η κυβέρνηση, για τον πολυτελή τρόπο με τον οποίο διαβιεί ο κ. Πάγκαλος, την ώρα που ο κ. Πάγκαλος εκφράζεται με αυτό τον τρόπο που εκφράζεται για τους απλούς πολίτες. Υπάρχει θέμα και γιατί δεν υπήρξε απάντηση μέχρι τώρα από τον κ. Πάγκαλο ή την κυβέρνηση γι` αυτό το θέμα;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να απαντήσει. Απ` όσο έχω δει, έχει απαντήσει με αναλυτικές ανακοινώσεις στον Τύπο, το ξενοδοχείο στο οποίο αναφέρεστε και το οποίο φυσικά έχει διαφορετικούς ισχυρισμούς απ` αυτούς που αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Εκπροσωπείστε από το ξενοδοχείο εσείς, ως κυβέρνηση;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν υπάρχει θέμα, ούτε να απολογείται, ούτε να δηλώνει κάτι επ` αυτού η κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Eλληνικο κυνοβούλιο κοτζαμπάσηδων βολευτών.(Συλεκτικό video)

Επεισόδια χθές στο λιβάδι Ρόπα απο αθίγγανους με αντιδραση απο τους κατοίκους οι οποίοι κλείνουν τους δρόμους

Ένταση και συμπλοκές μεταξύ κατοίκων του Κοκκινίου, του Αγίου Ιωάννη και των γύρω χωριών και των Αθίγγανων που ζουν στον καταυλισμό στο Λιβάδι Ρόπα ξέσπασαν το πρωί της Δευτέρας... Αφορμή είναι, σύμφωνα με τους κατοίκους των χωριών, οι συνεχείς κλοπές από μικρή ομάδα Αθίγγανων με τελευταίο επεισόδιο την προσπάθεια κλοπής μοτοσικλέτας από σπίτι παρακείμενο στο πρατήριο υγρών καυσίμων στη διασταύρωση του Κοκκινίου. Οι Αθίγγανοι καταγγέλλουν από την πλευρά τους ότι δέχθηκαν προπηλακισμό από κατοίκους των γύρω χωριών όταν επιχείρησαν να μετακινηθούν με τα οχήματά τους εκτός του καταυλισμού σήμερα.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν στήσει μπλόκο στον δρόμο από το Κοκκίνι στο Λιβάδι Ρόπα προς την Παλαιοκαστρίτσα και δηλώνουν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρις ότου οι τοπικές αρχές και, κυρίως, η ΕΛΑΣ, αστυνομεύσει την περιοχή με συνεχή παρουσία περιπολιών ώστε να αποτρέπονται τα καθημερινά φαινόμενα κλοπών, αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας στην ευθεία του Λιβαδιού Ρόπα και τις προκλήσεις από μερίδα αθίγγανων.Οι κάτοικοι ειναι αγανακτισμένοι απο συνεχή περιστατικά και με το κλείσιμο των δρόμων προσπαθούν να καταδείξουν οτι παρα τις υποσχέσεις απο την Ασυνομική αρχή δεν τυχαίνουν σωστής περιπολίας και αστυνόμευσης.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

15 Αντιδημάρχους ορισε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής

Τους πρώτους αντιδήμαρχους του νέου Δήμου Κέρκυρας όρισε σήμερα το πρωί ο Γ. Τρεπεκλής. Στη λίστα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τους Τ. Καρύδη, Σπ. Μωραΐτη, Α. Δήμου να αναλαμβάνουν τις νευραλγικές αρμοδιότητες οικονομικών, τεχνικών υπηρεσιών και καθαριότητας.

Οι θεματικές ενότητες που μοιράζονται σε αντίστοιχο αριθμό αντιδημάρχων είναι δέκα, ενώ ορίστηκαν και πέντε αντιδήμαρχοι με γεωγραφικές αρμοδιότητες. Όσον αφορά τη γεωγραφική κατανομή, ο κ. Τρεπεκλής χώρισε το νησί της Κέρκυρας σε τέσσερα κομμάτια και τα διαπόντια σε χωριστή αντιδημαρχία.



Οι θεματικοί αντιδήμαρχοι είναι οι:

Παλληκάρι ο Γκλέτσος δείτε το video."Πρωτος νεκρός θα ειμαι αρκεί να ξεκινήσουμε αντίσταση στην κατοχική κυβερνηση"

Mε επικεφαλής τον Δήμαρχο Στυλίδας Απ.Γκλέτσο σπάσανε μπάρες στα διόδια

Με μηχανήματα του δήμου, ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας δημιουργώντας έναν παράπλευρο δρόμο, έτσι ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν διόδια.Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε και ο ίδιος πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Στυλίδας για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες. Μάλιστα κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση όταν αστυνομικοί προσπάθησαν μάταια να τον εμποδίσουν.

Στην περιοχή όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Φθιώτιδα και τη Μαγνησία, οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα συνεργεία της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τα διόδια βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές μόλις απομακρυνθούν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια. Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί.