Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Σας ευχόμαστε καλή Λευτεριά για να έρθουν καλές χρονιές

Ο εισαγγελέας χτυπά την πόρτα του Σημίτη.O Πάνος Καμμένος στο Contra Chanel

Watch live streaming video from 114news at livestream.com

Τι κρύβεται πίσω απο την οικονομική κρίση και πώς “κατασκευάζεται” η οικονομική κρίση λέει ο Πάνος Καμμένος.
Από το 2000 εως το 2009 οι Έλληνες έχουμε πληρώσει τοκοχρεωλύσια 324,76 δις Ευρώ!!!!!!
Αφιερώστε λίγο χρόνο να το δείτε, σας βεβαιώνω αξίζει τον κόπο!!


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Και στο Contra ο Ελληνας που μηνυσε τα λαμόγια για εσχάτη προδοσία

Να και κάποιοι Έλληνες που είναι ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Ο κ. Αντωνίου σηκώθηκε από τον καναπέ του και έκανε κάτι που δεν…..μπορούσαμε ούτε καν να το φανταστούμε! Μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που βρισκόμαστε; Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να μοιρολογάμε τις μειώσεις των μισθών μας και για μια και μοναδική φορά να κινηθούμε προς το κοινό ΕΛΛΗΝΙΚΟ όφελος;Δείτε και ακούστε αυτά που κανένα μεγάλο κανάλι δεν ανέφερε!


Tα σχέδια των Εβραίων οι στοές και η ελευση του Αντίχριστου

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΡΑΙΚΥΛΟ,ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ! VIDEO

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΕΗ εκοψε το ρευμα σε 80 χιλ.νοικοκυριά.Που καταντήσαμε 213 χιλιάδες καταναλωτες κομένοι!!!

Την ίδια ώρα χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν ούτε την Δ.Ε.Η.! Εδώ οδήγησαν τον λαό μας οι σοσιαλ(η)στές και οι κρατικοδίαιτοι μεγαλοκαπιταλιστές!

- Εντολή διακοπής ρεύματος σε 940 χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις

- Η ΔΕΗ ήδη έκοψε το ρεύμα σε 213 χιλιάδες καταναλωτές

Επιστροφή στον μεσαίωνα βιώνουν όλο και περισσότεροι Έλληνες που βλέπουν να χάνονται η μία μετά την άλλη κατακτήσεις των 2 τελευταίων αιώνων σύγχρονου πολιτισμού.Δεν προλάβαμε να χωνέψουμε τις επαχθέστατες μεταβολές στις συνθήκες εργασίας και τώρα μας χτυπάει ηλεκτροσόκ από την είδηση πως χιλιάδες συμπολίτες μας στερούνται ίσως του βασικότερου αγαθού μετά το νερό δηλαδή το ρεύμα.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ,ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΚΡΑΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑ!

H εσχατη προδοσία δεν περνα απο τη Βουλή Γιωργάκη.Ειναι τυχαίο?

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο στα πλαίσια της, με ΑΒΜ: ΙΔ 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών, μήνυσής μου. Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί –σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανωμοτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και διώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής . (Συντ. 62). Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα.

Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Επίορκων άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των μελών της Βουλής στην παρούσα φάση της ποινικής διαδικασίας (*), γεγονός που εγείρει μέγα πολιτικό θέμα νομιμότητας συγκρότησης και λειτουργίας της Βουλής. Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας καθίσταται πλέον αναγκαστική και κρίσιμη για την Τιμή της Δημοκρατίας και του Λαού. Έχουμε φθάσει στον πυθμένα της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Σοφία Σακοράφα: Δεν ηταν μονόδρομος το ΔΝΤ



Αν μέσα στο υποβαθμισμένο ποιοτικά και πολιτικά ελληνικό κοινοβούλιο των 300, υπάρχουν και λιγοστές φωτεινές εξαιρέσεις, παρουσιάζουμε την μιά εξ’ αυτών (Σοφία Σακοράφα) στην ομιλία της επι του προϋπολογισμού- Θαυμάστε την

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Με κολωτούμπα η Παπανικολοπούλου τα μάζεψε απο το Χυτα ενω οι Δήμαρχοι δια στόματος Μ.Κάρρα φεύγουν "για τα χιόνια" και δηλώνουν οτι δεν μπορουν να κανουν τίποτα

Mόλις οι φορείς των εμπόρων κατέθεσαν μήνυση κατα των κατοίκων Τεμπλονίου (Εξωραιστικού Συλλόγου) οι κάτοικοι εσπασαν την κατάληψη και εφυγαν για να μην συληφθούν.Η Εισαγγελία εδωσε εντολή στο Αστυνομικό τμήμα να εφαρμοστεί η Αυτοφωρη διαδικασία και οι κάτοικοι με επικεφαλής την κ.Μάγδα Παπανικολοπούλου εκαναν κολωτούμπα τα μάζεψαν και εξαφανιστηκαν.Τα περι συνέλευσης και περι αποφάσεως αναστολής ηταν προσχηματικά.Μονο ενα βραδυ κράτησε ο αγώνας τους.Αγώνας ομως ηταν μονο των κατοίκων της Λευκίμμης που δεν φοβήθηκαν μηνυσεις Ματ και κρατική βια.Η κ.Παπανικολοπούλου και οι υπόλοιποι κάτοικοι αποδείχθησαν λίγοι μπροστά στο πραγματικό πρόβλημα που οντως υπάρχει.

Σε αυτη τη φάση πρεπει να σημειώσουμε και την προκλητική στάση των Δημάρχων που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή αφου ποτε δεν τόλμησαν να δώσουν λύση αλλα εκατοντάδες χιλιάδες ευρω σε εργολαβικά συμφέροντα και καρκίνο στους πολίτες.Χαραχτηριστική ηταν η δήλωση του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ.Κασταμονίτη οτι ο Πρόεδρος  του Συνδέσμου Καθαριότητητας κ.Μιχάλης Κάρρας σε τηλεφωνική επικοινωνία τους δήλωσε οτι "ΑΥΤΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ" αλλη μια αποδειξη οτι δεν τους νοιάζει ουτε ποτε τους ενδιέφερε παρα μονο να εισπράτουν τις απολαβές τους.Τωρα ετοιμάζονται για τις διακοπές στους στα σαλέ στα χιόνια να φάνε τους καρπούς τους!!!!!

Μεταμφιεσμένοι θα βγαίνουν απο τη Βουλή οι βολευτές μας...

Είναι γεγονός! Μετά τον ξυλοδαρμό του Κωστή Χατζηδάκη, οι εθνοπατέρες μας ζήτησαν από τον καναλάρχη-θαυμαστή της Πέγκυς Ζήνα και πρόεδρο της ΒουλήςΠετσάλνικο, να δημιουργήσει ένα βεστιάριο εντός του Κοινοβουλίου!Κι αυτό για να έχουν την δυνατότητα, όταν ολοκληρώνονται οι συνεδριάσεις της Βουλής και δεν τους δείχνουν οι κάμερες, να πηγαίνουν στο βεστιάριο και να διαλέγουν διάφορες στολές παραλλαγής, όπως φόρμες της εργατιάς, αθλητικές φόρμες, τριμμένα μπλου τζην, παντελόνια μπογιατζήδων κλπ, για να κυκλοφορούν στους δρόμους και να μην γίνοται αντιληπτοί.

Ο καναλάρχης Πετσάλνικος ειδοποίησε να εκτελεστεί πάραυτα η επιθυμία εντολή-των 300 εθνοπατέρων μας και οι μάστοροι έπιασαν δουλειά.Δεν είναι πλάκα, ο χώρος ετοιμάζεται.Περιμένουμε από τον καναλάρχη Πετσάλνικο να μας διαψεύσει.Το μόνο καλό της ιστορίας, είναι το γεγονός ότι η Έλενα Ράπτη, η Ευα Καιλή και η Όλγα Κεφαλογιάννη-μακρινή εξαδέλφη της Μόνικα Μπελούτσι- θα εξέρχονται του Κονοβουλίου με πατίνια και μπικίνι για ξεκάρφωμα.

Χαμός…

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Χρονια πολλά και καλά Χριστούγεννα απο την Κερκυραική αγορά

Εκλεισε ξανα η Χαβούζα Τεμπλονίου

Κλειστός παραμένει ο Χυτά Τεμπλονίου (χαβούζα) απο χθές το βράδυ απο μερίδα κατοίκων του Εξωραιστικού συλλόγου.Οι κάτοικοι ειχαν προειδοποιήσει οτι μόλις κλεισει η χαβούζα της Λευκίμμης και ερθουν σκουπίδια απο τη Νότια Κέρκυρα θα αντιδρούσαν.Ετσι απο τις 21.00 χθες απέκλεισαν την εισοδο.Αιτημα τους ειναι να βρεθεί αλλη περιοχή απο Περιφέρεια και δήμο Κέρκυρας αφου δεχονται 35 χρονια αυτη τη χρήση.

Το προβλημα με την αποκομιδή των σκουπιδιών μεγαλώνει αφου δεν προλαβαμε να ηρεμήσουμε απο την Δεκαήμερη απεργία των Δημοτικών Υπαλλήλων για την καθυστέρηση πληρωμής των ηρθε η αποχή των εργαζομένων στο Χυτα απο τον Συνδεσμο Καθαριότητας.Και ενω πηραν υπόσχεση πληρωμής απο τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ.Μιχάλη Καρρα "εσκασε" το κλείσιμο απο τους κατοίκους.

Η ασκηση πολιτικής για να τρωνε τα εργολαβικά συμφέροντα παρα του οτι υπήρχε λύση που απέκρυψαν για ολοκληρωμένη διαχείρηση εφερε την κατασταση σε αδιέξοδο.

Aσκήθηκε δίωξη για εσχάτη προδοσία στη Κυβέρνηση και οσους ψήφισαν μνημόνιο

Ο ιατρός απο την Χαλκίδα Δημήτρης Αντωνίου που ειχε καταθέσει μήνυση μας ενημέρωσε για την εξέλιξη της υπόθεσης: Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.

Δημ. Αντωνίου (http://www.zoidosia.blogspot.com/)

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

H ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή 21/12/10

Δεν υπάρχουν σχόλια, απολαύστε ολόκληρη την ομιλία του Πάνου Καμμένου.Η ομιλία ξεκινά από το 1΄00΄΄

Ολοι τους ένοχοι.Κρεμάλα τώρα πριν να είναι αργά

Ο ορνιθώνας της Βουλής, γέμισε από θυελλώδη κακαρίσματα, λόγω προϋπολογισμού…Κυριολεκτούμε!Γιατί, αυτοί που μιλούν στη Βουλή, απλώς κακαρίζουν…Και διαθέτουν το ίδιο μυαλό που έχουν τα κοκόρια και οι κότες…Διαφορετικά δεν εξηγείται αυτή η αβυσσαλέα ηλιθιότητά τους, τόσο ολοκληρωτική και φρενοβλαβής, που δεν είναι σε θέση να καταλάβουν (αυτοί οι κοκοκορομάχοι της Βουλής) ΟΧΙ μόνο ότι μιλούν λες και βρίσκονται σε άλλον πλανήτη, ΑΛΛΑ ούτε κάτι πιο απλό: ότι πυροδοτούν ακόμα περισσότερο, την ήδη συσσωρευμένη και συμπιεσμένη λαϊκή ΟΡΓΗ…



Τους ακούει ο ελληνικός λαός, έστω αυτοί που πάσχουν από μαζοχισμό, και η ΟΡΓΗ πολλαπλασιάζεται από την ΑΗΔΙΑ.Μάλλον, όσοι ακούνε αυτά τα κακαρίσματα της Βουλής, το επιδιώκουν για να συντρίψουν και τα τελευταία όρια αντοχής του νευρικού τους συστήματος και να συνειδητοποιήσουν ακόμα βαθύτερα τούτο: «Κάψτε το μπουρδέλο της Βουλής»…Όλοι αυτοί οι υπερφυσικοί μπεμπέδες, που εξακολουθούν, σε πείσμα της ηλικίας τους, να παίζουν κουκλοθέατρο στον «ορνιθώνα» της Βουλής, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πέρασε πλέον η εποχή που μπορεί να ξεγελάσεις με αυτό το άθλιο και κακόγουστο θέατρο, ακόμα και τους αφελείς.

Φέρτε πίσω τα κλεμένα με τον Τάσο Μπουγά

ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ

Ηφαίστειο δεν είναι μόνο η κυβέρνηση και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ηφαίστειο είναι ολόκληρη η Βουλή. Μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου κατηγορούν ανοιχτά πλέον τους συναδέλφους τους για εθνική προδοσία και οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.«Αυτά που έκαναν οι Ναζί στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε μπροστά σε όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή…», είπε χθες ο βουλευτής Πάνος Καμένος.Ο ίδιος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος και διαμελισμού της χώρας με την συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών παραγόντων από τα δύο μεγάλα κόμματα.
-«Είναι όλοι πουλημένοι…», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του. Και συνέχισε: «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για να περάσουν μέσα από το φόβο το ξεπούλημα της χώρας. Φτάνει πια. Αυτό δεν πρέπει να τους περάσει…»

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΧΑΤΖΑΡΑΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

H ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ

Μπράβο στη Σοφία που ξεβράκωσε το πολιτικό συστημα μεσα στη Βουλή

Φερνουν Νόμο που απαγορεύει να εχεις κήπο και σπόρους(Δωρο απο την Παγκόσμια Χούντα)

Οσονούπω έρχεται και στην Ευρώπη η ανάλογη απαγόρευση.  Αυτό, προς πλήρη δικαίωση των εξουσιαστών οι οποίοι με τον απόλυτο έλεγχο της τροφής σχεδιάζουν να εξουσιάσουν τους λαούς. Όχι πως δεν εξουσιάζουν, αλλά τώρα, και με τον νόμο, θα απαγορεύσουν, ακόμη και σε όσους έχουν κάποιες δυνατότητες ιδιο-καλλιέργειας, την τροφική αυτάρκεια ώστε να είμαστε εντελώς εξαρτημένοι.Σκοπός των η μετάλλαξίς μας Ψυχή τε και Σώματι. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε αγνές υγιεινές φυσικές τροφές, αλλά για εκτρώματα του εργαστηρίου. Μιλάμε για ένα μοναδικό επιχείρημα καθολικού ελέγχου των μαζών,  χωρίς  προηγούμενο.

Είχαμε πριν ενα μηνα ότι στην Αμερική προσπαθούσαν να περάσουν ένα νόμο που απαγορεύει τις μικρές προσωπικές καλλιέργειες. Αυτός ήταν ο νόμος «S 510».

Στην πορεία της ψήφισης διαπιστώθηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Σε αλλους διαγράφουν χρεη εκ.ευρώ στο μακάκα Ελληνα οχι!!!

Την ωρα που τρεχουν το κόσμο να πληρωσει φόρους και τα κλεμένα οι προδότες με ολα τα πολιτικά καθάρματα πηγαν να διαγράψουν χρεη επιχειρήσεων  που χρωστάνε ο καθένας πάνω απο 1 εκατ ευρώ.3700 μεγαλοοφειλέτες για εικονικά τιμολογια με προστιμα και φορους υψους 24 δισεκ ευρω απο τα 33 που δηθεν θα εισεπραταν οπως ελεγαν προεκλογικά εφερε στη Βουλή ο Παπακωνσταντίνου να διαγράψουν.

και εσυ που χρωστας τρεξε να πληρώσεις μερικά χιλιάρικα.Εσενα δεν διαγράφονται ΜΑΚΑΚΑ Ελληνα μόνο στους μεγάλους καρχαρίες.Μεταξύ αυτών και ο Τόλης Βοσκόπουλος της  Κερκυραίας ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ!!!!Αντζελα ουουυυυ Για την Κέρκυρα μας για την τσεπάρα μας  ουυυυυυυ.....Αυτη ειναι η κρίση κύριοι.Διαβάστε παρακάτω μερικά ονόματα που βρήκαμε στο Πρώτο Θέμα.....

Την εφαγαν τα Γιοργωκάναλα την συγκέντρωση κατα της κάρτας του"πολίτη"

«‘Εθαψαν» τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. της Αθήνας γνωστά ως Γιωργτοκάναλα την διαμαρτυρία ενάντια στην κάρτα του πολίτη. Τόσο πριν την διαμαρτυρία , όσο και μετά το πέρας της, δεν ανέφεραν το παραμικρό. Για αυτούς οι σχεδόν 4000 συγκεντρωμένοι Έλληνες και Ελληνίδες στο Σύνταγμα ήταν αόρατοι. Βεβαίως, τα ίδια Μ.Μ.Ε. διαφήμιζαν με τυμπανοκρουσίες επί πολλές ημέρες την νεοταξική σύναξη του Αγίου Παντελεήμονος. Τιμητικές εξαιρέσεις απετέλεσαν η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Όασις, η εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος, η εφημερίδα Ελεύθερος, ο τηλεοπτικός δίαυλος Contra Channel και ο τηλεοπτικός δίαυλος Blue Sky.

Έρχονται δύσκολες, πολύ δύσκολες ημέρες για το δημοσιογραφικό- δημοσιοκαφρικό κατεστημένο. Από την πλευρά μας τους ευχόμαστε καλές αναδουλειές και καλά λουκέτα.


ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

Γελάστε με αυτά που ειπε ο Τζέφρυ στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Αγαπητοί μου φίλοι ζούμε μεγάλες στιγμές τους τελευταίους μήνες σε τούτη εδώ την άμοιρη χώρα.
Και ειδικά γιατί μας διοικεί ένας κατάπτυστος πολιτικός κλόουν (συγνώμη από τους συμπαθέστατους κλόουν)  που είναι τόσο άσχετος ώστε να έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος.Είναι δυνατόν αυτή η χούντα να λέει ότι γράφει ιστορία δια μέσου αυτού του γραφικού τύπου; Έχει ξεπεράσει ακόμα ακόμα και το νούμερο τον Μπερλουσκόνι.

Κε Παπανδρέου είστε εθνικά επικίνδυνος…φύγετε αμέσως από την χώρα.Διαλέξαμε ορισμένα αποσπάσματα από την ομιλία του στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ τα οποία σας παραθέτουμε ποιο κάτω.Έτσι να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας μέσα σ αυτή την εθνική κατάθλιψη που ζούμε….

Λεφτά υπάρχουν για σπατάλη απο τον υπάλληλο των Διεθνών Τοκογλύφων

Για εκείνον ο οποίος δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, είναι αδύνατο να κατανοήσει πώς ένας τόσο υπερήφανος λαός, με μια αξιοθαύμαστη αρετή και με μια τόσο λαμπρή ιστορία πνεύματος και πολιτισμού, έχει περιέλθει στη σημερινή κατάσταση, προκειμένου να επιβιώνει σε βάρος του ένα οικογενειοκρατικό, κληρονομικό και παρεο-κρατικό κατεστημένο.Την ώρα που ο εφιαλτικός συνδυασμός των δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων και των αισθημάτων της αβεβαιότητας και του φόβου από τη άλλη πλευρά, έχουν επιφέρει τη κατάθλιψη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, υπάρχουν κάποιοι που αδιαφορούν προκλητικά για τα όσα διαδραματίζονται γύρω τους.

Πάρτε παράδειγμα το Πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού . Ιδού κάποιες δαπάνες που αφορούν τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο και λίγες ημέρες του Δεκεμβρίου:

Hρθε η σειρά των Αγίων.Ο Αγιος Νικόλαος δεν ηταν Ελληνας μεσα απο τον Ραδιοφωνικο σταθμό της Εκκλησίας απο τον Κερκυραίο Παπα-Ανθη

«….μη ξεχνάμε πού είναι τα Μύρα της Λυκίας ε, στη Τουρκία είναι.. ως εκ τούτου και ο Αγιος Νικόλαος δεν ήταν Έλληνας …». Τα λόγια αυτά δεν είναι κάποιου ανιστόριτου και προκλητικού κουλτοσυριζαίου αλλά «ιερέως» και μάλιστα επίλεκτου στελέχους της κρατικής Εκκλησίας, του Τιμόθεου Ανθη!Καθώς φαίνεται ο πιο πάνω «Ορθόδοξος κληρικός»  έχει περιορισμένη γνώση της ελληνικής γλώσσης, τυγχάνει ανιστόριτος και το σημαντικότερο στερείται εκκλησιαστικής μορφώσεως. 

Διότι, το όνομα Νικόλαος είναι καθαρά ελληνικό, σύνθετο (όπως άλλωστε τα πλείστα των ελληνικών ονομάτων) εκ των λέξεων νίκος+λαός δηλαδή εκείνος που υπερισχύει στο λαό.Επίσης ο σπουδαίος αυτός κληρικός θα έπρεπε να γνωρίζει αφού είναι υπεύθυνος μάλιστα της επιτροπής επι των μεταναστών της Αρχιεπισκοπής, ότι η περιοχή της Λυκία και γενικότερα η Μ. Ασία μόλις εναν αιώνα περίπου αποτελούν τουρκική περιοχή. Δεν θα είχαμε την απαίτηση να γνωρίζει τήν επίκοιση (2.500 π.Χ.) εκεί των Κρητών (Παυσανίας και Ηρόδοτος), αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να ξέρει την άνθιση των ελληνικών γραμμάτων κατά την εποχή του Αγ. Νικολάου στη ευρύτερη περιοχή της Μ. Ασίας και φυσικά της Λυκίας!

Δειτε με τι ποσά και γιατί αμείβονται με τόσα, οι άχρηστοι αλλά και συνάμα προδότες …βολευτές.

          ΛΑΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ … Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ  ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ … …

Αυτα τα λαμόγια θα σώσουν την οικονομία μας οταν διαγραφουν ληξιπρόθεσμα χρεη και πρόστιμα?

Προ ημερών ο κ. Παπακωνσταντίνου επιχείρησε μέσα στο πολυνομοσχέδιο να περάσει και τη διαγραφή «κάποιων» από την λίστα με τους οφειλέτες του Δημοσίου.Φυσικά δεν μιλάμε για οφειλέτες του δημοσίου της τάξεως των 1000 ή 10.000 ευρώ.Πρόκειται συνολικά για 3.700 οφειλέτες, ο καθένας εκ των οποίων χρωστάει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ προς το Δημόσιο.

Ο λόγος για τη διαγραφή των 24 από τα 33 δισεκατομμύρια ευρώ των ληξιπρόθεσμων χρεών, στο σύνολο των οποίων η κυβέρνηση υποστήριζε προεκλογικά …. ότι θα στηριχθεί, ώστε να αυξήσει τα έσοδα!Η επιχειρηματολογία αυτή ήταν μια από τις πολλές πάνω στις οποίες το ΠΑΣΟΚ βασίστηκε ώστε να ανέβει στην εξουσία και -όπως ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ- ήταν προεκλογικές κορώνες.. Εκ των υστέρων παραδέχτηκε ότι …….. εκ των 33 δισ. ευρώ των βεβαιωμένων οφειλών μόνο 8 με 10 δισ. ευρώ θεωρούνται εισπράξιμα από το υπουργείο Οικονομικών.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Το μήνυμα το εδωσε ο λαός....

“Επέστρεψαν στα πόστα τους τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια της εκάστοτε εξουσίας, που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, όταν στην πραγματικότητα ουδεμία σχέση έχουν πλέον με τη δημοσιογραφια και προσπαθούσαν να μας πείσουν οτι είναι καταδικαστέα η επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη. Με μια φωνή όλοι μαζι άρχισαν να μας λένε διάφορες μαλακίες του τύπου οτι η τυφλή και η ωμη βια δεν οδηγεί πουθενά.

Όχι ρε μαλάκες δεν είναι έτσι επειδή έτσι νομίζετε!Καλά του έκαναν και τον κοπάνησαν. Έχει κι αυτός το δικό του μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάντια του τόπου, για τη φτώχια, για την ανεργία, για τους χιλιάδες άστεγους.Μήπως δεν ειναι αυτός που πούλησε και διάλυσε την Ολυμπιακή?

Απειλεί ξανα τις κότες ο Τζέφρυ:Εκλογές τωρα αν δεν μου ψηφίζεται τα νομοσχέδια

Μια από τις πιο κρίσιμες κομματικές συνεδριάσεις του ΠΑΣΟΚ των τελευταίων ετών, είναι το σημερινό… αντάμωμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχοντας πλήρη επίγνωση της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, και να θέσει τους βουλευτές του προ των ευθυνών τους.

«Θα πάω σε εκλογές. Δεν θα διστάσω», είναι το μήνυμα που φέρεται να περνάει στους συνομιλητές του ο Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η σημερινή εσωκομματική κατάσταση, με τον ίδιο και ορισμένους Υπουργούς να είναι οι μόνοι που… τραβούν το κάρο, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών αλλά και των στελεχών του Κινήματος… είναι αλλού. Απέχοντας από την υπεράσπιση των θέσεων της Κυβέρνησης στην κοινωνία, προκειμένου να μην υποστούν τις συνέπειες της ταύτισης με τα μέτρα τα οποία έχει επιβάλλει η τρόικα.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ολοι οσοι ψήφισαν την κατεδάφιση των εργασιακών σχεσεων με τα e-mail τους

Πρώτα στείλτε ένα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” στον Παπαχρήστος Καλλίμαχου Ευάγγελο στο email του papach@otenet.gr. Δεν έχει σημασία αν συμφωνούσαμε ή όχι μαζί του στο παρελθόν, τράβηξε την κόκκινη γραμμή, έκανε αυτό που έπρεπε κι όχι αυτό ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΨΑΝ!
Οι παρακάτω βουλευτές ψήφισαν το έκτρωμα του Εργασιακού Μεσαίωνα!
Αυτοί μας στερούν το παρόν!
Αυτοί μας έκλεψαν το μέλλον!
Αυτοί μας θυσίασαν στην Αλητοελιτοκρατία!
Αυτοί είναι οι συνεργάτες του εχθρού!
Φτωχοί γινόμαστε, Ραγιάδες Ποτέ!
Διαβάστε. Αποθηκεύστε. Διαδόστε την λίστα!
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε! Δεν πρέπει να συγχωρήσουμε!
Ανυπακοή. Ανατροπή. Δικαιοσύνη.
Βρείτε τον ΠΑΣΟΚο της γειτονιά σας και πείτε του την γνώμη σας, μόνο αυτό φοβούνται!
ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

H αντίστροφη μέτρηση των υπαλληλων των διεθνών τοκογλύφων αρχισε

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα καταρρέουν και τα κομματικά θεμέλια του καθεστώτος τρίζουν. Η βροντερή φωνή του λαού της Αθήνας και όλης της Ελλάδας έδειξε ότι η «Τάξη» του καθεστώτος (η «τάξη» της Νέας Τάξης) είναι κτισμένη στην άμμο. Δεν ήταν μόνο το μέγα πλήθος, κάτω από συνεχή βροχή, που σηματοδοτεί την κατάρρευση των σημερινών κυβερνητικών ανδρεικέλων και των καθεστωτικών κομμάτων, αλλά, κυρίως, το πάθος και ο εκρηκτικός θυμός των Ελλήνων διαδηλωτών.

Η Αθήνα, σήμερα, έζησε σεισμικές δονήσεις από ένα λαϊκό ηφαίστειο που έβγαζε μέσα από τα έγκατα της γης (τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας) χείμαρρους καυτής λάβας.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Nέο video απο το χαμό της Αθήνας

Ο κόσμος ξεσηκώνεται απέναντι στα λαμόγια κατοχής

 Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στην διαδήλωση για την ψηφιση-κατεδαφιση των εργασιακών δικαιωμάτων  στην πλατεία Συντάγματος, έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Διαδηλωτές πεταξαν μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, ενώ οι αστυνομικοί απαντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνα.Εξαγριωμένοι πολίτες  ξυλοκόπησαν τον βουλευτή της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος αιμόφυρτος κρύφθηκε σε ένα κτίριο της περιοχής. Οι αστυνομικοί, χρησιμοποίησαν δακρυγόνα κατά των διαδηλωτών οι οποίοι πέταξαν μολότοφ στα ξενοδοχεία King George και Plaza Hotel στην πλατεία Συντάγματος.

Χθές  η Βουλή είχε εγκρίνει μεταρρυθμίσεις και περικοπές δαπανών που αποτελούν όρο για το πακέτο διάσωσης ύψους 110 δισ. ευρώ από την ΕΕ και το ΔΝΤ. Στην πορεία κατά του Μνημονίου, περίπου 20.000 διαδηλωτές έφτασαν στη Βουλή ενώ περίπου 200 «αριστεριστές» επιτέθηκαν στον πρώην υπουργό Κωστή Χατζηδάκη με πέτρες και ξύλα, φωνάζοντας «Κλέφτες! Ντροπή σας»

Video απο τα επεισοδια σήμερα στη πορεία για την κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων

Oποιον βρουν θα τον λιντσάρουν οι πολίτες για το ξεπούλημα της χώρας

Χτύπησαν τον Χατζηδάκη στη διαδήλωση (video)

Άνετος και προκλητικός οΚωστής Χατζηδάκης, θέλησε να κάνει τη... διαφορά και να περάσει μέσα από τη διαδήλωση. Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι πολίτες, εξαγριωμένοι, του επιτέθηκαν. Το ξύλο της χρονιάς του το έφαγε στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Όταν τον είδαν, απλός κόσμος άρχισε να τρέχει και να τον κυνηγά, φωνάζοντας «θα φάτε ξύλο όλοι, προδότη, γαμημένε, πουστάρα»,  ενώ τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές. 

Χρειάστηκε να επιστρατευτούν άνδρες των ΜΑΤ για να οδηγήσουν τον πρώην υπουργό μέσα στο αυτοκίνητό του και να τον φυγαδεύσουν στην κυριολεξία λιντσαρισμένο! 

Σχέδιο αλωσης της Ελλάδας με τους λαθρομετανάστες

ΕΧΕΙ… ΠΗΞΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ – 10.000 ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.Έρχονται δασκαλεμένοι από Βόρεια Αφρική και Ασία.Κρατούν στο χέρι ζελατίνα με φωτοτυπία οδηγίας της ΕΕ με τα… δικαιώματά τους.Ποιος πληρώνει τα 10.000 ευρώ για τον καθένα για να έρθει εδώ;

Σχέδιο άλωσης της χώρας βρίσκεται πίσω από τη ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ εισβολή λαθρομεταναστών απ’ όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρονομαστή ΟΛΩΝ το θρήσκευμα, τη μουσουλμανική ταυτότητα. Αυτά δεν είναι φαντασιώσεις και φοβικές εικασίες. Οι αρχές του Έβρου, που ζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την «εικόνα» αυτής της εισβολής, έχουν στα χέρια τους και τις αποδείξεις ότι όλοι οι… εισαγόμενοι είναι κατευθυνόμενοι και δασκαλεμένοι.

Οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν από τα σύνορα στον Έβρο φτάνουν στο σημείο οι ίδιοι να πηγαίνουν και να παραδίδονται στους αστυνομικούς και στους φρουρούς της FRONTEX (δεν είναι παραπάνω από 30 με 40), επιδεικνύοντας τα… δικαιώματά τους!

Aντι για λαμπιόνια κρεμαστε στο δέντρο Λαμόγια

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ολα οσα κόπηκαν στον Αγ.Παντελεήμονα.Ολα τα συνθήματα για τους προδότες!!

Οτι δεν δειχνουν τα Γιοργωκάναλα στον Αγ.Παντελεήμονα

Γερή κονόμα απο την πώληση των ναυπηγείων απο τον αδελφό του Τζέφρυ!!


Οι οικογενειακές μπίζνες- κομπίνες της οικογένειας Παπανδρέου, που ετοιμάζονται και κάνουν της καβατζα τους για να έχουν να ξεκοκαλίζουν στην εξορία, δεν έχουν τελειωμό. Ξέροντας ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να φύγουν νύχτα από την χώρα, έχει μπει σε φουλ δραστηριότητα ο πρωθυπουργικός αδελφός Νικολάκης για να γεμίσει το..ταμείο. Αυτή την συγκεκριμένη δραστηριότητα όμως του Νίκου, (δέστε το κατατοπιστικό βίντεο, ακριβή ρόλο του στην πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά) δεν την ξέραμε και την μάθαμε απ’ αυτά που είπε ο Βασιλάκος ,και στα υπόλοιπα που πρόσθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ, Π. Καμένος, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή.

Τα Μ.Α.Τ προστάτευαν ..παράνομο εργολάβο στην Κερατέα


Πόλεμος και ξύλο χθές στην Κερατέα για εναν λάκο που τον ονομάζουν Κύταρο σαν εδω στο Τεμπλόνι και τη Λευκίμμη.Ομως η αντίσταση των κατοίκων εφερε αποτέλεσμα.Τώρα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να τα μηνύσουν για κατάχρηση εξουσίας.Προσωρινή διακοπή των έργων από τον εργολάβο διέταξε το δικαστήριο στο οποίο προσέφυγαν οι κάτοικοι της Κερατέας σχετικά με την κατασκευή στην περιοχή του Οβρυοκάστρου ενός Χ.Υ.Τ.Υ..

Oχι αλλα μετρα ελεγε ο Πινόκιο πριν ενα μήνα!!!

Διαβάστε τι έγραφε ΤΟ ΕΘΝΟΣ (του ΔΝΤ), πριν από ένα ακριβώς μήνα 13/11/2010!
Σας παρακάλω βρείτε μου κι εμένα λίγο κουτόχορτο! Αν δεν υπάρχει, τότε ποιος αγοράζει την Εφημερίδα; Όχι νέα μέτρα, όχι απολύσεις
Φρένο στα κινδυνολογικά σενάρια περί απολύσεων στο δημόσιο έβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που διεξήχθη υπό την προεδρία του στη Βουλή: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε έχοντας βάλει στο στόχο τη σπατάλη – όχι τις απολύσεις», είπε ο Πινόκιο.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Να αφήσουμε τον καναπέ μας και την τηλεόραση που μας έχει αποχαυνώσει, και να δούμε ο καθένας μας, πως μπορεί να βοηθήσει αυτή τη χώρα που αργοπεθαίνει.Είναι σε ραγδαία υποτροπή, στα τελευταία της στάδια. Τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά. Είμαστε όλοι πολίτες της και μόνο εμείς μπορούμε να τη σώσουμε.
Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, η μόνη διέξοδος που μας μένει. Η πολιτική και οι πολιτικοί για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι για την καρέκλα τους, τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τα συμφέροντα των αφεντικών που είναι ταγμένοι. Είναι πουλημένοι προδότες και επικίνδυνα ανίκανοι.
Δεν σηκώνει άλλη αναμονή και αναβλητικότητα. Απειλείται άμεσα και σοβαρά το σπίτι μας αυτή τη στιγμή, πως είναι δυνατό να μένουμε άπραγοι και να μη βγαίνουμε να το υπερασπίσουμε;
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ…

Το τελευταίο 'πλιάτσικο" είναι να δώσει τα νησιά μας!!!

ΟΙ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ αύξησης των εσόδων και η ολοένα και πιο δυσχερής οικονομική κατάσταση της χώρας φαίνεται να οδηγούν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σε αυτό που μετά βδελυγμίας διέψευδε ο ίδιος ο ….   πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου πριν από ελάχιστους μόλις μήνες. Στην πώληση δηλαδή μέχρι και των ελληνικών βραχονησίδων.
Σύμφωνα με πηγές του «ΘΕΜΑτος» που προέρχονται από αξιόπιστους κυβερνητικούς παράγοντες, παράλληλα με τις συζητήσεις περί συμβάσεων παραχώρησης ομάδας περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, καταρτίζεται ολοταχώς σχέδιο πώλησης βραχονησίδων της Ελλάδας που μέχρι στιγμής παραμένουν ερημωμένες.
Πρόκειται για την ουσιαστική επιβεβαίωση όσων πριν από καιρό έγραφαν οι «Financial Times» και ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας διέψευδε, αλλά και αυτών που προκλητικά ο Γερμανός βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης κ. Μάρκο Βάντερβιτς δήλωνε: «Αν η Ευρωπαϊκή Ενωση και άρα και η Γερμανία βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αυτή θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις σε αντάλλαγμα. Λίγα νησιά, για παράδειγμα, μπορούν να κάνουν τη δουλειά». Να θυμίσουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε τολμήσει να προτείνει και στις αρχές του 1990 ο τέως πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δημιουργώντας θυμηδία, όμως να που και τώρα αποδεικνύεται δραματικά προφητικός.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ........ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΟΧΙ


ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ, ΟΜΩΣ, ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ.
Δεν έχουν ράμματα για τα χειρουργεία στα Ιωάννινα
Ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος… Η λαϊκή παροιμία ταιριάζει γάντι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων το οποίο δε φθάνει που ήδη λειτουργούσε με πολλά προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης υλικών και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του αυτοσχεδιάζοντας, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα που τους έδεσε τα χέρια.
Ποιό είναι αυτό; Σύμφωνα με το epiruspost, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, η προϊσταμένη των χειρουργείων ενημέρωσε εγγράφως όλους τους Διευθυντές, ότι δεν υπάρχουν πλέον ράμματα, γάζες και λευκοπλάστ…
Ουσιαστικά, δηλαδή, δε μπορούν να γίνουν χειρουργεία και ο λόγος είναι η έλλειψη σε αυτά τα τόσα απλά και φθηνά αλλά τόσο απαραίτητα υλικά!
Η διοίκηση του Νοσοκομείου είναι ενήμερη για το θέμα και αναζητά λύση για το φαινομενικά απλό πρόβλημα που όμως απειλεί να θέσει εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της βορειοδυτικής Ελλάδας!

Τελειώνει η Ελλάδα αν δεν ανατρέψουμε τους δοσύλογους

H δεύτερη χρονιά του μνημονίου στην Ελλάδα που ξεκινά σε λίγες ημέρες κατέστησε σαφές και στους τελευταίους που το αμφισβητούσαν ότι η πτώχευση είναι εδώ και παρουσιάζεται κατά δόσεις ώστε να αποφευχθεί ένα μαζικό κοινωνικό σοκ που θα οδηγούσε σε μια απίστευτη έκρηξη χωρίς τέλος.

Σε μια τέτοια περίπτωση η χώρα θα έμπαινε σε μια… περιπέτεια χωρίς έξοδο για πολλά-πολλά χρόνια. Αντίθετα επιλέχθηκε η τακτική του οικονομικού ασανσέρ με στόχο την ………   σταδιακή προσαρμογή προς τα κάτω μέσω της εσωτερικής υποτίμησης.
Είναι προφανές ότι όσοι συμμετείχαν στις αποφάσεις επέλεξαν ένα εντελώς λάθος επικοινωνιακό μείγμα υπέρ της σωτηρίας της χώρας. Μπορεί στην αρχή να είχε μια σχετική επιτυχία τώρα όμως λειτουργεί εναντίον αυτού του σκοπού ενισχύοντας την αντιμνημονιακή ρητορική.

Θυμήσου τι έχουν υπογράψει οι προδότες

Θα τρελαθούμε ομαδικά για οτι υπέγραψαν (ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ).Η Σύμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστές εναντι 110 Δισεκατομμυρίων Ευρω! Ειναι η Διαθηκη της Ελλαδας που υπεγραψαν και που ποτέ δεν πρόκειται να την ακουσετε απο τα μεγαλα καναλια.

Οσο περιληπτικα γινεται θα αναγνωσετε μερικά απο τα αισχη που υπεγραψαν ωστε   ……  να μας πουλησουν στις πολυεθνικες εταιριες στον βωμο του  δημοσιου χρέους’ και της πτώχευσης’. Εμεις ‘ οι άνθρωποι του μοχθου ‘ όπως μας χαρακτηρίζει ο κ. Παπανδρέου πλεον εχουμε στα χερια μας το χαρτι της προδοσίας και με οδηγό τον Ελληνισμο θα πραξουμε το σωστο.

Εχουμε και λεμε λοιπον…

1)σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή

(Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για

άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το… χρέος της…

(Γι’ αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η

κυβέρνηση!!!!)

O εκπροσωπος των Διεθνών Τοκογλύφων ξεφτιλίζει τον υπάλληλο του ΓΑΠ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Αλλοι πηδούσαν και αλλοι καλούνται να πληρώνουν.Πως μας χρεωσαν τα λαμογια..

Το σημείωμα αυτό, αναφέρεται στην ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ που αποτελεί ο ετεροχρονισμός της λήψης των δανεικών (που αποτελούν το Δημόσιο Χρέος) και η (επιτυχής) απόπειρα ετεροπροσωπείας του οφειλέτη.Μία απάτη, που αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, που φυλάσσεται με νύχια και με δόντια, από τον Δράκο της προπαγάνδας καθώς η αποκάλυψή του θα έστηνε κρεμάλες στην Πλατεία Συντάγματος.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους:

Κάθε προμελετημένο έγκλημα, κρύβεται κάτω από μία φτιαχτή πολυπλοκότητα, ώστε να μένει αθέατη η πλευρά της Αλήθειας του. Έτσι, και η απώλεια της …….. Εθνικής μας κυριαρχίας επί του πλέον ζωτικού εθνικού χώρου, αυτού της Οικονομίας μας και η αποκάλυψη της πτώχευσης της Ελληνικής κοινωνίας, παρουσιάζεται ότι πηγάζει από τον συνδυασμό του μεγάλου ελλείμματος «τρεχουσών συναλλαγών» και του τεράστιου χρέους του Ελληνικού κράτους.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί δεν θα πάρουμε την 4η δόση.Τι θα γίνει? απο τον Α.Ανδριανόπουλο

Στη χώρα των κυκλωμάτων, της παρέας και των μετριοτήτων έφτασε η ώρα μηδέν. Σε λιγότερους από τρείς μήνες θα αξιολογηθεί αν θα εισπράξουμε την τέταρτη δόση του δανείου που μας χορηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το ΔΝΤ. Κατά πάσα πιθανότητα η απόφαση της αξιολόγησης θα είναι απορριπτική. Διότι δεν θα έχουμε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Εκτός κι αν έχουμε μέχρι τότε ξεπεράσει τους εαυτούς μας, τις έμμονες ιδέες μας και το παραδοσιακό μας αλληλοφάγωμα κι’ έχουμε δουλέψει με επιμονή και αυταπάρνηση ώστε να έχουμε ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δανειστών και να έχουμε πραγματοποιήσει τια απαραίτητες για την οικονομική μας επιβίωση μεταρρυθμίσεις.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2011! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ…

Πέρσι μας πήδηξαν με τα “πράσινα” τέλη κυκλοφορίας και ζήτησε και προσωπικά συγνώμη ο Γιωργάκης για την μαλακία της Μπιρμπίλη και των συμβούλων της (συγνώμη χωρίς να επιστρέψουν βέβαια τα λεφτά που μας έφαγαν) γιατί ένα αμάξι παλαιό, έπρεπε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας μεγαλύτερα και από την ίδια την αξία του. Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να ………   συμβεί κάτι τέτοιο! Αυτό οδήγησε στο να παραδώσουν πάνω από 170.000 ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους και φυσικά το κράτος να χάσει και τα τέλη κυκλοφορίας που θα εισέπραττε από αυτά τα αυτοκίνητα… 

Μυαλό όμως δεν έβαλαν γιατί βλαμμένοι μία φορά, για πάντα βλαμμένοι….Έτσι λοιπόν τα νέα τέλη είναι τα πλέον κωμικοτραγικά, περισσότερο και από πέρσι.Τα αυτοκίνητα λοιπόν στο εξής θα πληρώνουν τέλη σύμφωνα με τις τυποποιημένες εκπομπές CO2 ρύπων τους (Το σωστό θα ήταν να πληρώνουν σύμφωνα με την αξία των αυτοκινήτων ή σε συνδυασμό αξίας και ρύπων). Τι σημαίνει αυτό;

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Εν μέσω αντιδράσεων και κινητοποιήσεων η μετεγκατάσταση στο νέο νοσοκομείο

Παρουσία του υφυπ. Υγείας Μιχ. Τιμοσίδη θα γίνει την Παρασκευή, η διαδικασία μετεγκατάστασης του νοσοκομείου από το παλιό στο νέο κτίριο. Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις απο σήμερα με τρίωρη στάση εργασίας.
Οι εργαζόμενοι
Παρουσία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Π. Κουτσουβέλη έγινε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Η πρόεδρος Ντίνα Ιωάννου ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως οι εργαζόμενοι θα συνεχίζουν να διεκδικούν το απαραίτητο προσωπικό, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά τους, Αυτό δεν σημαίνει όμως σε καμία περίπτωση, όπως εξήγησε, πως την Παρασκευή, ημέρα μεταφοράς του Νοσοκομείου, θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.
Ωστόσο, οι κινητοποιήσεις τους θα είναι συνεχείς προς την κατεύθυνση πρόσληψης προσωπικού και όχι πρόκλησης περαιτέρω προβλημάτων.

Παραιτήθηκε ο Χρ.Μπουκας απο την ΝΕ του ΠΑΣΟΚ (ολη η επιστολή του)

«Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε σαν ένα μεγάλο δημοκρατικό και ριζοσπαστικό κίνημα Λαού που προασπίζεται τα συμφέροντά του και ταυτόχρονα υπηρετεί τον πολίτη. Ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες είναι εκείνες που υπήρξαν ο συνεκτικός ιστός του Κινήματος, προϊόν της ανταπόκρισης στο κάλεσμα του Αντρέα Παπανδρέου για την αυτοοργάνωση των μελών του ΠΑΣΟΚ.Η πολιτική για ένα μεγάλο Δημοκρατικό Κίνημα, έχει νόημα μόνο αν επεξεργάζεται τις ανάγκες των πολιτών στους θεσμούς, την οικολογία και το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την παιδεία, την οικονομία, την εργασία και τον ελεύθερο χρόνο, την κοινωνική αλληλεγγύη και τις μετατρέπει σε πολιτική πρόταση.

Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να είναι κόμμα του λαού και όχι του μηχανισμού. Όσες φορές παρέκλινε από τις διακηρυγμένες αξίες και πολιτικές του, οι Έλληνες του γύρισαν την πλάτη, το τιμώρησαν. Ο τόπος μας βυθισμένος στον μαρασμό, διαθέτει παραγωγικές και πνευματικές δυνάμεις που μένουν στο περιθώριο γιατί απογοητεύτηκαν. Περιμένουν το νόημα από πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις για συμπαράταξη.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Το κράτος βολεύεται μια χαρά. Διαίρει και βασίλευε.

Σπας βιτρίνα καταστήματος με πέτρα; Πας φυλακή. Σπας το κεφάλι κάποιου που έσπασε μια βιτρίνα με πέτρα; Πας φυλακή. Η βία δεν απαντάτε με βία. Όσο… αστυνομία και παιδιά παραμένουν μαλωμένοι κάποιοι βολεύονται.Aλήθεια ο κόσμος επρεπε να βγεί μόνο για τον Αλέξανδρο η για τα λαμόγια που ξεπούλησαν την ελλάδα κάλυψαν οσους τα εφαγαν και εστειλαν τον λογαριασμό στους πολίτες? Για ολους αυτούς που επρεπε να ηταν ηδη στη φυλακή και για ολους αυτους που εξυπηρετουν την Διεθνή ταξη πραγμάτων και τωρα με τα δανεικά θα ερθουν να πάρουν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος πρεπει να διαδηλώνουμε μόνο για εναν στο χώμα?
 
Απελευθερωθείτε. Κοιτάξτε τον κόσμο αλλιώτικα. Με τα μάτια του διπλανού σας. Και θα πάνε όλα καλά. Το κράτος βολεύεται μια χαρά. Διαίρει και βασίλευε. Και τα δικά τους τα εγκλήματα παραγράφονται. Λες και μετά από 5 χρόνια δεν είσαι κλέφτης. Αυτοί είναι οι κοστουμοφόροι και αυτοί πρέπει να βάλουνε μυαλό. Πόσα λεφτά φάγανε όλα αυτά τα χρόνια; Πόσες οικογένειες βρέθηκαν με αμύθητες περιουσίες? Τι καταφέραμε σαν λαός; 

Η καταρευση του καθεστώτος η λύση στο μνημόνιο

Μας εκβιάζουν συνεχώς με το ψευτοδίλημμα: «Μνημόνιο ή πτώχευση; Μνημόνιο ή χάος;». Αυτό είναι το δίλημμα που εκπέμπεται απ’ όλα τα κυβερνητικά και συνδικαλιστικά χείλη. Αυτό είναι το δίλημμα που εκπέμπεται από ολόκληρο το καθεστώς και τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Ο απλός πολίτης, αν και επαναστατεί μέσα του και θέλει να ξεφύγει, αν και θέλει να γίνει κάτι άλλο, εντούτοις υποκύπτει σ’ αυτόν τον ωμό εκβιασμό και καταρρέει, αναμένοντας πλέον κουμπωμένος τα ακόμα χειρότερα. Και το καθεστώς ήδη σχεδιάζει τα χειρότερα.ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως. Πίσω από αυτόν τον μετ’ επιτάσεως προβαλλόμενο ωμό εκβιασμό, υποκρύπτεται με επιμέλεια κάτι πολύ χειρότερο και από αυτό το ίδιο το μνημόνιο. 
 
Και ποιο είναι αυτό; Η διατήρηση του ίδιου του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Υποκρύπτεται ότι οι ίδιοι οι πρωταίτιοι της σημερινής κρίσης, είναι αυτοί οι ίδιοι που θα διαχειριστούν τη δική μας εξαθλίωση, σύμφωνα και πάλι με τα δικά τους συμφέροντα. Ε, λοιπόν αυτό το αρνούμαστε. 
 
Το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο εστιάζει έξυπνα το δίλημμα στο καθαρά οικονομοτεχνικό ζήτημα «ή μνημόνιο ή φέρτε εναλλακτική οικονομική πρόταση», για να μας εγκλωβίσει σε τέτοιου είδους σκέψεις και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει περίφημα, προκειμένου να αποφευχθούν άλλου είδους αναζητήσεις.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....


Με 400 ένσημα παίρνουν σύνταξη 500 ευρώ το μήνα
Στρατιές ηλικιωμένων έρχονται στην Ελλάδα και δηλώνουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας χωράφια, καταστήματα ακόμα και οίκους ανοχής.

Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται «μαφιόζικα» κυκλώματα με τη συμμετοχή Βουλγάρων αλλά και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής προσκομίζουν πλαστά στοιχεία στα Ταμεία και μεσολαβούν για την απάτη.Οι εμπλεκόμενοι, κυρίως γυναίκες μεγάλης ηλικίας, δηλώνοντας για τόπο μόνιμης διαμονής χωράφια, οικόπεδα, καταστήματα, ακόμη και οίκους ανοχής, θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα στη χώρα μας και λαμβάνουν σύνταξη και συμπληρωματικές παροχές με μηδαμινές προϋποθέσεις.

Έπειτα από συνεργασία των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας, του ΙΚΑ, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, της ΕΛ.ΑΣ και της Γεν, Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπ.Οικονομικών, προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν το μέγεθος της απάτης,με τη συμμετοχή και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής καθοδηγούσαν τους μετανάστες για το έλλειμμα στη νομοθεσία, αλλά και στον ελεγκτικό μηχανισμό και για τις δυνατότητες εκμετάλλευσής του.