Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ως τον «πιο αντιπαραγωγικό κλάδο του ελληνικού λαού»,χαρακτήρισε το προσωπικό των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος

Νεκροί πυροσβέστες, αστυνομικοι, τα παλικάρια των Ιμίων, ο Ηλιάκης και οι συνάδελφοι του σας ευχαριστούν. Η Ύβρις από έναν κινούμενο οχετό, είναι ευφημισμός.Νέο σοκ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Ως τον «πιο αντιπαραγωγικό κλάδο του ελληνικού λαού»,χαρακτήρισε το προσωπικό των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος ,μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, «Σαββατοκύριακο». Μετά το «όλοι μαζί τα φάγαμε», ο κ.Πάγκαλος «ξαναχτυπά».

Δε θα πούμε τίποτα άλλο, δε θα σε κρίνουμε, θα αφήσουμε να μιλήσουν οι ψυχές αυτών των ανθρώπων και οι οικείοι τους.Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη, και κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ σε όποιον έχουμε παραλείψει.

Πεσόντες Στρατού, Ναυτικού , Αεροπορίας και Σωμάτων Ασφαλείας, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής σε καιρό ΕΙΡΗΝΗΣ!!!

Oι ευρωπαικές χώρες ψηφίζουν νόμους ενάντια στη λαθρομετανάστευση και εμείς δεχόμαστε να γίνουμε η χωματερή όλων αυτών που διώχνουν.

Εώς πότε αγαπητοί μου θα το βουλώνουμε ;;;;;;

Εώς πότε θα ανεχόμαστε τον κάθε “λάθρομετανάστη” και το κάθε πουλημένο ανδρείκελο “έλληνα” την ώρα που είμαστε όμηροι μέσα στην ίδια μας την χώρα;;;;;

Υπάρχουν βίντεο στο διαδύκτιο που φανερώνουν πόσο καλά “δασκαλεύονται” οι “οικονομικοί-βιαστές-δολοφόνοι-ληστές μετανάστες ” στο να μιλάνε για τα δικαιώματα τους και για πράγματα που….

τους χρωστάμε καθημερινά λεγοντάς μας κατάμουτρα ότι τους οφείλουμε και χάρη που μας κάθονται στο σβέρκο !!

Η αποχή βολεύει το ΔΝΤ και τη τροικα

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ    Όπως διαβάζουμε στο  ΠΑΡΟΝ:

“ Στην αποχή αναζητεί σωσίβιο η κυβέρνηση. Όσο περισσότεροι δεν πάνε να ψηφίσουν τόσο καλύτερα για μας, λένε στο Μαξίμου. Γιατί ξέρουν ότι αν πάνε στις κάλπες, θα ρίξουν “ μαύρο” πρωτίστως κατά εκείνων που οι αποφάσεις τους πλήττουν τη ζωή τους, τους δημιουργούν προβλήματα επιβίωσης, οδηγούν σε λουκέτα και ανεργία, σε περικοπές των αποδοχών τους, των συντάξεων τους, σε μείωση του εισοδήματός τους από τις αυξήσεις φόρων και τιμών. Και επομένως, σου λένε, προτιμότερο να πάνε για μπάνιο, παρά να μας καταψηφίσουν.

Μην ξεχάσεις στις 7 και 14 Νοέμβρη ποιοι σου τα πήρανε

Ψήφος σε μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις!



Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο (28/10/2010) της εφημερίδος “ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ”.

“Το “Π” αποκαλύπτει πως γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους με διευθύνσεις – μαϊμού χωρίς έλεγχο από το Υπουργείο Εσωτερικών. Φόβοι ότι το ίδιο έχει συμβεί σε όλη την χώρα.”

“…κάποιοι (;) έχουν επιχειρήσει – και σε γενικές γραμμές έχουν καταφέρει – να εγγράψουν στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών “ανύπαρκτους” μετανάστες, κυρίως από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία), χρησιμποποιώντας ψεύτικα ή πλαστά στοιχεία. Το θράσος των εμπνευστών της απάτης ήταν τέτοιο , ώστε δεν τους εμπόδισε να δηλώσουν διευθύνσεις στις οποίες – αν ψάξει, όπως κάναμε εμείς – θα βρει κανείς αντί για …………κατοικίες και ανθρώπους

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Τα μπαίγνια δεν υπάρχουν πια κ. Χυτήρη

Εμφανιστήκατε εχτές βράδυ κ. Χυτήρη στην τοπική τηλεόραση για να δηλώσετε, χωρίς καν να ερωτηθείτε, ότι θα ψηφίζατε το κίνημα των Δημάρχων, με το σκεπτικό ότι αποτελεί πολυσυλλεκτικό και νεανικό (!!!) ψηφοδέλτιο. Παρουσιάσατε δε μία περίεργη άγνοια για τα τεκταινόμενα στην Κέρκυρα.

Ήρθατε δηλαδή κ. Χυτήρη ως απεσταλμένος της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας στην επέτειο του ΟΧΙ, να μας πείσετε να πούμε το ΝΑΙ !!!

Φαντάζομαι ότι αγχώνεστε για τα χρώματα στο χάρτη το βράδυ των εκλογών. Για το μέλλον της κοινωνίας και της οικονομίας στην Κέρκυρα, δεν νομίζω ότι κόπτεστε ιδιαίτερα. Γιατί δεν έχετε συμφέροντα εδώ, καθώς η οικογένειά σας δεν κατοικεί και δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί μας. Οι τοπικές πολιτικές που έχουν ισοπεδώσει την Κέρκυρα δεν θα επηρεάσουν το μέλλον του παιδιού σας και των εγγονιών σας, καθώς θα ζουν αλλού.

Λουδοβίκος ο 14ος: Είμαι το κράτος... μετά από μένα το χάος...

Παρακολούθησα με ενδιαφέρον το βράδυ της Δευτέρας 25ης Οκτωβρίου 2010 την τελετουργία που προαναγγέλθηκε ως “Διακαναλική συζήτηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό” και που ήταν απλά μια ακόμη φάρσα. Ο πρωθυπουργός, Γιωργάκης Παπανδρέου, αποφάσισε να δώσει δημοκρατικό χαρακτήρα στο πρωθυπουργικό του διάγγελμα, γιατί περί αυτού επρόκειτο και όχι φυσικά περί συζήτησης, λες και η παρουσία δημοσιογράφων από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια θα έκανε ένα αυταρχικό και σκανδαλώδες μήνυμα δημοκρατικότερο, λες και τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια έχουν καμιά σχέση με τη δημοκρατία και δεν είναι στην πραγματικότητα θανάσιμοι εχθροί της. Και ποιο ήταν το μήνυμα που ήθελε να μεταφέρει ο Πρωθυπουργός στα εκατομμύρια των “ανωνύμων”, άφωνων και χωρίς καμιά αντιπροσώπευση στο πολιτικό σύστημα ανθρώπων που κυβερνάει;

Η κυβέρνηση γνωρίζει πόσα χρήματα οφείλουν οι δήμοι και πόσα δάνεια υπέγραψαν οι δημοτικοί μας άρχοντες?

Οι ψηφοφόροι καλούνται σε λίγες ημέρες να εκλέξουν τους νέους δημοτικούς τους άρχοντες, αλλά δεν έχουν ιδέα για το ποια είναι η πραγματική οικονομική κατάσταση των δήμων τους. Διαβάζουν σε επίσημες εκθέσεις ότι οι δήμοι είναι άντρα διαφθοράς, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει μία σοβαρή συζήτηση επί του θέματος. Οι πολίτες καλούνται μέσω των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης να πουν ένα ναι ή ένα όχι στο… μνημόνιο, όταν οι δήμοι για τους οποίους θα ………ψηφίσουν μπορεί να είναι η επόμενη βόμβα… Η κυβέρνηση γνωρίζει πόσα χρήματα οφείλουν οι δήμοι, πόσα δάνεια υπέγραψαν οι δημοτικοί μας άρχοντες. Γνωρίζει, επίσης, ότι πολλοί δήμοι θυμίζουν… Ελλάδα του 2009. Δηλαδή, όλοι γνωρίζουν ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη από οικονομικής άποψης, αλλά κλείνουν τα μάτια στο πρόβλημα.

Η τροικα των Αθηνών...

Ο Κλεισθένης γράφει στην "Ιδεοπηγή".Έχουμε και στην Ελλάδα την Ελληνική τρόικα, του εκφοβισμού: Πάγκαλος, Μητσοτάκης, Προβόπουλος.Η αντίδραση του λαού στην σημερινή κατοχή δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη με μαζικές κινητοποιήσεις και δυναμικές ενέργειες. Οι πολιτικάντηδες ακόμη ελπίζουν πως θα καταφέρουν να σωθούν.Η προς κατάρρευση κυβέρνηση Παπανδρέου, αντιδρώντας σπασμωδικά, χρησιμοποιεί το γνωστό πλέον σε όλους προπαγανδιστικό, «υπάρχουν και χειρότερα».

Πρώτα χρησιμοποιήθηκε το χαζοεπιχείρημα ότι εμείς δεν φταίμε αλλά η κακή τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), που μας πίεσε να λάβουμε αυτά τα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα. Το χειρότερο είναι τα ψευτοκλάματα και η συμπόνια τους. Όλοι όμως γρήγορα κατάλαβαν ότι η κυβερνητική πορεία ήταν προαποφασισμένη, πολύ πριν την έλευση της τρόικας στην Ελλάδα, για την οικονομική και όχι μόνο υποδούλωσή μας.Μετά ξεδιπλώνεται το σενάριο που ξεκίνησε ο Πάγκαλος πριν λίγες μέρες. Η ενοχοποίηση του λαού. Παπαγαλάκι σ’ αυτό και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ανδριανόπουλος. Επειδή δεν φάγαμε μαζί τα λεφτά και ο λαός δεν είχε καμία συμμετοχή στο πλιάτσικο, τα επιχειρήματα Πάγκαλου έπεσαν στο κενό.

Η Ελλάδα ειναι υπο κατοχή μην ξεχνάς


ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ & ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ !!!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ …ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Γκερέκου:Στο Δήμο ψηφίστε κατα συνείδηση-Η αλήθεια για το αδειασμα Σαρλή

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη προσφυγή του συνδυασμού «ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου, η Βουλευτής Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ κα Άντζελα Γκερέκου προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

«Ελπίζω η νέα απόφαση να είναι θετική. Σε αντίθετη περίπτωση, για εμένα προσωπικά, η μόνη επίσημη έκφραση του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα είναι ο συνδυασμός «Ιόνιο Αρχιπέλαγος» του καθ' όλα άξιου Ηλία Μπεριάτου. Όσον αφoρά το Δήμο, οι Κερκυραίοι πολίτες διαθέτουν τη κρίση και την εμπειρία για να αποφασίσουν ποιος θα υπηρετήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το συμφέρον της Κέρκυρας. Τους καλώ να ψηφίσουν κατά συνείδηση».
 
Η Αντζελα Γκερέκου απέδωσε ευθυνες στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και ζωγράφισε τον Γραμματέα κ.Μπούκα. Ευθύνες στο πρόσωπο της δεν διέγνωσε ουτε μίλησε για τα μαγειρέματα ωστε να φαγωθεί ο νυν Δήμαρχος Σωτήρης Μικάλεφ και μπεί ο Χρύσανθος Σαρλής. Το Πασοκ αργησε να βρεί το εκλεκτό του και ο Σαρλής πουλήθηκε φτηνα αφου δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν παρα 230 περίπου υποψηφίους μερικοί για κλάματα. Ο Σαρλής λυτρώθηκε απο "ανθρωπο" των Μέσων Ενημέρωσης που ΄παρακολουθούσε τη διαδικασία και τον κάρφωσε ζητώντας απο τη γραμματέα να εφαρμόσει το Νόμο αλλως δεν θα γραφόταν 00.13 λένε στο στενό τους κύκλο υποψήφιοι της παρατάξης που βγήκε εκτός εκλογών. Ετσι πίστευε ο ανθρωπος αυτός θα εξυπηρετούσε Αυλωνίτη αλλα κάποια "πουλακια" λένε οτι ακομη και ετσι πατώνει ο Αλέκος και ολη η σφηκοφωλιά των Δημάρχων που φέρανε τα ΜΑΤ και αφησαν την Κέρκυρα σε αθλια εικόνα.... 

Υπουργικά γεύματα της Διαμαντοπούλου στην Ουασιγκτον!!!

Kυρία υπουργός, κάποτε σου υποβάλαμε ερώτηση,για το που θα πάει το θέμα με τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς στα διάφορα πολιτικά και κομματικά γραφεία ανά την επικράτεια. Μάλιστα,σου αναφέραμε και χαρακτηριστικό παράδειγμα με τον κομματάρχη δάσκαλο του λ.ά.ο.ς. στο Ηράκλειο Κρήτης. Απάντηση ωστόσο δεν πήραμε γι’ αυτό και για κάποια άλλα θέματα που κυρίως καίνε – όχι εμας - αλλά τον φορολογούμενο έλληνα πολίτη, που έχει όλο το δικαίωμα να γνωρίζει τα πάντα γύρω απο θέματα διαφάνειας, που εσεις στην παρούσα αμφίδρομη κυβέρνησή σας του αποκρύπτετε επιμελώς! Αφού λοιπόν διαλέγετε αυτόν το δρόμο της αδιαφάνειας και του σκοταδισμού, εμεις είμαστε υποχρεωμένοι και σε ατέλειωτη διάρκεια να ρίχνουμε άπλετο φώς με τον προβολέα των αποκαλύψεων,ούτως ώστε ο κάθε έλληνας να μαθαίνει όλες τις αλήθειες που τον αφορούν. Κι αυτό θα κάνουμε και για σένα προσωπικά, που όπως διαπιστώνουμε οι κιλίδες που αφήνεις πίσω σου στην παρούσα πολιτική σου διαδρομή είναι αρκετά “λαδερές” ….

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ :

Τα υπουργικά γεύματα ….της Διαμαντοπούλου στις Σουίτες της Ουάσινγκτον:

Και τρώνε αυτοί καλά …και μεις ψωμολυσάμε !! ! Δείτε λιτές αποδειξούλες εδώ.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

"Καποτε 300 πέθαναν για την Ελλάδα, τώρα όλη η Ελλάδα πεθαίνει για τους 300..."

"Καποτε 300 πέθαναν για την Ελλάδα, τώρα όλη η Ελλάδα πεθαίνει για τους 300..."




Είναι η ώρα για το δικό μας ΟΧΙ.

Το ΟΧΙ το δικό μας είναι πάνω από οικονομικές διεκδικήσεις, απεργίες, λιγότερο χρόνο δουλειάς και εξασφάλιση. Είναι το ΟΧΙ το απόκοσμο της νεολαίας του '40 που δεν δεχόταν ούτε εποίκους, ούτε εισβολείς, ούτε χαράτσι. Είναι το ΟΧΙ του στρατιώτη με την πείνα στο στομάχι και είναι αντίθετο με το ΝΑΙ του στρατηγού και του ναυάρχου του σήμερα με τις φουσκωμένες κοιλιές και τα προγούλια. Εμείς δεν θα γιορτάσουμε σήμερα με τις δηλώσεις του κάθε ξενόδουλου πολιτικού, δεν θα ανεχτούμε παραμύθια για συνταγματικούς πατριωτισμούς και φυλλάδες οδηγιών που μας στέλνουν οι Γκράτσι του 2010. Θα γιορτάσουμε το ΟΧΙ του '40 που είναι ματωμένο και το λένε οι Έλληνες σε κάθε γειτονιά του Άγιου Παντελεήμονα και όλης της Ελλάδος. Δεν θα γιορτάσουμε γιατί ο εχθρός δεν είναι στα βουνά μας. Είναι στις πόλεις μας. Δεν θα γιορτάσουμε γιατί το '40 ο αρχηγός μας είπε ΟΧΙ και το 2010 αυτοί που το παίζουν αρχηγοί λένε ΝΑΙ. Το ΟΧΙ το δικό μας δεν είναι ΟΧΙ γιορτινό, είναι ΟΧΙ αγώνα και μάχης. Είναι ΟΧΙ για το οποίο θα ματώσουμε και θα ματώσετε κι εσείς.



ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΧΙ

ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

Ακυρώστε τη διαταγή πληρωμής που σας στέλνει η Τράπεζα

Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού εκδόθηκαν (και εξακολουθούν να εκδίδονται) εκατομμύρια Διαταγές Πληρωμής των τραπεζών κατά των ελλήνων πολιτών. Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού οι τράπεζες έβγαλαν και εξακολουθούν να βγάζουν στο σφυρί εκατομμύρια ιδιοκτησίες… Στο όνομα του Ελληνικού Λαού χάθηκαν εκατομμύρια ιδιοκτησίες ελλήνων πολιτών… Και όλα αυτά κατόπιν εκτέλεσης Διαταγών Πληρωμής που εκδόθηκαν από άκυρες συμβάσεις με προδιατυπωμενους από τις τράπεζες όρους!!! Με την πλήρη σύμπραξη -άμεση συνέργεια με όρους ποινικού δικαίου- μίας διεφθαρμένης πολιτείας… Ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που σε πλήρη σύμπραξη με μια μαφιόζικου τύπου “τραπεζική επιχειρηματικότητα”, επί δυο τουλάχιστον δεκαετίες επέβαλε στον ελληνικό λαό επιτόκια ληστρικά, που σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβαίνουν ακόμα και αυτά των τοκογλύφων… Η δικαιοσύνη δυστυχώς -αν και σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με το σάπιο σύστημα της κομματοκρατιας-, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων…

Οι συμβάσεις καταναλωτικών δανείων και καρτών που συνάπτουν οι τράπεζες με τους καταναλωτές είναι ΑΚΥΡΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. Με έξι απλές ερωτήσεις – απαντήσεις, θα δείξω πως μπορείτε να ανακόψετε τις διαταγές πληρωμής που οι τράπεζες βγάζουν, ή απειλούν να βγάλουν εναντίον σας.

28 Οκτωβρίου 1940 (70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑΙ)

Tο ιστορικό ΟΧΙ

Προβόπουλος για μεταφορά μαθητών και συνταξιούχους!!

Την διακαναλική την είδατε. Τα συμπεράσματα τα βγάλετε. Ότι είχε χαμηλή τηλεθέαση το ξέρετε. Ότι για άλλη μια φορά ψεύδεται το καταλαβαίνεται. Και ενώ υποσχέθηκε, αναδιάρθρωση του μνημονίου, όπως το γνωστό, λεφτά υπάρχουν, να δώσει κάτι τις στους συνταξιούχους βγαίνει ο αμφιλεγόμενος ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ και τι λέει ;

Κόφτε τα όλα μην μείνει τίποτα να σωθούμε. Μόνο που σε αυτά που λέει δεν περιλαμβάνει την επαγγελματική κλίκα του!Θα μου πεις τι είναι αυτά που λες. Αιχμάλωτοι των τραπεζών είμαστε θα μίλαγε κατά των τραπεζών. Αν είναι δυνατόν! Έχεις δίκιο.

Ας δούμε τι λέει και ο ΠΡΟΒΟ και θα σταθώ σε δύο περιπτώσεις που κάνουν μπαμ.

* Θεωρεί ο αμφιλεγόμενος διοικητής ότι οι δαπάνες μεταφοράς μαθητών από απομακρυσμένες περιοχές είναι εκτός λογικής ! Ναι αυτό λέει. Δηλαδή τα παιδιά που οι γονείς τους μένουν σε απομακρυσμένα χωριά δεν πρέπει να μορθωθούν! Ενώ τα παιδιά των τραπεζιτών έχουν δικαίωμα ! Βλέπεις τα παιδιά των τραπεζιτών είναι οι εκλεκτοί ενός ανώτερου ΘΕΟΥ ενώ αυτών στα χωριά στον καιάδα!

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Jeffrey η πτώχευση?


Λαϊκή εντολή ζητάει ο Jeffrey στις 7 Νοεμβρίου σε μια συνέντευξη βιντεοσκοπημένη, την οποία όλα τα κανάλια διαφήμιζαν για ζωντανή. Άρτια σκηνοθεσία, με μπόλικο φως του ήλιου στα παράθυρα...
Γι αυτό φροντίστε να την δώσετε.. την λαϊκή εντολή.. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 6ΑΔΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.Αν νομίζει ο Jeffrey πως θα συρθούμε σε ψευτοδιλήμματα τύπου "ή αυτος ή το χαος",ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ!ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ... ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΣΥΡΙΖΑ.Μακριά από μεταναστο-λάγνους, ανθέλληνες, Εβραίους, μασώνους κλπ.Οτιδήποτε άλλο εκτός αυτούς και να είναι ανεξάρτητοι υποψήφιοι ή από κανένα μικρό άκυρο κόμμα. Αν τυχών δεν υπάρχουν ρίχτε την ψήφο σε κανένα του ΚΚΕ(αυτό προτρέπω και το περιβάλλον μου ως έσχατη λύση από να μην ψηφίσουν) που είναι χρόνια πίσω, έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια που την ρίχναμε στους άλλους τι καταλάβαμε, μας πήγαν αιώνες πίσω.

Μεγάλη μπίζνα το Αιγαίο

Μέσα στο χαμό της διακαναλικής εμφάνισης του Πρωθυπουργού πέρασε σχεδόν απαρατήρητη μια είδηση από την Τουρκία: Το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο συζήτησε σενάρια για την «επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων σε μερικές περιοχές στα 7 μίλια και σε μερικές 8 μίλια». Είναι χαρακτηριστικό ότι η συζήτηση διήρκεσε 4,5 ώρες και έγινε στο πλαίσιο της «ανασκόπησης της επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα».


Δε χρειάζεται να μπει κανείς στην ουσία της συμφωνίας που ετοιμάζεται για το Αιγαίο, ούτε είναι δυνατό καθώς τα στοιχεία είναι ακόμη ελλιπή. Ωστόσο, δεν απαιτείται να είσαι ο Κίσιτζερ για να καταλάβεις ότι η συμφωνία η οποία προωθείται ταχύτατα και πιεστικά θα είναι σε βάρος του αδύνατου μέρους. Της Ελλάδας.Η ταχύτητα την οποία έχουν προσλάβει οι διαδικασίες για τη διευθέτηση των «προβλημάτων» στο Αιγαίο οφείλονται στους εξής λόγους:

Ποιοι μας κυβερνούν?

Ευτυχώς που σκέφτεται τους Δημόσιους υπαλλήλους και δεν θα γίνει Κάστρο(Κούβα)


Ευτυχώς που έχουμε τον Γιώργο πρωθυπουργό, γιατί ον είχαμε τον Φιντέλ Κάστρο…ΘΑ μας είχε απολύσει όλους !!!Δόξα σοι ο Θεός. Πάλι καλά τυχεροί είμαστε.Κι ομως ερχονται 500.000 απολύσεις μετα τις εκλογές!!!

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δυο ακόμη αστυνομικοί αποτάχθηκαν γιατι αρνηθηκαν την κάρτα του πολίτη

Ακολουθούν και άλλοι αστυνομικοί το ίδιο παράδειγμα .Αναβρασμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Δύο ακόμα αστυνομικοί που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr έχουν αρνηθεί και αυτοί να παραλάβουν τις νέες υπηρεσιακές ταυτότητες για θρησκευτικούς λόγους ακολουθώντας το παράδειγμα του συναδέλφου τους και αναμένουν να.... κινηθεί πειθαρχική δίωξη εναντίον τους, ενώ ένας τρίτος αποχώρησε οικειοθελώς από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από έναν μήνα, υποστηρίζοντας πως το έκανε «για να μην υποστώ όσα υπέστη ο συνάδελφος στην Αθήνα, που παραπέμπεται με το ερώτημα της απόταξης για τον ίδιο λόγο»,είπε.

Ο απόστρατος πλέον Αναστάσιος Θεοδωρίδης, που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ορθόδοξου Αγωνιζόμενου Συλλόγου «Αγιος Βασίλειος», που έχει πρωτοστατήσει στον «πόλεμο» κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με barcode, ταυτίζοντάς το με τον αριθμό 666 του Αντίχριστου. «Είμαστε βαπτισμένοι στο όνομα της Αγίας Τριάδας με όνομα και επίθετο και δεν είναι δυνατό να περιθωριοποιείται το όνομά μας, ούτε να αριθμοποιηθούμε και να υπάρχουν στην ταυτότητά μας κρυπτογραφημένα σύμβολα που δεν είναι ορατά διά του οφθαλμού», είπε στο «Εθνος» υποστηρίζοντας πως οι ίδιοι οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών καρτών έχουν συνδέσει το barcode με τον αριθμό 666.

Μητσοτάκης στηρίζει Γ.Παπανδρέου και μνημόνιο και οχι Σαμαρά.Ηρθε η ωρα της Ντόρας

Εσβησαν τα πρόστιμα 76 εκ ευρω και 7,3 εκ.σε vodafon-ericson.....Κρίμα για το αιμα του Τσαλικίδη

Δείτε στο τέλος του άρθρου τα πρόσωπα της τότε λέσχης και ταιριάξτε τα με τους σημερινούς τους ρόλους.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜ”Ε” ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ;Ακυρώθηκαν τα πρόστιμα σε Vodafone και Εricsson για τις υποκλοπές.Ακύρωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ως μη νόμιμες τις αποφάσεις της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) το 2007 με τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο 76 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone και πρόστιμο 7,3 εκατομ. ευρώ στην εταιρεία Έρικσον για τις τηλεφωνικές υποκλοπές που αποκαλύφθηκαν το 2006.



Το πρόστιμο στην Vodafone επιβλήθηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί απορρήτου των επικοινωνιών και στην Έρικσον, η οποία ήταν προμηθευτής του λογισμικού της Vodafone, με το σκεπτικό ότι δεν…έπραξε τα δέοντα προκειμένου να προληφθούν και αποτραπούν οι υποκλοπές.Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ με τις υπ’ αριθμ. 3319 και 3320/2010 αποφάσεις και με πρόεδρο τον Κων. Μενουδάκο, έκρινε ότι οι συνεδριάσεις των μελών της ΑΔΑΕ δεν γίνονται δημόσια και η μη δημοσιότητα αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι αποφάσεις που ελήφθησαν για την Vodafone και την Έρικσον να είναι άκυρες.

Τραγική φιγούρα της ματαιοδοξίας ο "πρωθυπουργός" .Η αγωνία των τοκογλύφων στην εμφάνιση του..

Γενικά είναι δύσκολο να εξηγήσει κάποιος τις επιλογές Παπανδρέου με βάση την κοινή λογική, από την προεκλογική ήδη περίοδο. Πολύ πιθανό είναι να παίρνει ειλλημμένες ήδη αποφάσεις, και να προσαρμόζει σε αυτές την τακτική που θα ακολουθήσει, ασχέτως με τις επιταγές της λογικής και το συμφέρον του τόπου.Γνώμονας με αλλά λόγια είναι, με βάση τα γεγονότα πάντα, τα συμφέροντα του κόμματός του, η εξυπηρέτηση των πέραν του Ατλαντικού αλλά και εντός της Ευρώπης αγωνιούντων διεθνών τοκογλύφων και ιδιαίτερα οι προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικά ή προσωπικά απωθημένα του. Για το τελευταίο, θα πω παράδειγμα την υπερπροσπάθειά του να καταλάβει την εξουσία με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, γνωρίζοντας ότι ήταν μάλλον η ύστατη προσπάθεια της πολιτικής του ζωής να γίνει πρωθυπουργός και να μη φύγει σαν ένας αποτυχημένος και αμφιλεγόμενος Παπανδρέου.

Τελικά τα κατάφερε να γίνει χειρότερος από αυτό που ήθελε να αποφύγει. Και από αυτό ξεκινώντας, θα λέγαμε ότι ένας σοβαρός λόγος που τον οδηγεί στην τακτική αυτή είναι ότι θέλει να αποφύγει να γίνει περισσότερο μισητός αυτός και το κόμμα του. Γιατί τα πράγματα θα σφίξουν χειρότερα και το βλέπει. Δεν έχει καμία σχέση δηλαδή με την επιλογή Καραμανλή πέρυσι και υπό το βάρος μάλιστα πολιτικού εκβιασμού του ΠΑΣΟΚ.Από πότε δηλαδή οι δημοτικές έχουν γίνει πρόκριμα για εθνικές εκλογές και τις βαφτίζουμε τώρα έτσι;

Η ομιλία του Πινόκιο στα "πρόβατα"

Ελληνίδες, Έλληνες


Γνωρίζετε όλοι τις δύσκολες οδυνηρές αλλά απαραίτητες θυσίες στις οποίες αναγκάστηκε η Κυβέρνηση να σας υποβάλλει, προκειμένου να σώσει τους διεθνείς τοκογλύφους από τη χρεωκοπία και να εισπράξουν τα χρεωστούμενα, συν κάτι ψιλά για τόκους στο ακέραιο...


Όλα πάνε καλά, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σωτηρίας. Διαπιστώνω όμως ότι αρκετοί από εσάς σκέφτεστε να καταψηφίσετε τους υποψήφιούς μας για τον Καλλικράτη, χρησιμοποιώντας την ψήφο σας, αχάριστοι ως άσκοπη και άκαιρη διαμαρτυρία εναντίον όσων σας έσωσαν βρίσκοντας κι άλλα δανεικά την τελευταία στιγμή, στο χείλος του γκρεμού, με τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.Θέλω να σας θυμίσω ότι η επιλογή εκείνη ήταν και παραμένει μονόδρομος. Εάν αποτύχομε να εφαρμόσομε τους όρους του μνημονίου, και ότι άλλο μας ζητήσουν οι δανειστές και ευεργέτες μας, θα μας βρει μεγάλο κακό. Θα σταματήσουν να μας δανείζουν και θα πέσει πείνα. Θα χάσετε τις δουλειές σας και θα αποτύχει η μεγάλη Πράσινη Ανάπτυξη που έχομε ήδη δρομολογήσει.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Good bye Jeffrey...

Η διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου είναι το απόλυτο φιάσκο. Ένας πρωθυπουργός που κυβερνά με το 31% των ψήφων του εκλογικού σώματος –ένα ποσοστό που πήρε λέγοντας ψέματα- και έχει οδηγήσει τη χώρα του στο ΔΝΤ θα δώσει συνέντευξη σε εφτά δημοσιογράφους οι οποίοι εργάζονται σε κανάλια τα οποία θα είχαν χρεοκοπήσει –προ πολλού-, αν δεν στηρίζονταν οικονομικά από τις κυβερνήσεις. Και η συνέντευξη αυτή θα μεταδοθεί από όλα τα κανάλια, επειδή έχουμε δημοκρατία και δεν πρέπει να τη χάσει κανείς.


Ένας πρωθυπουργός που δεν μπορεί να περπατήσει στο δρόμο χωρίς να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα θα δώσει συνέντευξη σε εφτά δημοσιογράφους, οι περισσότεροι εκ των οποίων φρουρούνται και σχεδόν όλοι τους υποστηρίζουν με θέρμη την κυβέρνηση και το μνημόνιο, επειδή αυτό συμφέρει τα αφεντικά τους . Δηλαδή –με την εξαίρεση της ΕΡΤ- οι υπάλληλοι των μεγαλοεκδοτών, των μεγαλοεργολάβων και των εφοπλιστών θα ρωτούν τον πρωθυπουργό για τις εκλογές και την οικονομία. Και εμείς πρέπει να δούμε αυτή τη συνέντευξη, για να είμαστε δημοκρατικοί πολίτες.

Αναξιίπιστα τα τοπικά γκάλοπ ?. Ο Αθηναικός τύπος για Καλούδη εχει αλλα στοιχεία?

Αναδημοσίευση απο http://www.corfupress.com/bulletin/
Διαφορετική άποψη από εκείνη που είχαν τα γκάλοπ των προηγουμένων ημερών εκφράζουν με σημερινά τους δημοσιεύματα οι περισσότερες των αθηναϊκών εφημερίδων, προβλέποντας προβάδισμα του “αντάρτη” Γ. Καλούδη για την ΠΙΝ και κάνοντας λόγο για γύρισμα της πλάτης στα κομματικά ψηφοδέλτια. Μερικές από τις ευρύτερης πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες φέρουν σήμερα με δημοσιεύματά τους το ψηφοδέλτιο Καλούδη να διεκδικεί με αξιώσεις την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, θεωρώντας τουλάχιστον σίγουρη την συμμετοχή του στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Φαβορί οι αριστεροί και οι ανεξάρτητοι

Σύμφωνα με τον πανελλαδικό τύπο οι πολίτες φαίνεται να γυρνούν την πλάτη στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά, οι επίσημοι υποψήφιοι του οποίου μάλλον πληρώνουν την οικονομική κρίση και τα μέτρα της κυβέρνησης. Εν μέσω κρίσης μάλιστα η επιλογή γενικεύεται και οι υποψήφιοι της αριστεράς καθώς και οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι προβάλλουν ως φαβορί για να στείλουν οι πολίτες το μήνυμά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο “αντιμνημονιακός” Γ. Δημαράς ο οποίος επιδεικνύει εξαιρετική δυναμική στην περιφέρεια Αττικής και ο οποίος φαίνεται να προβάλλει αξιώσεις για θέση στον δεύτερο γύρο.


Ελευθεροτυπία: Ιδιαίτερη δυναμική Καλούδη

Οι προδότες θα τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών και συνοπτικές διαδικασίες

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. – ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ! ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ!

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ? ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ? ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ? ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ? ΠΟΣΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Τ’ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ??? ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. – ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ??? ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ν.Ε. ΤΟΤΕ, ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ??? ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ , ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ , ΜΑΣ ΕΚΑΜΑΝ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ , ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΙ.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ! ΠΟΤΕ??? ΜΕΤΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ??? ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ??? ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ??? ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ? ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ???

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Μετα τη σιωπή ερχεται η καταιγίδα....

Οι καιροί αλλάζουν, εσύ θα μείνεις ίδιος; Πλην των Εθνικιστών, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που στα ανέμελα – αλλά όχι αθώα – χρόνια της κυριαρχίας του καπιταλισμού (σοσιαλιστικού ή φιλελεύθερου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία) μίλησαν για τα δεινά που σήμερα βιώνει η πατρίδα μας. Οι χορτασμένοι -από διορισμούς και πλαστικό χρήμα- νεοέλληνες βυθίζονταν αυτάρεσκα σε έναν υλιστικό ευδαιμονισμό, τα olympic games θα έφερναν χρήμα ατελείωτο για τα επόμενα εκατό χρόνια και ο «πατριωτισμός» τους είχε ως αφετηρία την eurovision για να καταλήξει σε αθλητικές διακρίσεις. Την ίδια ώρα, εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών άρχισαν να διασχίζουν ανενόχλητοι τα σύνορα και οι νεοέλληνες που σε όλα είναι πρώτοι, θα έπρεπε να αποδείξουν πόσο «προοδευτικοί» είναι συν τοις άλλοις.

Για να μην μακρηγορούμε, ο νεοέλληνας υπήρξε ανέκαθεν δεξιός στην τσέπη, αριστερός στο στυλ, κοινωνικά προοδευτικός και λειψός στο μυαλό. Περίπλοκη ύπαρξη που συνέθεσε όλα τα παραπάνω με αποκλειστικό στόχο εκείνο που του δίδαξαν οι καιροί: ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ.

Διαπλοκή κυβέρνησης μεγαλοεκδοτών-καναλαρχών για να σωθούν

Παίζεται μεγάλο παιγνίδι αυτές τις ημέρες με τον Τύπο. Οι αποτυχημένοι και χρεοκοπημένοι εκδότες, πρωταθλητές στην διαπλοκή, προσπαθούν να πείσουν τον κ. Χυτήρη για δύο πράγματα:

* Να πάρουν χρήματα από το ελληνικό δημόσιο για να συνεχίσουν να… επιχειρούν και

* να μπει οπωσδήποτε το αγγελιόσημο στο internet, στον μεγάλο, κατά αυτούς, υπαίτιο των δικών τους προβλημάτων!



Η κυβέρνηση θα υποκύψει, κατά πάσα πιθανότητα, στις απαιτήσεις τους. Προτιμά ημιθανείς και εξαρτώμενους εκδότες από τις ανεξάρτητες φωνές. ..
Έρχονται κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και η προπαγάνδα είναι ένα σπουδαίο όπλο, όταν βρίσκεται στα χέρια της εξουσίας.

Αυτό είναι το σκεπτικό μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις διαπλοκής που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πατριωτικό μέτωπο:Ο ΠΑΣΟΚικός «Καλλικράτης» είναι ένα ακόμη νεοταξίτικο σχέδιο. Αρνούμαστε να τον υπηρετήσουμε.

Σε ανακοίνωσή του στις 10 Μαίου, το Πατριωτικό Μέτωπο είχε χαρακτηρίσει τον «Καλλικράτη» ως «καταστροφή του ιστορικού ιστού των τελευταίων 3.000 χρόνων της ιστορίας της ελληνικής κοινωνίας». Ζητώντας παράλληλα από τους ΠΑΣΟΚονεοταξίτες που κυβερνούν τον τόπο, να σταματήσουν αμέσως την διαδικασία αλλαγής του χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Πατρίδας μας.

Σήμερα, με δηλωμένη την καταστροφική αποφασιστικότητα των νεοτσολάκογλου, νεοοθωμανών, νεοραγιάδων «ατζέντηδων» των τοκογλύφων, μετά την διάλυση του οικονομικού ιστού της χώρας, να προχωρήσουν και στην υδροκεφαλαιοποίηση των εξουσιαστικών δομών του κομματικού-νεοταξίτικου μηχανισμού τους σε ολάκερη τη χώρα, το δίλημμα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, φαντάζει δυσεπίλυτο. Και όντως, το δίλημμα που έχουν θέσει για μια ακόμη φορά ενώπιον του Ελληνικού Λαού με τον «Καλλικράτη», οι αλλότριων και πέραν των εθνικών ορίων και συμφερόντων εκφραστές του ΔΝΤ των τοκογλύφων αλλά και του «Καλλικράτη», είναι μία ακόμη πρόταση για ……………«εκκόλαψη του αυγού του φιδιού» που εδώ και καιρό προετοιμάζουν. Και να γιατί:

Εξω απο τις Δημοτικές εκλογές στη Κέρκυρα η παραταξη Σαρλή-Πασόκ

Εκτός Εκλογών τεθηκε ο Χρυσανθος Σαρλής και το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Κέρκυρας.Οι δικηγόροι του συνδιασμού "Κέρκυρα Πολιτών" με τον Θρασύβουλο Γερογιάννη κατέθεσαν 13 λεπτα μετα την προθεσμία τα εγραφα του φακέλου με αποτέλεσμα σήμερα το Πρωτοδικείο Κέρκυρας για τυπικούς λόγους να μην ανακυρήξει τον συνδιασμό και ως εκπρόθεσμος να μην εχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Ολοκληρη οργάνωση εξευτελίστηκε οταν θα επρεπε να ειναι υπόδειγμα ποσο μάλλον οταν ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αφησε την Ευρώπη για να βρεθεί στην Κέρκυρα και να υποστηρίξει τους συνδιασμούς του κόμματος. Τα πυρά της Ιποκράτους αναμένεται να δεχθούν Νομαρχιακή Επιτροπή ,Χρυσόστομος Μπούκας και  η βουλευτής Αντζελα Γκερέκου για το ξεφτίλισμα του κόμματος που δε "εσωσε ουτε η επισκεψη Παπανδρέου¨. 
Ο κ.Μπούκας (Γραμ.Νομαρχιακής του Πασόκ) και η παρέα του παίρνουν αριστα και δυο στα δύο αφου και ο αλλος συνδιασμός του Μπεριάτου στην Περιφέρεια βάσει των δημοσκοπήσεων κερδισμένος ειναι ο υποψηφιος με τη ΝΔ Σπύρος Σπύρου.

Στο Δήμο Κερκυραίων η εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει το αποτέλεσμα αφου ο Μπάμπης Χαραλάμπους(ΚΚΕ) ειναι ο κερδισμένος  και ολα δείχνουν οτι πετα Νεοδημοκράτες και Πασόκους στο "καναβάτσο".

Συνελήφθη απο την Αλβανική Αστυνομία ο δράστης της δολοφονίας της 36χρονης.

Τα σύνορα είχε περάσει ο εν διαστάσει σύζυγος της 36χρονης που βρέθηκε χθες δολοφονημένη με 4 σφαίρες περιστρόφου στο πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της έξω από το σπίτι της στις Αλυκές Ποταμού. Η στυγερή δολοφονία έγινε χθες το μεσημέρι, με τον εν διαστάσει σύζυγο του θύματος να φέρεται ως ο δράστης σύμφωνα με την Αστυνομία ριχνοντας 4 σφαίρες τρεις στο κεφάλι και μια στο χέρι με περίστροφο.

 Ο 45χρονος είχε διαφύγει στην Αλβανία μεσω Ηγουμενίτσας με φέρρυ μπόουτ και απο εκεί πέρασε μεσω Σαγιάδας και το Αλβανικό φυλάκιο στην Αλβανία πιστεύοντας οτι ετσι θα χαθούν τα ιχνη του. Ομως  εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας. Ήδη έχουν γίνει ενέργειες από την ΕΛΑΣ η οποία έχει ζητήσει την άμεση έκδοσή του στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει για το συμβάν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης κατάγεται από την Ήπειρο ενώ τους τελευταίους μήνες διαμένει και εργάζεται στη Γερμανία.

Ξαναδώστε την Ελλάδα στους Ελληνες -Νέα παρέμβαση Μίκη Θεωδοράκη

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...



Παρά την εγκληματική παραπληροφόρηση της Τηλεόρασης, όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον τα εξής γεγονότα :Προεκλογικά διακηρυσσόταν από τον κ. Γ.Α.Παπανδρέου ότι «λεφτά υπάρχουν» παρά την ενημέρωσή του από το Διοικητή της Τρ.Ελλάδος.Την επομένη των εκλογών 5/10/2009 οι μέρες πληρωμής των υπό διαπραγμάτευση Ελληνικών ομολόγων αυξήθηκαν από 2 σε πλέον των 10, χωρίς την υπογραφή του Διοικητή και υποδιοικητή της ΤτΕ και αντίθετα προς τις Κοινοτικές Οδηγίες, πράγμα που τα άφησε αφύλακτα στη μανία των κερδοσκόπων και ώθησε τα spreads από 130 μονάδες βάσης σε 1200.

Σε αυτό συνέβαλαν επίσης οι δηλώσεις περί ελλείμματος (διογκωμένου με τεχνητό τρόπο) και περί αναξιοπιστίας της χώρας, ώστε τελικά έγινε αδύνατη η δανειοδότησή της από τις αγορές με φυσιολογικά επιτόκια.Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο ενδεικτικά: προσκλήθηκε για συμφωνίες ο Τούρκος Πρόεδρος...παρά τις συνεχείς, αιματηρές πλέον, παραβιάσεις του Ελληνικού χώρου, καντονοποιήθηκε αντισυνταγματικά η Ελλάδα με προφανή κίνδυνο προώθησης σχεδίων Κοσσοβοποίησής της, δόθηκαν δε πρωτοφανείς για την Ευρώπη διευκολύνσεις απόκτησης ιθαγένειας, άρα ψήφου.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και εξαφανίστηκε

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει το δράστη της στυγερής δολοφονίας μίας 37χρονης με 4 σφαίρες.Η Αστυνομία αναζητά τον εν διαστάσει σύζυγο της άτυχης γυναίκας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε στη Γερμανία αλλά τις ημέρες αυτές βρισκόταν στην Κέρκυρα. Ο δράστης, αφού σκότωσε την 36χρονη, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το φονικό έγινε σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι στο σπίτι της γυναίκας στην περιοχή Αλυκών Ποταμού, σε συνοικισμό λίγο πριν την παραλία της Αγίας Αικατερίνης.Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, γείτονες της οικογένειας άκουσαν τη φασαρία και ειδοποίησαν την Αστυνομία, αφού είδαν τον άνδρα να φεύγει από το σπίτι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλος άνδρας δίνει κατάθεση σχετικά με την υπόθεση, καθώς φέρεται να σχετιζόταν με την 36χρονη.

Η ξευτιλα της Βουλής.Φοβεροί διαλογοι Πανάρετου και Κανέλλη


«Εγώ ξέρω ότι ο τρόπος που μιλάνε οι κομμουνιστές είναι πάντα σοβαρός, ενώ σέβονται τον συνομιλητή τους. Δεν ξέρω, αν ισχύει και για τους εκ μεταγραφής κομμουνιστές.» «Εσείς δεν είστε Πανάρετος, αλλά πανάρετα πανάθλιος» του απάντησε η βουλευτής, για να ξεκινήσει ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με ανοικτό το μικρόφωνο μόνον του υφυπουργού. Ο υφυπουργός ζήτησε από το προεδρείο να τον προστατεύσει, αλλά η προεδρεύουσα Ροδούλα Ζήση, δεν κατάφερε να σταματήσει τη βουλευτή. - «Δέχομαι προσωπική επίθεση, προσβάλετε το κόμμα σας» ακούστηκε να λέει ο κ. Πανάρετος, ενώ η κ. Κανέλη του έλεγε: «Αν εσύ νοιώθεις τύψεις που δεν έγινες κομμουνιστής, μην κατηγορείς εμένα, επειδή έχεις ενσωματωθεί στο σύστημα». - «Δεν είναι τηλεόραση εδώ» συνέχισε ο υφυπουργός, ενώ η κ. Κανέλλη ακούσθηκε να λέει ότι «εκείνος είναι που κάνει το σώου και είναι πανάθλιο». Τελικά επήλθε μετά από ώρα η ηρεμία, άλλα Οι διάλογοι διεγράφησαν με εντολή της προέδρου από τα πρακτικά.

Γιαούρτωσαν τον Αλαβάνο στον Αγ.Παντελεήμοννα



Μπήκε στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κρανοφόρους εξοργίζοντας τους κατοίκους που έδωσαν την πρέπουσα απάντηση.Αυτή την αντιμετώπιση επιφυλάσσουν οι Έλληνες σε όλους τους συνεργάτες του καθεστώτος Τσολάκογλου.Οι παρευρισκόμενοι του φώναζαν:“Ολοι οι ψηφοφόροι σου προδότες – καταδότες”!“Ήρθες να καμαρώσεις τα κατορθώματα σου;” φώναζαν εξοργισμένοι οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα. “Τα κατάφερες, εξαθλίωσες τη γειτονιά μας, εξαθλίωσες την Ελλάδα. Πήγαινε τώρα στους φίλους σου τους Γερμανούς να πάρεις το ποσοστό σου από τα spreads!”

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ ΒΙΑΙΗ” ΠΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ, ΟΜΩΣ, ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ “ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ”. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΚΟ Η ΖΩΗ. ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ.Υ.Γ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ. ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑΝ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

Μετα τις εκλογές απολύσεις 500.000 Δημοσιων Υπαλλήλων..

Υπάρχουν μερικά δεδομένα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε: Πρώτον, έχουμε το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν χρέος στον κόσμο. Δεύτερον, η μαύρη τρύπα του δημοσιονομικού ελλείμματος, δηλαδή η διαφορά μεταξύ φόρων και δαπανών, ως ποσοστό επί του ΑΕΠ, είναι τεράστια και Τρίτον, το ένα σκέλος του δημοσιονομικού ελλείμματος, δηλαδή τα έσοδα (φόροι) έπιασαν οροφή σε ότι αφορά τη δυνατότητα επιβολής νέων φόρων. Εξάλλου, η απόφαση της κυβέρνησης για περαίωση των ……………..εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, δείχνει και πλήρη αδυναμία είσπραξης παλαιότερων φόρων.

Επομένως δεν μένει πλέον άλλη λύση από το….να μειώσουν (Τρόϊκα και κυβέρνηση) το άλλο σκέλος του δημοσιονομικού ελλείμματος, δηλαδή τις δημόσιες δαπάνες. Η νέα αναθεώρηση του ύψους του ελλείμματος από την Eurostat, μάλλον σηματοδοτεί βέβαιη επέμβαση στις δημόσιες δαπάνες. Μέσα στις δημόσιες δαπάνες όμως είναι και ο αριθμός των απασχολουμένων στο Δημόσιο.

Τα σημάδια του 1843 επαναλαμβάνονται.Η Χρεοκωπία ερχεται...

Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος. (Σας θυμίζει τίποτα;) Οι τόκοι που έπρεπε να καταβάλλονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ισοδυναμούσαν με το μισό τών συνολικών εσόδων του ελληνικού κράτους που έφταναν μετά βίας τα 14 εκατομμύρια ετησίως.

Στην πραγματικότητα, με την καταβολή των τόκων δεν περίσσευε τίποτα να επενδυθεί  προς όφελος του ελληνικού λαού. (Αυτό μήπως;) Την άνοιξη του 1843, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα λιτότητας, τα οποία όμως δεν αποδίδουν τόσο ώστε να …….συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα για την ετήσια δόση χρήματα. Έτσι, τον Ιούνιο του 1843, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις ξένες κυβερνήσεις ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που χρωστάει και ζητά νέο δάνειο από τις μεγάλες δυνάμεις, ώστε να αποπληρώσει τα παλιά. Αυτές αρνούνται κατηγορηματικά. (Βρε κάτι συμπτώσεις…)

Επίκαιρος και προφητικός ο Νοαμ Τομσκυ...

Πριν από λίγες μέρες αποφάσισα να ξαναρίξω μια ματιά, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που είχα χρόνια να πάρω στα χέρια μου. Πρόκειται για το βιβλίο του Νόαμ Τσόμσκυ, με τίτλο «Παλιές και νέες τάξεις πραγμάτων». Είναι της πολύ καλής «μαύρης σειράς» των εκδόσεων Λιβάνη που είχε επιμεληθεί και προλογίσει ο εξαιρετικός, Νίκος Κοτζιάς.

Διαβάζοντας λοιπόν, διαπίστωνα με έκπληξη ότι πολλά απ’ αυτά που αναφέρονται στο βιβλίο ως διαπιστώσεις και παρατηρήσεις, αποτελούν σήμερα παγκόσμια πραγματικότητα !

Πραγματικά εκπλήσσει η οξυδέρκεια, το βάθος και η διορατικότητα της σκέψης του Τσόμσκυ, αφού όσα αναφέρονται στο βιβλίο που έχει γραφτεί 15 περίπου χρόνια πριν, το ξαναλέω, βλέπουμε τώρα να διαδραματίζονται στον κόσμο μας.Παραθέτω για να μην σας κουράζω άλλο, αμέσως τα εντυπωσιακά αποσπάσματα από κάτω.

Δείτε λοιπόν τι λέει:

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο Ελληνικό δημόσιο oι Εβραίοι!!!

 Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ...«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!


Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Tα χωσίματα του Λάκη στο κόμμα του "Μνημονίου"

O λαός πεινάει και οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ ρουφάνε ....

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΑΦΕΙΑΔΗ



Πρωτοπήγα στη Βουλή, στις 4 Μαΐου, μία μέρα πριν από την ψήφιση του μνημονίου. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, βουλευτές, υπάλληλοι και αστυνομικοί ανησυχούσαν μήπως οι διαδηλωτές έσπαγαν τον κλοιό και εισέρχονταν στο κτίριο. Την επόμενη μέρα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, οι πόρτες κλειδαμπαρώθηκαν και οι επίδοξοι εισβολείς απωθήθηκαν με χημικά αέρια. Στη συνέχεια συνεργεία του δήμου ήρθαν και κλάδεψαν τις μουριές στη Βασιλίσσης Σοφίας. «Διαταγή από τον φρούραρχο, για λόγους ασφαλείας», με ενημέρωσαν όταν ρώτησα. Hδη όμως από τις αρχές του καλοκαιριού, το κλίμα είχε αλλάξει αισθητά και η ηρεμία είχε επανέλθει.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Oι "ντήλερς" πηραν συγχαρητήρια!!Soros:Bravo Παπακωνσταντίνου

Δεν είναι να απορεί κανείς. Το ΠΑΣΟΚ το “πάει το γράμμα”.Από τον Βαλλιανάτο, στον Τρεμόπουλο, τον Αλεβιζάτο , τη στήριξη φιλοσκοπιανών γενίτσαρων, τη δημιουργία “τουρκικού” κόμματος στη θράκη από στελέχη του Γιωργάκη, τους νόμους για τους ομοφυλόφιλους, το χασίς, την άρση της μονιμότητας, την διαχείριση του δημοσίου χρέους από τη Goldman-Sachs, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας … το “βιογραφικό” του ΠΑΣΟΚ-Soros της προδοσίας είναι υπερπλήρες.

Αφού λοιπόν ο άνθρωπος ο οποίος στοιχημάτισε στην χρεοκοπία της Ελλάδας είναι ευχαριστημένος από τις καταστροφικές επιλογές του Παπακωνσταντίνου και του ΠΑΣΟΚ … σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε δρόμο χωρίς επιστροφή.

Αυτές οι εκλογές δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Οι εγκληματίες αυτοί λαμβάνουν μέτρα για τις επόμενες δύο τετραετίες προκειμένου να γίνουν πλούσιοι οι ίδιοι αλλά και οι “χορηγοί” τους όπως ο Soros. Κι όταν αμερικάνοι χρηματιστές … “ενδιαφέρονται” να “σώσουν” μία χώρα όπως η Ελλάδα … τότε η καταστροφή της είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Μαυρίστε τους ερχονται νέα μέτρα!!!

Η πρόσφατη αναθεώρηση του ελλείματος στο 16%, δυόμισι περίπου ποσοστιαίες μονάδες πάνω απ΄την προηγούμενη εκτίμηση του Απριλίου, δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.Είναι σίγουρο, με βάση αυτή την εξέλιξη, ότι τα νέα μέτρα είναι προ των πυλών κι οι περι του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των στελεχών της κυβέρνησης, που πληθαίνουν λόγω και προεκλογικής περίοδου,δεν πείθουν κανένα. Τα νέα μέτρα λοιπόν πρέπει να θεωρούνται σίγουρα, και το μόνο που δεν γνωρίζουμε (αλλά μπορούμε φανταστούμε) είναι η ένταση της σκληρότητας τους. Ας μην έχουμε αυταπάτες αγαπητοί φίλοι και φίλες. Αυτό το θέμα με τα συνεχή μέτρα είναι το spirale d’ infernale που λένε οι Γάλλοι ή πηγάδι χωρίς πάτο όπως λέμε μεις.

Η τρόϊκα έχει βρει στο  “πρόσωπο” της Ελλάδας την κότα που κάνει το χρυσό αυγό. Έχει κάθε λόγο να εμφανίζει κάθε φορά κάποιο οικονομικό μέγεθος που θα δικαιολογεί νέα μέτρα, και τα νέα μέτρα καινούριο δανεισμό ή παράταση του υπάρχοντος. Οι άνθρωποι έχουν στα χέρια τους τα μέσα και μπορούν να εμφανίσουν ανα πάσα στιγμή όποιο οικονομικό μέγεθος θέλουν, όπως θέλουν και ό,τι γουστάρουν,αφού ξέρουν πως θα φάνε και θα πιούν εις υγείαν των κορόϊδων που μέχρι τώρα “κοιμούνται” τον ύπνο του δικαίου.

Χωσε Δήμαρχε τη κόρη του Σάββα Πουλημένου υπ. στο συνδυασμό Αλέκου Αυλωνίτη!!!!Διαφάνεια Αξιοκρατία!!!















Αναδημοσίευση απο http://nemesiscorfu.blogspot.com/

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.......................................................ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Χώσε Δήμαρχε τη κόρη του Γιώργου Δρύ (πρωην Υπ.Οικονομικών)!!! -Πληρης Διαφάνεια

Aναδημοσίευση απο http://nemesiscorfu.blogspot.com/

Μόνιμη η χούντα του Μνημονίου στην Αθήνα

Στο πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην αρχή, στο νούμερο 5, κοντά στην Πύλη του Αδριανού και κάτω από την σκιά του Βράχου της Ακρόπολης οι σκληροί της τρόικας Μπομπ Τραα και Πωλ Τόμσεν πίνουν ελληνικό καφεδάκι στην βεράντα της πολυτελέστατης μεζονέτας 250 τ.μ. με ενοίκιο 9.100 ευρώ κάθε μήνα, σχεδιάζουν τα νέα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμόσει η κυβέρνηση μετά από τις δημοτικές εκλογές και ετοιμάζουν τις νέες οδηγίες προς την ελληνική κυβέρνηση για να κάνει . . . οικονομία (!) και το 2011. Περιμένουν την eurostat να στρώσει χαλί με το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009 (που φαίνεται ότι ξεπερνά το 15% έναντι 13,8% που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών) και την κυβέρνηση να τελειώσει με τις εκλογές για να φέρουν «τούμπα» και πάλι το μνημόνιο και να ξύσουν τον πάτο του προϋπολογισμού ζητώντας αιματηρές περικοπές στις δαπάνες των ΔΕΚΟ, των Νοσοκομείων αλλά και τις τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Φυγάδεψαν τον Πρωθυπουργό για να μην αντικρύσει πολίτες!!!Τα Γιωργοκάναλα το εθαψαν!!!


Πρωτοφανής διασυρμός ενός πρωθυπουργού που κρύφτηκε μετά την προεκλογική φιέστα στη Λάρισα.Φοβήθηκε να αντικρύσει τους καθημερινούς πολίτες στα μάτια και πήρε τα βουνά!Τι απέκρυψαν οι Αρχές και δεν αποκάλυψαν τα συμβατικά ΜΜΕ για την περιπλάνησή του από χωρίου εις χωρίον στην ορεινή κεντρική Ελλάδα χθές Κυριακή.Εναν άνευ προηγουμένου αυτοεξευτελισμό υπέστη την Κυριακή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιστρέφοντας οδικά από τη Λάρισα.Φοβήθηκε να κυττάξει στα μάτια τους πολίτες που είχαν ανοίξει τα διόδια της Πελασγίας και έντρομος ζήτησε από τους υπεύθυνους να γυρίσει στην Αθήνα μέσω του ορεινού Δομοκού.Το αποκαλυπτικό βίντεο ξεσκεπάζει την κυβερνητική γύμνια, με τους πάνοπλους άνδρες της επίλεκτης ΟΠΚΕ και των δυνάμεων ασφαλείας να περιμένουν τον πρωθυπουργό στα ανοιχτά διόδια για να τον προστατέψουν από τους.. πολίτες, ενώ αυτός έχει τραπεί σε φυγή παίρνοντας κυριολεκτικά τα βουνά..

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ:Πολίτες των Επιτροπών Αγώνα Εργαζομένων και Ανέργων που διαδηλώνουν κατά των Διοδίων ανοίγοντας τον σταθμό Πελασγίας προκειμένου να περνούν ελεύθερα οι οδηγοί την Κυριακή το μεσημέρι,έχουν περάσει άλλη μία ημέρα αγώνα στο δρόμο.Ξαφνικά ο χώρος κατακλύζεται από ενστολες δυνάμεις της Αστυνομίας,δυνάμεις της κρατικής ασφάλειας που σε λίγο πλαισιώνονται από πάνοπλους άνδρες της επίλεκτης ΟΠΚΕ.Ο επικεφαλής κρατικής ασφάλειας Κεντρικής Ελλάδας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας, πληροφορούν τους πολίτες ότι θα πρέπει να απομακρυνθούν από το χώρο διότι πρόκειται να περάσει ο πρωθυπουργός,επιστρέφοντας από τη Λάρισα.Οι πολίτες μέλη των Επιτροπών Αγώνα Εργαζομένων και Ανέργων απορρίπτουν κάθε περίπτωση απομάκρυνσής τους και δηλώνουν ότι είναι μία ευκαιρία για τον πρωθυπουργό να συνειδητοποιήσει παιρνώντας, την ογκούμενη αγανάκτηση του κόσμου για τα χαράτσια των διοδίων που απλά είναι μέρος της λαίλαπας που περιλαμβάνει την περικοπή μισθών και συντάξεων και τη ληστρική επιδρομή του κράτους εναντίον του λαικού εισοδήματος που μεταφράζεται σε ανεργία,λουκέτα και οικονομικό χάος.Οι υπεύθυνοι επιμένουν και οι πολίτες αρνούνται κάθετα να απομακρυνθούν.Η ώρα περνάει, αλλά ο έλληνας πρωθυπουργός δέν εμφανίζεται..

ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ:Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του SC, όταν οι υπεύθυνοι της ακολουθίας του πληροφορούν τον πρωθυπουργό ότι στο δρόμο πρός την Αθήνα θα συναντήσει αναγκαστικά πολίτες που διαμαρτύρονται,ζητάει να μήν περάσει από το σημείο της συγκέντρωσης προκειμένου να αποφύγει τη συνάντηση αυτή.Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του προτείνουν να αλλάξει κατεύθυνση και να γυρίσει στην Αθήνα μέσω Δομοκού. Το ταξίδι της ντροπιαστικής επιστροφής του ελληνα πρωθυπουργού και της περιπλάνησης του στην ορεινή κεντρική Ελλάδα, μόλις έχει αρχίσει..

ΕΞΩ Ο ΣΑΡΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΓΚΑ" ???

Στις 00.15 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο της Κερκυρας ο Συνδυασμός που υποστηρίζει το Πασοκ στο Δήμο Κερκυραίων με επικεφαλής τον Χρύσανθο Σαρλή σύμφωνα με πληροφορίες.Αυτο σημαίνει αυτόματα εκπρόθεσμη υποβολή και αναμένεται η μη επικύρωση απο το Πολυμελές του συνδυασμού. Δηλαδή ο συνδυασμός ΣΑΡΛΗ-ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου Κερκυραίων.Τυπικά αυτό θα επικυρωθεί με την ανακύρηξη των συνδυασμών.


΄Πολιτικά τρίβουν τα χέρια τους οι Δήμαρχοι με επικεφαλής τον Αλέκο Αυλωνίτη και ανησυχούν Τρεπεκλής με Χαραλάμπους.Κάποιοι μιλούν για "κολπο γκρόσο" Σαρλή  κάποιοι για τη συνήθη πρακτική του επικεφαλής να πηγαίνει τελευταία στιγμή. Ειναι γνωστό οτι η Ν.Ε του Πασοκ τον εψαχνε για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του τωρα ομως θα  ψάχνει και το αποτέλεσμα των επιλογών της.Αν πάρουμε την περίπτωση να εγινε σκόπιμα μπράβο στον Χρυσανθο που κατάλαβε νωρίς το αποτέλεσμα!!!

Tη δανειακή σύμβαση υπέγραψε ο Παπακωνσταντίνου και δεν κυρώθηκε στη Βουλή

'Απαντες στην Έλλάδα έχουν αντιληφθεί πλέον, ότι η κυβέρνηση κι η Βουλή δεν παίζουν κανέναν ουσιαστικό ρόλο κι ότι νομοθετούν κατά παραγγελία, είτε έξωθεν (Ε.Ε. ΔΝΤ κλπ), είτε...οίκοθεν (νταβατζήδες, τραπεζίτες κλπ).Οι δωσίλογοι-απατεώνες βουλευτές (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ κι η κόρη του Μητσοτάκη), δεν έχουν κυρώσει με Νόμο και με τουλάχιστον 180 ψήφους την προαναφερθείσα δανειακή σύμβαση των 110 δις, όπως ρητώς απαιτείται βάσει του .....Συντάγματος (άρθρο 28§ 3)!

Μόνο το Μνημόνιο έχουν κυρώσει με Νόμο (στις 5η Μάη, την ημέρα που χιλιάδες λαού πολιόρκησαν τους κρετίνους της Βουλής) κι αυτό με παράνομο τρόπο! Που έγκειται το παράνομο της κύρωσης του Μνημονίου; Το ΠΑΣΟΚ και το ακροδεξιό κιτσαριό του ΛΑΟΣ, οι θεματοφύλακες της αστικής νομιμότητας, έγραψαν στα...παπούτσια τους αυτό το ίδιο το αστικό τους Σύνταγμα (για την καταπάτηση του οποίου, κατηγορούσαν τους λιμενεργάτες και το ΠΑΜΕ) και κύρωσαν το Μνημόνιο με λιγότερες από 180 ψήφους (!), τις οποίες απαιτεί το παραπάνω άρθρο του Συντάγματος σε περιπτώσεις, που γίνεται ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ κι εκχωρούνται κυριαρχικά δικαιώματα σε τρίτους, όπως παραδέχθηκε στην- επί του Καστελορίζου- ομιλία του ο Γιωργάκης...

Η γελοιογραφία του Στάθη στο ΠΑΡΟΝ σήμερα αφιερώνουμε στους υπέρμαχους του ΔΝΤ και τα παπαγαλάκια τους..





Άραγε,τι θα λένε για όσους δεν είπαν ΟΧΙ στην Τρόικα μετά από μερικές δεκαετίες;

Η απάντηση είναι πολύ εύκολη:Ό,τι θα λέγαμε κι εμείς για τους προγόνους μας,αν το 1940 είχαν πει ΝΑΙ ή είχαν δηλώσει…παρών,απέναντι στην ιταλική επίθεση!

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

video απο πλημμύρες στο Μεγανήσι της Λευκάδας σήμερα το πρωι

Καταψηφίστε την "ταφόπλακα" Καλλικράτης!!!

•Όλους αυτούς που γυρίζουν σε όλους τους συνδυασμούς με σκοπό να πάρουν καρέκλα…

•Όλους αυτούς που χρόνια λαμβάνουν αντιμισθίες…

•Όλους αυτούς τους επαγγελματίες πολιτικούς που συνδυάζουν το ’’καλό’’ του τόπου τους με το δικό τους καλό …

•Όλους αυτούς που έφεραν το τόπο μας σε αυτό το χάλι και ακόμα θέλουν να ΄΄προσφέρουν΄΄

•Όλους αυτούς που διοίκησαν δημοτικές εταιρείες, Αναπτυξιακές, ΔΕΥΑ, Κοινοφελείς και τις ΄΄ έβαλαν μέσα΄΄…

•Δώστε ευκαιρίες σε νέους να δώσουν ελπίδα, ζωντάνια, ήθος και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας…

•Οι επαγγελματίες της καρέκλας έδωσαν και πήραν ότι είχαν και δεν είχαν… στείλτε τους στα σπίτια τους!!!



Tο μνημόνιο στο "σκαμνί"

Στην 100 σελίδων προσφυγή της ΑΔΕΔΥ, του ΔΣΑ, της ΕΣΗΕΑ, της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων, πολιτών και άλλων, κατά του Μνημονίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας,βασικός λόγος ακύρωσης του μνημονίου και των υπουργικών αποφάσεων που το υλοποιούν, είναι η παραβίαση του δικαιώματος της «περιουσίας».

Σύμφωνα με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το άρθρο 1 του πρόσθετου πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα προστατεύει πλήρως και τα περιουσιακά δικαιώματα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι απαιτήσεις είτε έχουν αναγνωρισθεί από διαιτητική ή δικαστική απόφαση είτε δημιουργθηκαν από το εθνικό δίκαιο. Σύμφωνα με τις αποφάσεις των δικαστηρίων, οι τακτικές αποδοχές που καταβάλλονται σ’ εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, μπορεί να μειωθούν μόνο για λόγους δημόσιας ωφέλειας και πάντα μετά από δικαστικό έλεγχο.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Δυο μισυ δις τα κέρδη Γιώργου απο το κόλπο του ΔΝΤ

"Χρήματα υπάρχουν"… έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια. Ο κατά γενική ομολογία κουτός Γιωργάκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι "έβλεπε" αυτά, τα οποία δεν "έβλεπε" κανένας άλλος Έλληνας. Τι συνέβαινε; Τόσο βλάκας ήταν; Δεν γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Τόσο παθιασμένος ήταν, ώστε να ρισκάρει να καταλάβει την "καρέκλα" της εξουσίας ψευδόμενος και με τον άμεσο κίνδυνο να "καεί" πάνω σ' αυτήν;



Εκ των υστέρων πλέον τα πράγματα άρχισαν να φαίνονται διαφορετικά. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως ήταν πλήρως ενημερωμένος από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τραγική κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Άρα, εκ των δεδομένων γνώριζε τι συμβαίνει. Γνώριζε ότι ως κράτος και ως οικονομία πλησιάζουμε σε κάποια επικίνδυνα όρια. Όρια, τα οποία —εκτός των άλλων— έχουν σχέση και με τη δανειοληπτική μας ικανότητα. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε ότι την ημέρα της μεγάλης "νίκης" του Giorgo κάποιοι έθεσαν σε κίνδυνο αυτήν μας την ικανότητα, παίζοντας με τα κρατικά ομόλογα στο short selling. Το Τ3 για "μυστηριώδεις" λόγους έγινε Τ10 και μέσα σε λίγες ημέρες τα ελληνικά ομόλογα έπιασαν "πάτο", με αποτέλεσμα η δανειοληπτική μας ικανότητα να βυθιστεί στα τάρταρα.

Πληρώνουμε 400 εκ ευρω για περίθαλψη λαθρομεταναστών!!!

Το παραδέχθηκε στη Βουλή ο ίδιος ο Υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος:«Μιλάμε για ποσό από 150 έως 400 εκ. ετησίως το οποίο σε αυτές τις εποχές κρίσης και ανέχειας πληρώνουμε για ανθρώπους που δεν έχουμε προσκαλέσει. Δεν μπορούμε να δίνουμε 1,5 δισεκ. ευρώ την δεκαετία για την περίθαλψη λαθρομεταναστών όταν το ποσό αυτό ισοδυναμεί με το κόψιμο μισθών, συντάξεων και δώρων Χριστουγέννων»

Χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω; Το κράτος με τα λεφτά τα δικά σου περιθάλπτει 'ξένα' σώματα.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τα ταμεία είναι στο ΄κόκκινο' και τα νοσοκομεία υπερχρεωμένα.Η περίθαλψη των λαθρομεταναστών είναι το 1% του ελλείμματος για φέτος και Μ.Ο. στα δέκα χρόνια 3,2%.Πλήρωνε μακάκα Έλληνα για φέρουν την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα...

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αρχίζει μετα τις εκλογές η εκδίωξη Δημοσίων Υπαλλήλων η 4ημερη εργασια?

Δεν το λένε φωναχτά επειδή είμαστε λίγο πριν από τις νομαρχιακές εκλογές και φοβούνται ότι αν πουν όλη την αλήθεια στο λαό θα χάσουν ψήφους. Η κατάσταση έχει ως εξής: Ο ασθενής βρίσκεται στην εντατική και επιβάλλονται ....άμεσες λύσεις. Δηλαδή, η εξής μία: Περιορισμός του δημόσιου τομέα. Ή θα ανοίξουν τις πόρτες του δημοσίου και θα αρχίσουν να πετάνε κόσμο από το παράθυρο ή θα μειώσουν δραστικά τους μισθούς. Υπάρχει και μία ακόμη πρόταση στο τραπέζι, η εβδομάδα των τεσσάρων ημερών.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι δαπάνες. Ξέρουν ότι όσους φόρους κι αν επιβάλλουν είναι αδύνατον να πιάσουν τους στόχους τους με την αγορά να βρίσκεται σε κατάσταση ασφυξίας. Η μείωση του δημόσιου τομέα είναι μονόδρομος, ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα το διαψεύσουν στις επόμενες ημέρες. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το άλλοθι του ΔΝΤ. Θα πουν ότι αυτοί δεν ήθελαν, αλλά τους ανάγκασαν. Η ουσία, πάντως, παραμένει η ίδια. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα βρεθούν στους επόμενους μήνες στη μέγγενη της κρίσης.

Οσα θα συμβούν απο τον Γέροντα Ιωσήφ πριν "κοιμηθεί"

Δεν προβλήθηκε αυτή η αποτρόπαια δολοφονία απο τα "Γιωργοκάναλα"

«Κατεβαίνοντας με το λεωφορείο λοιπόν στο κέντρο είχε μαζί του τα λαχεία, αλλά και ένα τσαντάκι με την είσπραξη της ημέρας, περίπου 2.500 ευρώ. Καθόταν αμέριμνος σε ένα από τα καθίσματα, βυθισμένος στις σκέψεις του. Τι κι αν είχε καταφέρει να μεγαλώσει, να σπουδάσει και να τακτοποιήσει επαγγελματικά τις τρεις κόρες του, εκείνος ....είχε πάντα ως στόχο το κάτι παραπάνω για την οικογένειά του. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν γρήγορα και βίαια. Δέχεται επίθεση από ομάδα αλλοδαπών που επέβαιναν στο λεωφορείο, οι οποίοι και τον είχαν στοχοποιήσει από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε. Τον χτυπούν, πιθανόν με μαχαίρι, και εκείνος σωριάζεται τραυματισμένος. Εκλιπαρεί σε βοήθεια, όμως κανείς δεν σπεύδει να τον βοηθήσει. Συνειδητοποιεί ότι τα χρήματα που έφερε μαζί του έχουν κάνει φτερά και επιχειρεί να σταματήσει στην επόμενη στάση. Κατεβαίνει στη Σόλωνος, αλλά δεν καταφέρνει να συνεχίσει περπατώντας.